Η νέα κυκλοφορία των Silent Wedding έχει δημιουργήσει τεράστια ανυπομονησία και προσμονή από όταν κιόλας ανακοινώθηκε! Ο τίτλος της, Ego Path και το κομμάτι το οποίο επέλεξαν να μας το συστήσουν στις 17 Δεκεμβρίου του 2021, Time of Darkness!

Η αποκάλυψη του επόμενου κομματιού του puzzle είναι όμως εδώ και αυτή τη φορά φέρει τον τίτλο Caught in the Web κρατώντας μας ζεστούς για την κυκλοφορία του Ego Path στην ολότητά του στις 11 του Φεβρουαρίου!

Το Caught in the Web είναι το πρώτο κομμάτι που γράφτηκε για το νέο album των Silent Wedding, περικλείει όλη την ουσία του, το κύριο μήνυμά του, με αποτέλεσμα τον πολύ καθοριστικό ρόλο του μέσα σε αυτό.

All fears will come; all fears will go. Death is a dream and time will flow…

Δανείζεται μέρος των vibes του προηγούμενου album της μπάντας “Enigma Eternal” και κάνει τη σύνδεση με το Ego Path, οδηγώντας τους ακροατές μέσω μίας τεράστιας φόρτισης σε ένα λυτρωτικό και ταυτόχρονα συναισθηματικό αποτέλεσμα.

Το video το οποίο συνοδεύει το Caught in the Web, επιμελημένο από τον John Kaimakamis (Nightwatchers), εμβαθύνει στο concept του Ego Path και αποδίδει οπτικά το όλο εγχείρημα, με μια ιδιαιτέρως καλλιτεχνική χροιά!

Metal, με melodic, prog και power πειραματισμούς, πλούσιο και καθαρό, με συμπαγείς και δυνατές κιθάρες, μελωδικές γραμμές, λυρισμό και ροή, όλα όσα κάνουν την μπάντα να έχει δικό της χαρακτήρα και ταυτότητα – είναι όλα εκεί έτοιμα να ξεδιπλωθούν! Η ταύτιση μπάντας-ακροατών σε σκέψεις και συναισθήματα προκύπτει σχεδόν αβίαστα, τα βαθύτερα ερωτήματα δείχνουν να είναι μονόδρομος και όλα επικεντρώνονται στο ταξίδι της εσωτερικής αναζήτησης που οι Silent Wedding έχουν αποφασίσει να κάνουν και να μοιραστούν μαζί μας τους επόμενους μήνες.

Οι Silent Wedding είναι ένα μελωδικό heavy metal συγκρότημα το οποίο σχηματίστηκε το 2008 και αποτελείται από τους Μάριο Καραναστάση (Vocals), Δημήτρη Κατσαρό (Guitars & Samples), Γιάννη Θερμό (Keyboards & Backing vocals), Γιώργο Κριθάρη (Bass) και Ρένο Λιαλιούτη (Drums & Percussion). Έχουν κυκλοφορήσει 2 LP και ένα EP, έχοντας λάβει εξαιρετικές κριτικές από τύπο, blogs και ραδιόφωνα σε όλο τον κόσμο. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή παρέα με συγκροτήματα και καλλιτέχνες θρύλους, όπως για παράδειγμα οι Saxon, Fates Warning, Firewind, Iced Earth, Epica, Annihilator, Warrel Dane και πολλούς ακόμη, ενώ έχουν πραγματοποιήσει Ευρωπαϊκά tour με μπάντες όπως οι Threshold, οι Maiden United και οι Voodoo Six.

Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering του Caught in the Web έγινε στα Underground Music Studios από τον Δημήτρη Κατσαρό, artwork Travis Smith (Seempieces), φωτογράφιση Στέλλα Μούζη και το Lyric Video επιμελήθηκε ο Γιάννης Καϊμακάμης (The Nightwatchers).

Η διήγηση της νέας ιστορίας των The Silent Wedding, έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 11 Φεβρουαρίου με την κυκλοφορία του νέου τους album, “Ego Path”!

Despiteful memories
Visions that run through the maze of my mind
With no way out

All fears will come
All fears will go
Death is a dream
And time will flow

The future is gone
The past is unknown
Burning desires
Will turn you to stone
For all that we are
For what we will be
We are caught in the web
Of our own destiny

Repulsive faces
Leaving their traces deep down in my heart
That none will find

This is the hour
This is the day
The rest is silence

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here