Σεπτέμβριος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δισκογραφική Εταιρεία : Legend

Ο Στράτος Αθανασίου είναι ένα νέος τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο «Σαν τρελός» κυκλοφορεί από τη Legend.

Ο Στράτος Αθανασίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από τα 15 του χρόνια με μαθήματα ακουστικής και ηλεκτρικής κιθάρας και στη συνέχεια πήρε πτυχίο αρμονίας, αντίστιξης και φούγκας.  Από τα πρώτα χρόνια των σπουδών του εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον του για τη σύνθεση. Ασχολήθηκε κυρίως με ροκ μουσική αλλά έχει επίσης επιρροές από έντεχνη και ποπ μουσική. Τελειώνοντας το σχολείο, το ενδιαφέρον του για την παραγωγή μουσικής, τον ώθησε να γραφτεί σε ιδιωτική σχολή ηχοληψίας, απ’ όπου και πήρε το πτυχίο του δύο χρόνια μετά. Από τα σχολικά του ήδη χρόνια, δημιούργησε πολλές μπάντες, για να φτάσει σήμερα η μπάντα στην τελική της μορφή. Φέτος, έφτιαξε το δικό του στούντιο ηχογραφήσεων στην Θεσσαλονίκη -το Stone Music Studio- και μία από τις πρώτες του παραγωγές είναι το πρώτο του cd.

Το «Σαν τρελός» περιλαμβάνει 11 τραγούδια, σε μουσική και στίχους του Στράτου Αθανασίου, με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του να χαρακτηρίζει τις ερμηνείες του. Η μουσική κινείται σε ποπ- ροκ ρυθμούς, με ηλεκτρικές κιθάρες γεμάτες ενέργεια και οι στίχοι σε ερωτική κατά βάση θεματολογία.

Ήδη το τραγούδι «Σαν τρελός» ξεχωρίζει στο ραδιόφωνο.

Στίχοι- μουσική- φωνή: Στράτος Αθανασίου

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Χρήστος Αμαξόπουλος – κιθάρα
Χάρης Γκέγκας – μπάσο
Χρήστος Γκουγκούμας – πλήκτρα
Στράτος Λημνιός – πλήκτρα
Σταύρος Θεοδωρίδης – τύμπανα

Ενορχήστρωση: Στράτος Αθανασίου – Χρήστος Αμαξόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here