Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά συμπληρώνουν φέτος 30 χρόνια δισκογραφίας! Και γιορτάζουν αυτή τη ΝΙΚΗ εμφατικά, στο ορμητήριο τους την τελευταία δεκαετία, στο ιστορικό Κύτταρο, το τελευταίο Σάββατο του Γενάρη (28/1).

Και η ελληνική ροκ σκηνή μαζί, αλλά και το πιό ενεργό κομμάτι της κοινωνίας μας γιορτάζουν και απολαμβάνουν την μαγική επίδραση αυτού του επίμονου καλλιτέχνη, αυτής της αθάνατης μπάντας. Που με μόνο αποκλειστικό όπλο και τρόπο τα τραγούδια τους και κόντρα σε «Θεούς και Δαίμονες», τρεις δεκαετίες τώρα από τα σκοτάδια και τις κορυφές, γκρεμίζουν σκιάχτρα, ανυψώνουν συναισθήματα και κάνουν τις γροθιές να σφίξουν.

Χωρίς συμβιβασμούς. Χωρίς συμφωνίες. Χωρίς βιτρίνες. Χωρίς λόγια πολλά.

Για τη Μουσική. Για την Αγάπη. Για την Αλήθεια. Για την Αντίσταση.

salvador_mora_sti_fotia_2017_01

Από την εποχή που μας χάριζε το α-ρι-στούρ-γη-μα της σκηνής μας, τον πρώτο ομώνυμο δίσκο, στα χρόνια της σιωπής και απο την εποχή του «Θεατρίνοι» και του απόλυτου come back στην «έκρηξη» και το υπερπαραγωγικό παρών (νέος δίσκος προσεχώς!), η ιστορία του Στέλιου Σαλβαδόρ, η ιστορία των Μωρά στη Φωτιά, πάντα είχε κάτι να σου πει, για σένα, πρόσωπο με πρόσωπο.

Στις 28 του Γενάρη, ο ζωντανός μύθος της σκηνής μας, στο πιο ιδιαίτερο live happening των τελευταίων ετών. Μαζί με άνθρωπους που μοίραστηκαν τη «φωτιά» από τα παλιά ως το σήμερα, μαζί με όλους εσάς που χρόνια τώρα σαν «Αδελφια στην Κόλαση» δίνετε βήμα στο «Μανιφέστο» του.

…δεν είχαμε σκοπό να πάμε τόσο βαθιά μα κάποιος από εμάς στο δρόμο πέταξε τη λέξη φωτιά…

(«Κάτω στην Πόλη» 1987)

ΜΩΡΑ στη ΦΩΤΙΑ
Στέλιος Σαλβαδόρ: Μπάσο-Φωνητικά
Λάκης Ραγκαζάς: Κιθάρες
Χρήστος Κωνσταντινίδης: Τύμπανα
Φώτης Τσακιρίδης: Τύμπανα
Φίλιππος Κωσταβέλης: Πλήκτρα
Δημήτρης Ματζίρης: Τρομπόνι
Κώστας Κατσαρός: Τρομπέτα

Κύτταρο
Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα
Τηλ. 210 8224134

Πόρτες: 22:00

Εισιτήριο: 10 €

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (από 5/1/2017):
ΚΥΤΤΑΡΟ: 10:00-13:00 καθημερινές και ώρες – μέρες συναυλιών
viva.gr, 11876, καταστήματα Public, Reload Stores, Seven Spot

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here