Τα αξέχαστα τραγούδια της μεγάλης Τζένης Βάνου, παρουσιάζει η μοναδική ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η Φωτεινή, μια ερμηνεύτρια που μαγεύει το κοινό με την ερμηνεία και τη σκηνική της παρουσία, επιλέγει τη Θεσσαλονίκη  ως αφετηρία των εμφανίσεών της, την πόλη που αγάπησε τη Τζένη Βάνου από τα πρώτα κιόλας χρόνια στο θρυλικό φεστιβάλ, αλλά τιμά και  την ίδια όσες φορές βρεθεί εκεί!

darra_2018_01_001

Έχοντας την εμπιστοσύνη των μεγάλων συνθετών (Μίκης Θεοδωράκης, Μίμης Πλέσσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος, Νίκος Μαμαγκάκης) και αναγνωρισμένη δημόσια από την Τζένη Βάνου, παρουσιάζει μία πλούσια και εξαιρετικών φωνητικών απαιτήσεων παράσταση φωτίζοντας αυθεντικούς λαϊκούς δρόμους και όχι μόνο… Μας μεταφέρει στη χρυσή εποχή του φεστιβάλ τραγουδιού θεσσαλονίκης!

Την πρώτη φορά που η Φωτεινή Δάρρα ερμήνευσε δισκογραφικά τα τραγούδια της Τζένης Βάνου ο δίσκος έγινε πλατινένιος σε πωλήσεις! Το τραγούδι «Αγόρι μου» κέρδισε το κοινό που ζητάει πάντα στις συναυλίες της να το ακούει!

Να θυμίσουμε ότι έχει τραγουδήσει με μεγάλη επιτυχία στη μουσική σκηνή “Stage”,στο Θέατρο Βεργίνα στη Θεσσαλονίκη αλλά και με τον Γιάννη Πάριο.

Τραγούδια όπως: «Αν είναι η αγάπη αμαρτία», «Αν σ’ αρνηθώ», «Αγόρι μου», «Σ’ αγαπώ (η αγάπη αυτή με πεθαίνει)», «Σταγόνα σταγόνα», «Η σκλάβα» είναι μόνο μερικά από όσα θα απολαύσουν όσοι βρεθούν τη νύχτα του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Μαζί της επταμελής ορχήστρα κορυφαίων μουσικών!
Τις ενορχηστρώσεις υπογράφει ο μαέστρος που εμπιστεύονται όλοι οι τραγουδιστές, ο Γιώργος Παπαχριστούδης!

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 21.00

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Τιμές Εισιτηρίων: 12€,15,20,25,30
ΑΜΕΑ, ΑΝΕΡΓΩΝ,ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ 10€

Προπώληση Εισιτηρίων:

  • Στο Μέγαρο Μουσικής: 25ης Μαρτίου & Παραλία
    Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο: 10:00πμ-6:00μμ
    Τηλέφωνο : 2310 895938-9
  • Στα καταστήματα Media Markt, Seven spot και Mymarket:
  • Στα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ & Shell:
  • Στα εκδοτήρια της Πλατεία Αριστοτέλους:
    Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο:10:00πμ-3:30μμ
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:10:00πμ-2:00μμ και 5:30μμ-8:00μμ
  • Ηλεκτρονικά στο Viva.gr

Για πληροφορίες / εισιτήρια καλέστε στο 11876

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here