Εν αναμονή του καινούριου της δίσκου που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα, στον οποίο συμμετέχει με την διπλή ιδιότητα της τραγουδίστριας και τραγουδοποιού, η Τάνια Τσιούγκου προετοιμάζει το έδαφος με το πρώτο της single.

Από το επερχόμενο album της με τίτλο «Αυλαία», το τραγούδι το οποίο επέλεξε για να μας εισάγει στον μουσικό της κόσμο φέρει τον τίτλο «Μέσα στη Σιωπή».

Μια σύνθεση της ιδίας, και σε στίχους δικούς της και του στενού της συνεργάτη, Απόστολου Σώκου, πρόκειται για μια μελαγχολική, ατμοσφαιρική μπαλάντα, στην οποία συνυφαίνοται τα πλήκτρα με τις ηλεκτρικές κιθάρες, τα ηλεκτρονικά στοιχεία και τα αιθέρια γυναικεία φωνητικά της Τάνιας.

tsiougkou_tania_2016_10_001

Ένα τραγούδι με ιδιαίτερο, προσωπικό ήχο, που μουσικά δεν χωράει σε ταμπέλες και αντιπροσωπεύει απόλυτα το καλλιτεχνικό ύφος της Τάνιας, με το όλο αποτέλεσμα να δένει άριστα με την κρυστάλλινη φωνή της.

Προδοσία, μοναξιά, χωρισμός, απώλεια, ανεκπλήρωτα όνειρα, είτε για την ίδια την ελπίδα της επανένωσης, τα έντεκα τραγούδια του επερχόμενου δίσκου της συγκλίνουν προς την ίδια κατεύθυνση η οποία είναι μία και μοναδική: ο πλούτος των συναισθημάτων που γεννά ο έρωτας.

Την τεχνική επιμέλεια (προγραμματισμός, ηχοληψία, μίξη) του δίσκου ανέλαβε ο πασίγνωστος μουσικός και παραγωγός Bob Katsionis.

Το νέο album της Τάνιας θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Final Touch.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here