Ο Στέλιος Σαλβαδόρ βρίσκεται στο Λονδίνο και ηχογραφεί μια δουλειά έκπληξη! Μπροστά στην SSL G aka “Jaqueline”, τη θρυλική κονσόλα του Prince, στην οποία έχουν ηχογραφηθεί album από καλλιτέχνες όπως οι Eric Clapton, Robert Plant, Duran Duran, Rolling Stones κ.α., ετοιμάζει μια καινούργια δουλειά, που θα κυκλοφορήσει από την Plus Rec σε βινύλιο στα τέλη Φεβρουαρίου του 2020. Μια συλλεκτική παραγωγή πολύ υψηλών προδιαγραφών που συνδέεται με την ιστορία των Μωρά Στη Φωτιά και τις καλύτερες στιγμές του συγκροτήματος!

Οι «Λύκοι που γλυτώσανε απ’ το κυνήγι» σε οργιώδη κατάσταση τον τελευταίο χρόνο, αφού ισοπέδωσαν το Κύτταρο ισάριθμες φορές στις τελευταίες τους δυο επισκέψεις στην Αθήνα, τριτώνουν το… καλό, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, με ένα «Μωρά στη Φωτιά πανδαιμόνιο» στο Κύτταρο, εκεί που το ουρλιαχτό τους αντηχεί πάντα πιο δυνατά.

Ετοιμάσου για να ζήσεις την απόλυτη ροκ συναυλία, να ξεχάσεις τον καθημερινό σου εαυτό και να τον ξαναβρείς, μέσα από εκατοντάδες φωνές σαν ΜΙΑ, από ανομολόγητες κατά ριπάς αλήθειες μέσα σε ένα ασταμάτητο groove και βαθιά ευαίσθητες μελωδίες, όλα τα στοιχεία εκείνα που κράτησαν ζωντανή την πιο εύφλεκτη μπάντα της χώρας που… ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ!

Ετοιμάσου για… «Μανιφέστο», «Κάτω στην Πόλη», «Παυσίπονο», «Υποσχέσεις», «Third Uncle», «Σκυλίσια Μέρα», «Βαβυλωνία», «Θεατρίνοι», «Funk Πάθη», «Παπαγάλος», «Ηρωίνη», «Χαμαιλέον», «Εμβατήριο πένθιμο και κατακόρυφο», «Το Παιχνίδι», «Μοιραίο Καραβάνι», «Αδέρφια στην Κόλαση», «Δον Κιχώτες», «Η φωλιά του Κούκου», «Διλήμματα», «Σαλονίκη», «Αποτυχημένο παιδί», «Είδωλα», «Γκρίζο Background», «Christine», «Αδρεναλίνη» και πολλά, μα πολλά, άλλα.

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020
Πόρτες: 22:00

ΚΥΤΤΑΡΟ
Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα
Τηλ. 210 8224134

Εισιτήριο: 10 €

Προπώληση (από 20/12): viva.gr, 11876, kyttarolive.gr, καταστήματα WIND

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here