10/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το τρίτο άλμπουμ τους ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν οι Enemy στις 21 Μαΐου, που θα έχει τίτλο “Streets In the Sky”. Το γκρουπ έχει προγραμματίσει εμφανίσεις σε δισκοπωλεία, όπου τα μέλη του θα δίνουν αυτόγραφα, αλλά και δύο συναυλίες στο Coventry στις 21 και 22 του μηνός, ενώ στις 23 θα βρεθούν στο Manchester και στις 24 στο Λονδίνο.

Θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ρεπερτόριο στις συναυλίες, με παλιά αγαπημένα τραγούδια μας αλλά και όσο το δυνατόν με περισσότερα καινούρια. Σκοπεύουμε να έχουμε και guests που θα ενθουσιάσουν και θα δώσουν άλλη λάμψη στις συναυλίες μας”, ανακοίνωσαν πριν λίγο καιρό οι Enemy.

Παρά το γεγονός ότι απομένουν μόνο 11 μέρες μέχρι την κυκλοφορία του άλμπουμ, δεν έχουν ανακοινωθεί οι τίτλοι των τραγουδιών του δίσκου με εξαίρεση το “Saturday”, ενώ το “Gimme The Sign” που κυκλοφόρησαν οι Enemy πριν λίγο καιρό με δωρεάν μεταφόρτωση, δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι θα βρίσκεται και στο άλμπουμ, αν και δεν βλέπουμε τον λόγο να μην αποτελεί μέρος του tracklist. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ακόμα ορισμένους τίτλους, όπως “This Is Real”, “1, 2, 3, 4 ready To Go”, “Bigger Cages Longer Chains”.

Οι ηχογραφήσεις για το “Streets In the Sky” ξεκίνησαν μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας “Music For The People”. Στα μέσα του 2011 ανακοίνωσαν επισήμως ότι η δουλειά για το επόμενο άλμπουμ έχει ξεκινήσει, αλλά και ότι έχουν ήδη γράψει περίπου 30 τραγούδια. Από τα τραγούδια αυτά οι Enemy επέλεξαν και ολοκλήρωσαν τα καλύτερα μαζί με τον manager John Dawkins και τον Joby Ford που ανέλαβε την παραγωγή του άλμπουμ.

Οι Tom Clarke, Liam Watts, Andy Hopkins και Chris Allen που εισήλθε πρόσφατα στο συγκρότημα, αποφάσισαν να «επιστρέψουν» στο στιλ του πρώτου τους άλμπουμ, “We’ll Live And Die In These Towns” του 2007, που έφτασε στην κορυφή των βρετανικών charts. Η επιλογή τους αυτή σχετίζεται άμεσα με την επιλογή των συνεργατών τους στο νέο άλμπουμ, καθώς το γεγονός ότι το δεύτερο άλμπουμ τους “Music For the People” δεν έφτασε στην κορυφή των charts αρκούμενο στο Νο2, δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση «αποτυχία».

Εντός των επομένων ημερών αναμένονται περισσότερες ανακοινώσεις για τα τραγούδια του “Streets In the Sky”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here