24/6/2014
www.musiccorner.gr

Μια μαγική συναυλία-πρόκληση από έναν από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της γενιάς του, σε ένα ρεπερτόριο ενός κλασσικού συνθέτη του ελληνικού τραγουδιού.

Ο Βασιλικός μας επανασυστήνει με τον ιδιαίτερο τρόπο του το έργο του Βασίλη Τσιτσάνη και παρουσιάζει για πρώτη φορά ζωντανά τον δίσκο του με τίτλο “Sunday Cloudy Sunday”.

Τραγούδια γνωστά, τραγούδια εμβληματικά, που όμως ακούγονται αλλιώς. Απογυμνωμένα από τον αυθεντικό ήχο τους, τραγούδια όπως η Συννεφιασμένη Κυριακή, της Γερακίνας Γιος, Ακρογιαλιές Δειλινά ερμηνεύονται και παρουσιάζονται μέσα από την ιδιαίτερη ματιά του Βασιλικού.

vasilikos_sundayepidavros

Ανατρεπτικές ενορχηστρώσεις, παράδοξοι ήχοι,καθηλωτικές ερμηνείες όλα χτισμένα πάνω στις συνθέσεις του Βασίλη Τσιτσάνη που επηρέασαν γενιές μουσικών και μουσικόφιλων.
Συμπρωταγωνιστής στις ερμηνείες του Βασιλικού η video – εικόνα. Video art εμπνευσμένο από την ανατρεπτική προσέγγιση του Βασιλικού στα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη και σχεδιασμένο ειδικά για την παρουσίαση των εμβληματικών αυτών τραγουδιών στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου.

Ένα παιχνίδι με το παρελθόν με ήχους σύγχρονους και ανατρεπτικούς. Μια καινούργια μουσική ματιά σε ένα ρεπερτόριο συνδεδεμένο με τις μνήμες

 Sunday Cloudy Sunday

Παρασκευή 11 και Σάββατο 12 Ιουλίου Μικρή Επίδαυρος

Συμμετέχουν η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ και η EΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος (πλήκτρα), Πέτρος Βουδούρης (πλήκτρα), Νίκος Μαυρίδης (βιολί, βιόλα),
Επιμέλεια Φώτων και προβολών : Phil Hills

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here