20/5/2011
www.musiccorner.gr

Η FIFA και η Sony Music Entertainment ανακοίνωσαν σήμερα ότι το “Happiness” (Dave Audé Remix) της 19χρονης Alexis Jordan (Star Roc/Roc Nation/Columbia), επιλέχθηκε ως το Official τραγούδι για το επερχόμενο FIFA Women’s World Cup το οποίο θα γίνει στην Γερμανία αυτό το καλοκαίρι. Η Alexis Jordan θα παρουσιάσει το τραγούδι στις 17 Ιουλίου, στην τελετή λήξης του παγκοσμίου κυπέλλου στην Φρανκφούρτη.

Παραγωγή στο “Happiness” έχει κάνει η πολύ-πλατινένια και βραβευμένη ομάδα των Stargate, όπου στο ενεργητικό τους έχουν τα πρόσφατα No1 hits όπως το “Only Girl In The World” και το “What’s My Name” της Rihanna αλλά και το “Firework” της Katy Perry. Το “Happiness” είναι ένα δυνατό τραγούδι και συνδέει ιδανικά την μουσική, το ποδόσφαιρό και το FIFA Women’s World Cup. Η  Alexis τραγουδάει το track κατευθείαν από την καρδιά της με στόχο τις κορυφές των charts. Είναι ήδη hit στην Ευρώπη, την Αυστραλία και στα clubs της Αμερικής και το θετικό μήνυμα του official song του FIFA Women’s World Cup 2011TM είναι σίγουρο ότι θα φτάσει σε ευρύτερο ακροατήριο.

Το Official Song έχει ένα σημαντικό ρόλο στην εδραίωση της ταυτότητας των εκδηλώσεών μας με τους fans του ποδοσφαίρου. Το ‘Happiness’ της Alexis Jordan είναι ένα εξαιρετικό τραγούδι που αναδυκνύει τον χαρούμενο χαρακτήρα του γυναικείου ποδοσφαίρου και το FIFA Women’s World Cup. Ανυπομονώ να ακούσω το τραγούδι να παίζεται κατά την διάρκεια της εκδήλωσης αυτό το καλοκαίρι” είπε ο Thierry Weil, FIFA Marketing Director.

Είναι τιμή μου που το ‘Happiness’ επιλέχθηκε να είναι το επίσημο τραγούδι του 2011 FIFA Women’s World Cup”, δήλωσε η Alexis Jordan. “Το FIFA Women’s World Cup είναι μια special εκδήλωση που ενώνει και εμπνέει τους ανθρώπους και τις κουλτούρες όλου του κόσμου. Το ‘Happiness’ είναι ένα τραγούδι που αγγίζει όλους παγκοσμίως και γιορτάζει μια από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις μας”.

Το ποδόσφαιρο φέρνει κοντά ανθρώπους από όλο τον κόσμο, όπως η μουσική”, λένε οι Stargate. “Είμαστε περήφανοι που γινόμαστε ένα μικρό μέρος μιας τόσης μεγάλης εκδήλωσης και ελπίζουμε να φέρουμε λίγη ‘Happiness’ στις διαγωνιζόμενες και τους fans”!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here