Τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα AIDS, πιάνουμε τα χέρια και με μια φωνή ενώνουμε τις δυνάμεις μας και τραγουδάμε «Όπως τότε» για τη «Θετική Φωνή», τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας.

world_aids_day_2014_12_01

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα υλοποιήσει ο Σύλλογός «Θετική Φωνή» σε ολόκληρη την Αθήνα και σε 25 πόλεις ανά την Ελλάδα, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ΑIDS, τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει στον πολυχώρο Gazarte στο Γκάζι, μία συναυλία αλληλεγγύης, ενημέρωσης, μα πάνω από όλα αγάπης. Καλεσμένοι θα είναι γνωστοί καλλιτέχνες που επιθυμούν να ενώσουν τη φωνή τους μαζί μας. Ο Απόστολος Ρίζος, ο Βαγγέλης Καζαντζής και η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Μαρίνα Δακανάλη, ο Πάνος Παπαϊωάννου και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου, ο Σταύρος Σιόλας, η Dusk, η Idra Kayne, οι Minor Project ft. Esterina και οι Penny and The Swingin’ Cats, ενώνουν τις φωνές τους για μία μέρα. Όλοι μαζί στέλνουν με τις μουσικές και τα τραγούδια τους το μήνυμα της πρόληψης και της σωστής πληροφόρησης γύρω από το HIV/AIDS, με σκοπό την καταπολέμηση του στίγματος και του κοινωνικού αποκλεισμού των ανθρώπων που ζουν με HIV.

penny_swingin_cats_2014_10_01
Penny & The Swingin’ Cats

Για τη μεγάλη αυτήν καμπάνια, ο Στάθης Δράκος του συγκροτήματος Minor Project έγραψε ένα τραγούδι σε ερμηνεία του ίδιου, της Μαρίας Καρέτσου και του Μόνιμου Κάτοικου. Για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ συνεργάστηκαν πάνω από 30 εθελοντές του Συλλόγου «Θετική Φωνή» και πρόσωπα αγαπητά από το χώρο της μουσικής και του θεάματος (Νίκος Ψαρράς, Άλεξ Οικονόμου, Άλεξ Κάβδας, Χρήστος Μπέτας, Ειρήνη Χατζηνικολάου, Φαίη Δουγαλή).

Λίγα λόγια για τη «Θετική Φωνή» (positivevoice.gr)
Ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων των οροθετικών, την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του HIV/AIDS, καθώς και τον περιορισμό των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεών του στην Ελλάδα.

world_aids_day_2014_12

Gazarte
Βουτάδων 34, Γκάζι, τηλ. 210 3460347

Ώρα: 9:00μ.μ.

Είσοδος: 6€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here