12/7/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε τρεις τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση . Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Tango Azul”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με mail, μέχρι το πρωί της 18/7.

Φανταστείτε την εξής εικόνα… Είναι λίγο μετά τις 11 το βράδυ της 18ης Ιουλίου και ο αργεντίνικος χορός του έρωτα, το Τάνγκο ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής σε μια παράσταση με άξονα το απόλυτο πάθος ενός ανεκπλήρωτου έρωτα, τον πόνο εκείνου που χάνει ό,τι ποθεί, την ερωτική απόγνωση. Μια εκρηκτική μουσικοχορευτική παράσταση όπως είναι το Tango Azul.

Αν νομίζετε όμως ότι η βραδιά έφθασε στο τέλος της …κάνετε λάθος! Γιατί τώρα …είναι η δική σας σειρά να γίνετε οι πρωταγωνιστές της ιστορίας! Δοκιμάζοντας τις χορευτικές επιδόσεις σας στο Tango Argentino (τόσο στην 80τ.μ. έκτασης σκηνή όσο και στο γνωστό κοίλο του Λυκαβηττού) που μετά το τέλος του «Tango Azul» θα υποδεχθεί όλους εσάς  για ένα χορό γεμάτο πάθος!

Αυτό που εσείς χρειάζεστε είναι …το μεσογειακό σας ταπεραμέντο, τα ειδικά παπούτσια (για τους λάτρεις του είδους) και την επιθυμία για …tango!

Η βραδιά υπόσχεται μια μελωδική διαδρομή από τη χρυσή εποχή του tango μέχρι και τους ήχους του σήμερα, με την επιμέλεια του Θοδωρή Γεωργεδάκη (ομάδα TANGart, reflections of tango) στο dj Set και όλα αυτά …υπό το φώς της πανσελήνου!!  Με την ολοκλήρωση μιας εκρηκτικής μουσικοχορευτικής παράστασης όπως είναι το  TANGO AZUL!

Η ιστορία του Tango Azul εξελίσσεται σε μια Μιλόνγκα (Milonga)! Το γνωστό και ιστορικό μπαρ της Αργεντινής. Στο σημείο συνάντησής τους λοιπόν, σε ένα τάνγκο μπαρ του Μπουένος Άϊρες,    βλέπουμε τρία χορευτικά ζευγάρια και μια τραγουδίστρια που συναντιούνται μετά από καιρό  για να «αφηγηθούν»  με το δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο σύντομες ιστορίες από το παρελθόν και το παρόν τους.

Κοφτές και αισθησιακές κινήσεις γεμάτες πάθος. Γεμάτες πόνο και χαρά. Κινήσεις που στροβιλίζονται στη  σαγήνη και παρασύρονται από τον πόθο!  Γιατί μόνο έτσι ο αργεντίνικος χορός του έρωτα, το Τάνγκο, ξέρει να …εκφράζεται.

Έξι γνωστοί χορευτές , οι Πάμπλο Ογιέντα & Μπεατρίζ Ρομέρο (Pablo Ojeda & Beatriz Romero), οι Ντανιέλ Φερό & Λορένα Μέρμελσταϊν (Daniel Ferro & Lorena Mermelstein) και οι Χόρχε Ραμίρεζ & Νελίδα Μιλιόνε (Jorge Ramirez & Nélida Miglione) αλλά και μια σημαντική ερμηνεύτρια η Πατρίσια Νόρα (Patricia Nora)που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το Tango Passion αναλαμβάνουν μέσα από τις αριστοτεχνικές χορευτικές τους κινήσεις αλλά και μέσα από τους ερωτικούς στίχους των τραγουδιών, να μας …μυήσουν στο απόλυτο πάθος ενός ανεκπλήρωτου έρωτα, στον πόνο εκείνου που χάνει ό,τι ποθεί, στην ερωτική απόγνωση  με το εντυπωσιακό Tango Azul.

Αξίζει να σημειωθεί,  ότι ο Πάμπλο Ογιέντα & η Μπεατρίζ Ρομέρο εκτός από επαγγελματίες χορευτές είναι και καθηγητές και χορογράφοι του αργεντίνικου τάνγκο και θεωρούνται ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ζευγάρια που ασχολούνται με αυτό το χορό,  λόγω της καλλιτεχνικής και παιδαγωγικής τους εκπαίδευσης.  Ήταν το πρώτο ζευγάρι χορευτών τάνγκο στη Μαδρίτη και ήταν πρωτοπόροι στο να διδάξουν το τάνγκο σχεδόν σε κάθε Ισπανική πόλη.

Την ορχήστρα – η οποία απαρτίζεται από πέντε σολίστες – διευθύνει ο γνωστός βιρτουόζος του μπαντονεόν (και όπως -συχνά – αποκαλείται, ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς μουσικούς τάνγκο της γενιάς του) Λουτσιάνο Γιούνγκμαν (Luciano Jungman).

Τις χορογραφίες και την δραματουργία του Tango Azul υπογράφουν η Σούζαν Λαντούα (Susanne Landua) και ο Φιλίπ Λιζόν (Philippe Lizon) – ένας ενθουσιώδης χορευτής τάνγκο και μαθητής του Μωρίς Μπεζάρ (Maurice Béjart).

Μικρές ερωτικές ιστορίες από δώδεκα καλλιτέχνες που ανεβαίνουν στη σκηνή του Λυκαβηττού την Δευτέρα 18 Ιουλίου για να τις «αφηγηθούν» μέσα από μια εκρηκτική μουσικοχορευτική παράσταση μοιραίου πάθους. Του Tango Azul!

Προπώληση Εισιτηρίων:

  • www.ticketservices.gr
  • Public
  • Στοά Πεσμαζόγλου ( Πανεπιστημίου 39 )-Τηλ.210 72  34 567

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 210 95 14 779

* Θα υπάρχει  δωρεάν λεωφορείο από την οδό Σαρανταπήχου για τη μεταφορά προς το θέατρο  Λυκαβηττού.

Τιμές  Εισιτηρίων: 30€ & 40€ (αριθμημένες θέσεις)

Εκπτωτικό εισιτήριο για νέους μέχρι 25 ετών & για άτομα άνω των 65 ετών (με επίδειξη ταυτότητας): 20€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here