4/10/2011
www.musiccorner.gr

Οι Active Member στην πρώτη φθινοπωρινή συναυλία τους μετά από αυτό το παράξενο καλοκαίρι ανασυντάσσονται το Σάββατο 8 Οκτώβρη στο club του Μύλου της Θεσσαλονίκης. Σε μέρη γνώριμα για ν’ ανάψουν μια ακόμα φωτιά “στων βουβών την εσχατιά”. Ο νέος τους δίσκος κυκλοφόρησε αρχές καλοκαιριού από το label Imantas με αυτό το τίτλο και ο B.D.Foxmoor μαζί με την Sadahzinia πραγματοποίησαν κάποιες επιλεκτικές  εμφανίσεις. Έτσι και στον Μύλο θα παρουσιάσουν ένα τουλάχιστον τρίωρο πρόγραμμα με κομμάτια νέα και παλαιότερα, μιξαρισμένα μεταξύ τους ή ακόμα και ειπωμένα αλλιώς.

Mαζί με τους Active Member θα εμφανιστούν  στη σκηνή το γκρουπ Χνάρια, με νέο δίσκο, οι Brak, Onaxis, Dj Moya. Επίσης, ένας από τους καλύτερους drummer της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ο Κώστας Αναστασιάδης, σε μοναδικούς αυτοσχεδιασμούς καθώς και με διαλείμματα battle με τον Dj Moya. Ο ίδιος έχει ενεργή συμμετοχή τόσο στην δισκογραφία όσο και στις συναυλίες του γκρουπ τα τελευταία χρόνια…

Ο Jamoan στην κιθάρα (ηλεκτρική και ακουστική) και στα κρουστά συνοδεύει το γκρουπ. Άλλωστε ήταν εκεί από την αρχή σχεδόν πριν δυο δεκαετίες όταν ξεκινούσαν όλα και με τον ήχο του έχει χαρακτηρίσει πολλά κομμάτια των Active Member.

Η συναυλία είναι αφιερωμένη στον χειμώνα που θα έρθει μάλλον γρήγορα, όχι ξαφνικά, σαν θηλιά…

Μύλος ‘’Club’’
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Προσέλευση: 21:00
Τηλ: 2310 510081

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ταμειο: 15€, Προπώληση: 12€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here