Η Τάνια Κικίδη έχει ήδη χαράξει την δική της ξεχωριστή πορεία συνεργαζόμενη με πολλούς γνωστούς εγχώριους και ξένους καλλιτέχνες.

Η δεκαετής συνεργασία της εμφανιζόμενη δίπλα στο Βασίλη Παπακωνσταντίνου της έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθεί σε μια από τις κορυφαίες τραγουδίστριες/performers στο χώρο του ελληνικού ροκ και όχι μόνο.

Μετά την αποχώρηση της από τις μεγάλες σκηνές, μένοντας πιστή σ’ αυτό που αγαπάει περισσότερο αφιερώθηκε στο αγγλόφωνο ροκ με ελάχιστες συμμετοχές σε ελληνόφωνα τραγούδια.

Το 2020 υπέγραψε συμβόλαιο με την Αμερικανική δισκογραφική Grooveyard Records NY, USA και κυκλοφόρησε το 1o της προσωπικό αγγλόφωνο full album με τον τίτλο ‘Rock ‘n Roll Paradise’ σε μουσική, στίχους και παραγωγή του Σταύρου Παπαδόπουλου με executive producer τον Joe Romagnola. Ο επόμενος δίσκος της με την αμερικανική δισκογραφική έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2023.

Μετά από 7 χρόνια απουσίας από τα ελληνόφωνα τραγούδια, η Τάνια Κικίδη επιστρέφει με την μπαλάντα “Για Ένα Όνειρο” ξεδιπλώνοντας τις ερμηνευτικές της ικανότητες σε ένα ελληνικό τραγούδι του οποίου τους στίχους, τη μουσική και την παραγωγή έγραψε και επιμελήθηκε ο Σταύρος Παπαδόπουλος.

Το τραγούδι και το βίντεο κλιπ του που γυρίστηκε στην Χαλκίδα και την Καβάλα σε μια παραγωγή της Freerock Films κυκλοφορεί από την Alpha Records σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής.

Τι κι αν πέρασαν τα χρόνια,
Είμαι εδώ και ζω ακόμα,
Βγαίνουν απ’ το στόμα μου φωτιές

Όσα είδα κι έχω ζήσει
Σε Ανατολή και Δύση
Μέσα μου ανάβουν πυρκαγιές

Δωσ’ μου ένα τσιγάρο και φωτιά
Και μη μου θυμίζεις αλλο πια

Πως έμεινα για ένα όνειρο
Με τα γυμνά σκοτάδια αγκαλιά
Δε ζήτησα ποτέ μου τίποτα
Μου φτάνει το μεγάλο πουθενά

Τι κι αν πέρασαν τα χρόνια
Εχω μια ζωή ακόμα
Μη μου λες για το αύριο και το χτες

Κι όλα όσα εχω χάσει
Κι όσοι μ’ έχουνε ξεχάσει
Κλείνουν απ’ το χρόνο σαν πληγές

Ταξιδεύω κόντρα στο νοτιά
Σα μικρο καράβι στ’ ́ανοιχτά
Στα ανοιχτά

Και έμεινα για ένα όνειρο
Με τα γυμνά σκοτάδια αγκαλιά
Δε ζήτησα ποτέ μου τίποτα
Μου φτάνει το μεγάλο πουθενά
Και έμεινα ναι έμεινα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here