16/9/2014
www.musiccorner.gr

Όπως κάθε χρόνο, οι Athens Swing Cats, πιστοί στο φιλανθρωπικό τους ραντεβού, σας προσκαλούν στο 4ο ετήσιο φιλανθρωπικό φεστιβάλ – σύμπραξη όλων των μεγάλων παραγόντων του swing, Swing for Hope 2014, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στον πεζόδρομο της οδού Θησέως, κάθετη στην Κολοκοτρώνη κι ώρα 20:00.

swingfestival_afisa_2014_09

Φέτος το Φεστιβάλ μας βγαίνει στον δρόμο! Κλείνουμε, με τη στήριξη των Μπάρς της περιοχής κι υπό την αιγίδα της Πρώτης Δημοτικής Κοινότητας, έναν από τους κεντρικότερους πεζοδρόμους στο κέντρο της Αθήνας δίνοντας την ευκαιρία σε πολύ κόσμο να συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια μας.

Ο θρύλος ”Johnny Vavouras & the Cadillacs”
και οι
”The Duo Jet Band”,
”1-2-3 Swing”,
”Ilias & the Notorious Troupe”,
”Plasteline the Musiclab Orchestra”,
”JazzMatazz”,
”Nastazia & the Jazzuars”

”Vanila Swing”

…ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα καλό σκοπό.

Οι μαθητές των Athens Swing Cats πρόκειται να παρουσιάσουν παράσταση Lindy Hop, Authentic Jazz & Burlesque ενώ δεν πρόκειται να λείψουν οι μουσικές επιλογές των Athens Swing Cats και του Μιχάλη Νικολάου για ατελείωτο χορό απο όλους.

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για το πρόγραμμα στήριξης αστέγων του μή κερδοσκοπικού κοινωνικού φορέα ΚΛΙΜΑΚΑ. Η ΚΛΙΜΑΚΑ παρέχει πολύπλευρες υπηρεσίες σε κοινωνικά αποκλεισμένα άτομα, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους και την κοινωνική τους επανένταξη. Από το 2001, μεταξύ άλλων δράσεων, υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμαστήριξης αστέγων περιλαμβάνοντας δράσεις από την πρόληψη έως την αποκατάσταση. Το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων του φορέα ΚΛΙΜΑΚΑ στηρίζεται αποκλειστικά σε δωρεές και εθελοντική προσφορά ευαισθητοποιημένων πολιτών ή/και φορέων.

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου
ώρα έναρξης 20:00.

πεζόδρομος οδού Θησέως,
(κάθετη στην Κολοκοτρώνη)

Τιμή εισιτηρίου: 3 Ευρώ
Ολο το ποσό θα διατεθεί για το πρόγραμμα στήριξης ατέγων του Κοινωνικού Φορέα ΚΛΙΜΑΚΑ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here