"ΤΑΜΤΑ"

"Με εκφράζει περισσότερο η jazz και η soul μουσική, όμως είναι δύσκολο να κάνεις ένα τέτοιο cd στην Ελλάδα"...

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη Μάρθα Μανώλη

Φωτογραφίες: Κατερίνα Αλέπα
Music Corner - 25/4/2006

Ένα νέο, φρέσκο, όμορφο και καλλίφωνο κορίτσι μπαίνει στη δισκογραφία με ένα cd που έχει τίτλο το όνομά της, "Τάμτα"...
Αν και φέρει Γεωργιανή ταυτότητα, τη γνωρίζετε από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού super Idol στον οποίο κέρδισε τη δεύτερη θέση.
To Music Corner τη συνάντησε στο "Πάρκο Ελευθερίας" και σας τη συστήνει!


Κάντε "κλικ" για να κατεβάσετε το αυτόγραφο - "wallpaper"
της Τάμτα,
σε ανάλυση 800Χ600
ή 1024Χ768


Music Corner: Τάμτα, σε ξέρω ελάχιστα, πέρα από όσα γνωρίζω για τη συμμετοχή σου στο Super Idol...
Τάμτα: Τότε να γνωριστούμε!

Music Corner: Θα σε ρωτήσω πράγματα τα οποία πιθανότατα να έχεις επαναλάβει πολλές φορές τις τελευταίες μέρες, μιας και ουσιαστικά τώρα παρουσιάζεις την πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά σου. Πες μας πως βρέθηκες στην Ελλάδα;
Τάμτα: (γελά) Είναι η δεύτερη φορά σήμερα που με ρωτούν! Μου κάνει καλό που τα επαναλαμβάνω γιατί έτσι κάνω εξάσκηση στα ελληνικά μου! Ήρθα πριν τέσσερα χρόνια περίπου.

Music Corner: Τα ελληνικά σου είναι αρκετά καλά. Είναι από την Ελλάδα οι γονείς σου;
Τάμτα: Όχι, δεν είναι Έλληνες.

Music Corner: Σε ρωτάω γιατί γνωρίζω τραγουδιστές που είναι λίγα χρόνια στην Ελλάδα, έχουν Έλληνες γονείς αλλά δε μιλάνε καλά, όπως εσύ, την Ελληνική γλώσσα.
Τάμτα: Πρέπει να το θέλουν. Πιστεύω όμως ότι με βοηθάει και η μητρική μου γλώσσα η οποία είναι πολύ δύσκολη και αυτό με κάνει να "πιάνω" τις γλώσσες εύκολα. Δε μου είπες όμως ότι έχω καλή προφορά, σχετικά με τους Ρώσους, τους Άγγλους που είναι εδώ.

Music Corner: Η προφορά σου δεν είναι άσχημη. Από μερικές λέξεις ή φράσεις μπορεί μόνο κάποιος να καταλάβει μια διαφορά.
Τάμτα: Άμα δεν είμαι σίγουρη ότι ξέρω κάτι σωστά τότε δεν το λέω, εννοώ γραμματικά σωστά. Γιατί διαφορετικά μπερδεύομαι. Όταν διαβάζω η προφορά μου είναι πολύ καλύτερη. Να συνεχίσω όμως και αυτό που με ρώτησες πριν. Ήρθα πριν τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους. Τίποτα σοβαρό και φοβερό. Απλά ήθελα να ξεφύγω λίγο από εκεί που ήμουν. Ήρθα γιατί η μαμά μου ήταν εδώ, έντεκα χρόνια στην Ελλάδα. Με το παιδί δεν μπορούσα να πάω πουθενά αλλού μόνη μου. Οπότε ήρθα στην Ελλάδα.

Music Corner: Λογικό. Οποιαδήποτε κοπέλα θα πήγαινε στη μητέρα της. Σε βοηθάει η μητέρα σου;
Τάμτα: Ναι, με βοηθάει. Αν δεν ήταν αυτή δεν θα είχα κάνει τίποτα.

Music Corner: Σε ποια ηλικία έκανες το παιδί; Σε ρωτάω γιατί είναι απίστευτο, είσαι η ίδια μικρή. Δεν το πιστεύει όποιος το ακούει πρώτη φορά.
Τάμτα: Στα δεκατέσσερα.

Music Corner: Μπορεί όποιος το ακούει να το βρίσκει φοβερό, προσωπικά όμως πιστεύω ότι είναι πολύ καλό να... (θα συμπλήρωνα ...να έχεις "ξεμπλέξει" με το θέμα της μητρότητας... αλλά η Τάμτα προσθέτει)
Τάμτα: Δε νομίζω. Ο κάθε άνθρωπος που ακούει ότι έκανα ένα παιδί στα δεκατέσσερα σκέφτεται "Πώς το έκανε;". Όμως το ότι το μεγάλωσα δεν ήταν κάτι φοβερό. Εμένα πάντως δεν μου φάνηκε, ούτε τώρα μου φαίνεται.

Music Corner: Μεγαλώνετε μαζί...
Τάμτα: Ναι. Οι φίλοι μου, οι περισσότεροι με θυμούνται με την Άννη, την κόρη μου. Δε με θυμούνται μόνη μου. Γιατί τα δεκατέσσερα είναι η ηλικία που μερικοί παίζουν με τα παιχνίδια τους, με τις κούκλες. Τώρα πια έχουν αλλάξει τα πράγματα. Η κόρη μου είναι δέκα χρονών και δεν την έχω δει να παίζει με κούκλες.

Music Corner: Είστε σαν αδελφούλες;
Τάμτα: Οι περισσότεροι όταν μας βλέπουν, αυτό σκέφτονται. Γενικά όμως όχι, δεν έχουμε φιλική σχέση, είμαι μαμά.

Music Corner: Τάμτα, πως ασχολήθηκες με το τραγούδι; Τραγουδούσες και πριν έρθεις στην Ελλάδα;
Τάμτα: Στη Γεωργία τραγουδούσα από πολύ μικρή ηλικία, από πέντε χρονών ήμουν σε σκηνή, σε παιδικό συγκρότημα. Όχι σε χορωδία, όπως καταλαβαίνουν μερικοί. Ήμασταν παιδιά από πέντε έως επτά χρονών και εγώ ήμουν παρουσιάστρια και σολίστρια, τραγούδαγα και οι υπόλοιποι έπαιζαν κιθάρα, πιάνο, ήμασταν γκρουπ. Ήμουν σε αυτό το συγκρότημα περίπου έξι χρόνια. Από τα έντεκα μέχρι τα δεκατέσσερα ήμουν σε μουσικό θέατρο. Έχω κάνει επίσης πιάνο για επτά χρόνια. Έχω πάει σε πάρα πολλά παιδικά φεστιβάλ σε Αγγλία, Γερμανία, Ρωσία. Αλλά τότε δε σκεφτόμουν κάτι επαγγελματικό.

Music Corner: Όταν έφτασες στην Ελλάδα και πριν τη συμμετοχή σου στο Super Idol, δούλευες ως τραγουδίστρια;
Τάμτα: Καμία σχέση. Δεν είχα καν στο μυαλό μου το τραγούδι. Εδώ ήρθα για να ηρεμήσω. Καλώς ή κακώς η μητέρα μου δεν με άφηνε να δουλεύω γιατί όταν δεν ξέρεις τη γλώσσα και είσαι ξένη, ξέρεις τι δουλειές κάνεις εδώ. Καμία μαμά δεν θέλει να δουλέψει έτσι το παιδί της. Οπότε με καμάρωνε και ήμουν στο σπίτι κλεισμένη, με τηλεόραση, έτρωγα, έγινα εβδομήντα κιλά! Αυτό πριν δύο χρόνια. Πριν το παιχνίδι.
Πριν το παιχνίδι είχα πει, "επιτέλους μαμά δεν μπορώ να κάθομαι, βρες μου κάτι να κάνω, να δουλέψω". Μου βρήκε μια δουλειά η οποία ήταν να πηγαίνω στο σπίτι που ήταν ο μικρός Παναγιώτης και έπρεπε να του μιλάω στα αγγλικά. Δεν ήταν baby sitting. Ερχόταν από το νηπιαγωγείο και για δυο ώρες έπρεπε να καθίσω και να παίζω μαζί του μιλώντας αγγλικά.
Μετά προέκυψε το Super Idol για το οποίο ...ξέρω την επόμενη ερώτηση!

Music Corner: Πως δήλωσες συμμετοχή;
Τάμτα: Η μαμά μου, μου το πρότεινε. Είμαι πεισματάρα γενικώς. Δεν ακούω κανέναν. Αλλά αυτή τη φορά χαίρομαι που την άκουσα. Δεν ήθελα καθόλου να πάρω μέρος.

Music Corner: Γιατί δεν ήθελες;
Τάμτα: Ξέρεις κάτι; Ένιωθα πολύ ξένη στη χώρα αυτή. Δεν ήξερα τη γλώσσα. Δε φοβάμαι, απλά δε μου φαινόταν λογικό να το κάνω.

Music Corner: Αυτό δεν ήταν reality;
Τάμτα: Ήταν καθαρά talent διαγωνισμός. Δεν ήταν reality. Γυρνάγαμε στα σπίτια μας. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες μέναμε σε ξενοδοχείο και αυτό γιατί είχαμε κάποιες φωτογραφήσεις, δουλειές όλοι μαζί και έπρεπε να είμαστε μαζί. Έτσι άκουσα τελικά τη μαμά μου και κέρδισα.

Music Corner: Με το που τελειώνει το Super Idol και είσαι η δεύτερη νικήτρια, από το διαγωνισμό εξασφάλισες ένα συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία ή η πρόταση σου έγινε μετά;
Τάμτα: Από την τελική δεκάδα υπέγραψαν όλοι το συμβόλαιο αλλά το συμβόλαιο θα ίσχυε μόνο για αυτόν που θα ήταν νικητής ή νικήτρια. Ουσιαστικά άλλος ήταν ο νικητής, αλλά κράτησαν και μένα. Οπότε είχα υπογράψει ήδη. Τότε δεν ήμουν σίγουρη αν με θέλει η εταιρεία. Δεν ήταν τελικό συμβόλαιο.

Music Corner: Πόσο άλλαξε η ζωή σου μετά;
Τάμτα: Πολύ. Εντελώς.

Music Corner: Ξεκίνησες να δουλεύεις;
Τάμτα: Μετά το παιχνίδι η πρώτη μου δουλειά ήταν με τον Αντώνη Ρέμο και το Γιώργο Νταλάρα στο "Αθηνών Αρένα". Από εκεί πήγα στο "Θάλασσα" με τους Πετρέλη, Καραφώτη, Αποστολία Ζώη και μετά συνέχισα με τον Πετρέλη, την κα Στανίση και την Αποστολία Ζώη στο "Απόλλων".

Music Corner: Δρομολογήθηκαν κάποια πράγματα;
Τάμτα: Ναι, όχι μόνο δουλειά, γενικώς πάρα πολλά πράγματα άλλαξαν. Τόσο πολύ που αν δεν ήταν το Super Idol θα είχα φύγει εδώ και καιρό από την Ελλάδα και δεν ξέρω και 'γω τι δουλειά θα έκανα αυτή τη στιγμή ή που θα βρισκόμουν.

Music Corner: Πιστεύω ότι έχεις πολύ καλή φωνή. Αυτό είναι κάτι που παρατηρούν και άλλοι;
Τάμτα: Τελευταία το ξέχασαν. Όλοι για το ...μαλλί μου λένε ή πόσο αδύνατη είμαι και αρχίζω και ανησυχώ!

Music Corner: Αδυνάτισες πολύ;
Τάμτα: Πολύ λίγο. Από τα πενήντα τρία κατέβηκα στα σαράντα εννιά. Είναι μια διαφορά που φαίνεται όμως. Κάποιοι νομίζουν ότι έχασα δέκα κιλά. Δεν ξέρω αν με είχες δει.

Music Corner: Θυμάμαι το πρώτο κλιπ σου.
Τάμτα: Εκεί δεν έβλεπες την Τάμτα. Όχι ότι έχω αλλάξει. Όπως είμαι ήμουν. Όμως μου έβαζαν ότι ήθελαν. Αντιδρούσα αλλά πίσω από τη σκηνή, μπροστά στις κάμερες φαινόμουν υπάκουη. Είναι όμως το στυλ μου αυτό, πώς να το πω, είμαι λίγο χύμα... Μ' αρέσει αυτό, νιώθω πιο καλά. Βέβαια και εγώ κάποια στιγμή θέλω να βάλω τακούνια και φόρεμα, να βαφτώ, να βγω να πάω σινεμά, έχω και εγώ τις γυναικείες στιγμές μου. Αλλά γενικώς είμαι έτσι. Το στυλ στο παιχνίδι με έκανε πιο "γεμάτη". Τα φορέματα, το βάψιμο, το μαλλί, ήταν πάρα πολύ όμορφα απλά δεν ήμουν εγώ, ήμουν κάποια ...άλλη!

Music Corner: Από τα πενήντα τρία στα σαράντα εννέα, ήθελες εσύ να τα χάσεις αυτά τα κιλά ή έχεις καθοδήγηση από την εταιρεία σου σχετικά με την εικόνα σου;
Τάμτα: Όχι, όχι. Εγώ είχα φτάσει και εβδομήντα κιλά. Για να καταλάβεις η εταιρεία με ήθελε όπως ήμουν στο Super Idol. Είναι όμως και φυσιολογικό, περνάει ο καιρός και τα χρόνια, αλλάζει η μόδα, αλλάζει και γενικά ο άνθρωπος.

Music Corner: Το cd σου πότε κυκλοφόρησε; Μίλησε μας γι' αυτό.
Τάμτα: Κυκλοφόρησε περίπου πριν ενάμιση μήνα. Με τίτλο το όνομά μου, "Τάμτα". Μετά το παιχνίδι αρχίσαμε να συζητάμε, να ψάχνουμε τραγούδια, έχω ακούσει πάρα πολλά τραγούδια και σίγουρα έχουμε βρει τα καλύτερα.

Music Corner: Θα έλεγες ότι είναι ένα pop άλμπουμ;
Τάμτα: Για την Ελλάδα είναι ένα καθαρά pop cd. Δεν υπάρχει ούτε λαϊκή μπαλάντα, ούτε ζεϊμπέκικο, ούτε χασάπικο, ούτε και έντεχνο, οπότε τι άλλο μένει; Έχει πάντως και λίγα στοιχεία ροκ κάτι μου αρέσει πολύ. Γενικά για πρώτη δισκογραφική δουλειά με εκφράζει αρκετά.

Music Corner: Σε έχω ακούσει ζωντανά και παρότι δε θυμάμαι κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι από όσα σε άκουσα να λες, θυμάμαι ότι έχεις όπως σου είπα και πριν, πολύ καλή φωνή. Πιστεύω όμως ότι το πόσο καλή φωνή έχεις δε φαίνεται στα τραγούδια του cd σου, με εξαίρεση κάποια...
Τάμτα: Κοίταξε, είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα στην Ελλάδα, με εκφράζει αυτός ο δίσκος αλλά αν βρισκόμουν σε κάποια άλλη χώρα, όπως η Αμερική ή η Αγγλία που έχουν άλλη βάση εκεί θα έκανα κάτι διαφορετικό. Εκφράζομαι με soul και jazz τραγούδια, όμως ακόμα αυτό δεν μπορώ να το κάνω στην Ελλάδα. Δεν το δέχεται το ελληνικό κοινό τόσο εύκολα. Μακάρι να καταφέρω κάποια στιγμή να το κάνω. Θα χαρώ πάρα πολύ. Αλλά το πρώτο μου άλμπουμ είναι αυτό.

Music Corner: Το πρώτο τραγούδι που έχει ξεχωρίσει το "Φταις" (διασκευή του Faraway της Gala) ακούγεται παντού, clubs, ραδιόφωνα κλπ. Έχει γράψει ελληνικούς στίχους ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Μίλησε μας για αυτή τη συνεργασία.
Τάμτα: Η ιδέα ήταν της Μαργαρίτας Μάτσα. Αυτή η κοπέλα η Gala η οποία έχει γράψει στίχους, μουσική και τραγουδά η ίδια στα αγγλικά είναι στην ίδια εταιρεία με μένα, στην ΕΜΙ. Είχαν στείλει ένα demo cd single στην MINOS EMI στην Ελλάδα. Αυτό το κάνουν γενικά και το δικό μου το έχουν στείλει σε άλλες χώρες. Το άκουσε η Μαργαρίτα Μάτσα, με φώναξε και με ρώτησε αν θέλω να το διασκευάσουμε. Μου άρεσε πάρα πολύ. Λίγο φοβήθηκα γιατί στα αγγλικά μου ήταν πολύ πιο εύκολο. Δυστυχώς ακόμα εκφράζομαι αλλιώς στα αγγλικά και νομίζω είναι λογικό. Αγγλικά ακούω από πολύ μικρή ενώ τα ελληνικά μόλις έχουν μπει στη ζωή μου και δεν είναι τόσο εύκολο να εκφραστώ. Πρώτα έκανα demo στα αγγλικά και μου άρεσε πάρα πολύ. Μόλις μου έβαλαν ελληνικούς στίχους φοβήθηκα λίγο γιατί δεν ήμουν από τον εαυτό μου τόσο ευχαριστημένη. Συμφωνήσαμε ότι θα το κάνουμε και ο παραγωγός μου ο Σωκράτης Σουμέλας μίλησε με τον Ποσειδώνα. Ξέρω από τον Ποσειδώνα ότι και ο ίδιος φοβήθηκε γιατί μουσικά έχει ένα συγκεκριμένο μπιτ και στο ρεφρέν λέει Faraway ay ay ay ay ay δε βγάζεις νόημα και ο Ποσειδώνας έβαλε λόγια και μου άρεσε.

Music Corner: Εκτός από τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, ποιοι είναι οι υπόλοιποι συντελεστές του cd;
Τάμτα: Μου έχει δώσει ένα κομμάτι ο Λάκης Παπαδόπουλος σε στίχους Εύης Δρούτσα, ο Σωκράτης Σουμέλας ο οποίος είναι και παραγωγός μου, ο Ανδρέας Γιατράκος. Έχω μια πολύ ωραία διασκευή ενός γαλλικού τραγουδιού το "Μη μου ζητάς να ξεχάσω" που είναι από τα αγαπημένα μου. Γενικά μου αρέσουν πάρα πολύ οι μπαλάντες και σ' αυτό το κομμάτι μου αρέσουν πάρα πολύ οι στίχοι. Ο Γρηγόρης Πετράκος με τον οποίο τραγουδάμε μαζί και ένα ντουέτο. Ο Θάνος Καλλίρης μου έχει γράψει ένα κομμάτι το "Μη φοβάσαι" που είναι λίγο ροκάκι και μου άρεσε πολύ. Επίσης συνεργάστηκα με Γρηγόρη Φλώριο, Δημήτρη Σταματίου, Βανέσσα Καραγεώργου, Νίκο Σαρρή.

Music Corner: Τώρα δουλεύεις;
Τάμτα: Κυκλοφόρησε το cd και έχω αρκετές συνεντεύξεις αλλά δε θα έλεγα όχι και να δουλέψω.

Music Corner: Τις τελευταίες ημέρες πάντως που μιλάμε στο τηλέφωνο προσπαθώντας να συντονιστούμε για να σε συναντηθούμε, ακούω στο ραδιόφωνο "ο τάδε σταθμός θα έχει καλεσμένη την Τάμτα", μετά ακούω "στο τάδε club θα εμφανιστεί η Τάμτα", κάθε μέρα είσαι κάπου και παρουσιάζεις τη δουλειά σου.
Τάμτα: Ναι και μου αρέσει πάρα πολύ αυτό! Είναι ευχάριστο. Δε δουλεύω τώρα και είναι και πιο εύκολο να τρέχω σε συνεντεύξεις και παρουσιάσεις.

Music Corner: Θα δουλέψεις το καλοκαίρι;
Τάμτα: Δεν είναι σίγουρο ακόμα. Υπάρχει κάτι αλλά ακόμα συζητάμε. Τώρα κάνω promo τη δουλειά μου με συνεντεύξεις, περιοδικά κ.α.

Music Corner: Θα σε ρωτήσω κάτι για το οποίο θα ήθελα τη γνώμη σου. Είσαι γενικά υπέρ των βραβεύσεων των τραγουδιστών; Αν σε βράβευε κάποιος αλλά η εταιρεία σου δε σου επέτρεπε να παραστείς στη βράβευση, πως θα ενεργούσες;
Τάμτα: Νομίζω για κάθε καλλιτέχνη είναι τιμή όχι μόνο να βραβεύεται αλλά να είναι και υποψήφιος σε κάποια κατηγορία. Μακάρι να είμαι κάποια στιγμή υποψήφια σε οποιαδήποτε βράβευση. Δεν έχει τίποτα κακό. Αν θα ήμουν υποψήφια θα πήγαινα.

Music Corner: Τι άλλο σχεδιάζεις για το μέλλον;
Τάμτα: Δεν κάνω πολλά σχέδια. Αυτό που μου συμβαίνει δεν ήταν στα σχέδια μου ποτέ και όμως συμβαίνει. Ζω κάθε μέρα όπως είναι και ελπίζω για τα καλύτερα.

Music Corner: Την ελληνική μουσική τη γνωρίζεις;
Τάμτα: Τι να σου πω; Αυτό το κομμάτι της Χ. Αλεξίου το "Ζήλια μου" αν θα με πιστέψεις, το έλεγα στη Γεωργία όταν ήμουν δέκα χρονών!

Music Corner: Το ήξερες;
Τάμτα: Δεν το ήξερα απλώς, επειδή ήμαστε γκρουπ και πηγαίναμε σε πολλά φεστιβάλ, λέγαμε τραγούδια από πολλές χώρες και το συγκεκριμένο ήταν ένα από αυτά. Πάντως πιστεύω ότι δεν ακούγεται γενικά τόσο καλή μουσική όπως ακουγόταν τα παλιότερα χρόνια. Εμένα με αγγίζουν αυτά τα τραγούδια που είναι πιο παλιά, πιο συναισθηματικά, πιο μελωδικά. Και τώρα γράφονται καλά τραγούδια αλλά παλιότερα υπήρχε πιο καλή βάση. Τι να κάνουμε; Ο χρόνος προχωράει. Καινούργιες ιδέες. Προχωράει η μουσική. Σε κάθε χώρα, και στη Γεωργία που είμαστε πολύ παραδοσιακοί λένε και rap, σαν super market που πουλιέται και αναπτήρας πουλιέται και οτιδήποτε άλλο.
Προσπαθώ πάντως να γνωρίζω, πηγαίνω σε μερικά live που λένε πιο παλιά τραγούδια. Είχα πάει στην Τσαλιγοπούλου και στο Γιάννη Κότσιρα και μου άρεσε πάρα πολύ γιατί άκουγα κάτι διαφορετικό, το οποίο προτιμώ. Είναι πιο κοντά μου. Στη Γεωργία τέτοιο στυλ έχουμε και με αυτά έχω μεγαλώσει και εγώ, τα ακούω πιο ευχάριστα.

Music Corner: Θαυμάζεις ξένους καλλιτέχνες;
Τάμτα: Θαυμάζω αλλά στην Ελλάδα δεν ακούγεται πολύ ξένη μουσική. Δεν έχει αγορά. Συγκεκριμένοι ραδιοσταθμοί παίζουν ξένη μουσική και αυτοί παίζουν συγκεκριμένα χιτ. Δεν ακούς ένα νέο καλλιτέχνη που μόλις βγήκε, ακούς αυτούς που παίζουν σε όλο τον κόσμο. Εγώ στη Γεωργία το έψαχνα λίγο. Εδώ jazz δεν ακούω αν δεν πάω στο Half Note. Θαυμάζω πάρα πολύ το St. Wonder. Από τους καινούργιους μου αρέσει πάρα πολύ η Kelly Clarkson, το τελευταίο άλμπουμ της είναι περίπου σαν αυτό θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω.

Music Corner: Το "Breakaway";
Τάμτα: Ναι, είναι δυναμικό. Αλλά μου αρέσουν και άλλοι, Sade, Norah Jones και ήμουν φανατική φαν του Michael Jackson από παιδί. Αλλά όπως τον βλέπω τώρα πάρα πολύ τον λυπάμαι.

Music Corner: Τάμτα μου σε ευχαριστώ πολύ. Καλή επιτυχία.
Τάμτα: Και εγώ σας ευχαριστώ.


BAR RESTAURANT CAFE
ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (Βασ. Σοφίας) 210.7223784


*** Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Ελευθερίας στην Βασ. Σοφίας, στο Μέγαρο Μουσικής (Bar-Restaurant-Cafe, τηλ. 210.7223784).

*** Oι φωτογραφίες έχουν τραβηχθεί με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, Olympus.
*** Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού (κειμένων ή φωτογραφιών) χωρίς την άδεια του Music Corner.