«Το ασχημόπαπο» είναι μια παράσταση για μικρά και πολύ μικρά παιδιά βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Η παράσταση είναι ένα ζωντανό χαρούμενο παιχνίδι . Οι ηθοποιοί ξετυλίγουν μπροστά στα παιδιά, και κάποιες φορές με τη βοήθειά τους, το μαγικό κουβάρι του παραμυθιού παίζοντας με ένα αστείο και τρυφερό τρόπο σύγχρονης θεατρικής απόδοσης. Μια παράσταση με απλά μέσα και με ύφος κατανοητό ακόμη και στις πολύ μικρές ηλικίες. «Το ασχημόπαπο» είναι το παραμύθι που μιλάει για τη σημασία του να είναι κανείς διαφορετικός και αποδεκτός από τους άλλους. Για την αγάπη στον διπλανό, για την ανάγκη της περιπέτειας και της αναζήτησης. Με γρήγορους ρυθμούς, χιούμορ, υπέροχα σκηνικά και κοστούμια αλλά και  τις πασίγνωστες μουσικές του Αμαντέους Μότσαρτ, θα μαγέψουμε τα μικρά παιδιά. Η παράσταση τελειώνει με ένα θεατρικό παιχνίδι μικρής διάρκειας, με αφορμή εικόνες από την παράσταση, ώστε τα παιδιά να αντιληφθούν και μέσα από τη δική τους συμμετοχή τα μηνύματα του έργου.

asximopapo_2014_11

Συντελεστές
Κείμενο: Δόμνα Ζαφειροπούλου-Δημήτρης Αδάμης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αδάμης
Σκηνικά- κοστούμια : μαγικές σβούρες
Κίνηση: Σταύρος Αποστολάτος
Μουσική τραγουδιού φινάλε : Κανάρης Κεραμάρης
Φωτισμοί: Τρύφωνας Κεχαγιάς
Βοηθός σκηνοθέτη: Αναστασία Μπάρκα

Παίζουν οι ηθοποιοί
Άρης Βέβης, Αλεξάνδρα Κασιούμη, Δανάη Κλάδη, Μαριάννα Τάντου

ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ
Εθν. Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 262051

Διάρκεια: 60 λεπτά (με διάλειμμα 10 λεπτών)

Εισιτήρια: Γενική είσοδος 10€, Φοιτητικό – Ανέργων – Πολύτεκνων – Μονογονεϊκών οικογενειών 6€, Οικογενειακό 3 ατόμων 20€, Οικογενειακό 4 ατόμων 25€

Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 3:00 το μεσημέρι (εκτός από 9 & 16/11 που φιλοξενείται στο Θέατρο Αριστοτέλειο το Μαύρο Θέατρο της Πράγας)

Καθημερινά: Για τα σχολεία οργανωμένες παραστάσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here