Για περισσότερο από μια πενταετία το 4711 είχε συνδέσει το όνομά του με τον μοναδικό Διονύση Σχοινά και είχαν παράλληλες πορείες στη διασκέδαση της Αθήνας. Καλλιτέχνης και κέντρο χάρισαν στο κοινό μοναδικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.

Onirama Τσαλίκης

Πλέον, το 4711 επιστρέφει στην Αυτοκίνηση και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία του, φιλοξενώντας στη σκηνή του ένα ολοκαίνουριο σχήμα που μάλιστα θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Γιώργος Τσαλίκης, Οnirama, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος ενώνουν τις δυνάμεις τους και φέρνουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας.

Οι καλλιτέχνες έρχονται στο 4711 από την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, και έκτοτε θα μας κρατούν την καλύτερη συντροφιά στα βόρεια κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

onirama_2018_11_001

ΟNIRAMA
Oι Onirama είναι αναμφίβολα το πιο εμπορικό συγκρότημα των δύο τελευταίων δεκαετιών. Ξεκίνησαν το 2000 τη μουσική τους παρουσία και πλέον είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής με πολύ έντονη παρουσία στη δισκογραφία, τη ζωντανή διασκέδαση και πολλά events. Κάθε σεζόν έχουν πρωταγωνιστική παρουσία στη διασκέδαση της Αθήνας και όχι μόνο και φυσικά μας έχουν συνηθίσει στις καλύτερες συνεργασίες. Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής έχουν περάσει από το πλευρό τους με τελευταίο τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Κέντρο Αθηνών τον περασμένο χειμώνα. Φέτος, το δημοφιλές συγκρότημα επιστρέφει σε κάτι που του πάει πολύ, το live clubbing. Μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο θα γίνουν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της διασκέδασης αυτό τον χειμώνα στο 4711.

tsalikis_2011_01_01

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ
Από το 2001 που μας συστήθηκε δισκογραφικά μέχρι και σήμερα, ο Γιώργος Τσαλίκης δεν έχει σταματήσει να μας χαρίζει διασκέδαση άνευ προηγουμένου. Τόσο οι ανεβαστικές επιτυχίες του όσο και οι συνεργασίες του σε πίστες, έχουν συμβάλλει στο να αναδειχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους διασκεδαστές της γενιάς του. Romeo, Caramela, Frangelico και πολλά ακόμα είναι τα νυχτερινά κέντρα στα οποία τον έχουμε δει να ξεσηκώνει το κοινό της Αθήνας. Την τελευταία φορά που τον είδαμε σε εμφανίσεις στην Αθήνα ήταν την περασμένη άνοιξη όπου ανέβηκε στην πίστα του Frangelico για περιορισμένες εμφανίσεις. Φέτος, η συνέχεια έρχεται από ένα ακόμα δυναμικό μέρος διασκέδασης στην πόλη και μαζί με τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες.

xaritodiplomenos_2017_08

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΙΤΟΔΙΠΛΩΜΕΝΟΣ
Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος ξεκίνησε την πορεία του στη μουσική τη δεκαετία του 1980 και μάλιστα έφτασε αμέσως στο απόγειο όχι μόνο σε Ελλάδα αλλά και σε εξωτερικό! Χαρακτηριστική είναι η διαχρονική επιτυχία του «Lost in the Night» που ανέβηκε στην κορυφή των Ευρωπαϊκών charts. Έχει υπογράψει όχι μονάχα δικές του επιτυχίες αλλά και πολλών ακόμα καλλιτεχνών. Φέτος, ετοιμάζεται για την μεγάλη του επιστροφή στις πίστες της Αθήνας, ύστερα από πολύ καιρό, και είναι πανέτοιμος να επιστρέψει και να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του

Το 4711 είναι ένα από τα πιο αγαπημένα στέκι της πόλης που έχει αλλάξει αρκετές φορές διεύθυνση. Από το Κολωνάκι, όπου το είδαμε για πρώτη φορά, ακολούθησε η Κηφισιά και η λεωφόρος Κηφισίας, και στη συνέχεια το Μαρούσι και η οδός Σινά. Όλες αυτές τις αλλαγές έκανε έχοντας στη σκηνή του τον Διονύση Σχοινά. Φέτος, είναι μια χρονιά μεγάλων αλλαγών καθώς το 4711 επιστρέφει στην Αυτοκίνηση αλλά και φιλοξενεί στον χώρο του ένα νέο σχήμα που θα ενθουσιάσει: 4711 Γιώργος Τσαλίκης Onirama έρχονται να μας ξεσηκώσουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here