Στις 24/3/2015 και ώρα 22:30 το μουσικό κουτί των Andy’s Family θα “αδειάσει” όλες τις αναμνήσεις των 80’s στην σκηνή της Αρχιτεκτονικής ( Ελασιδών 6, Γκάζι ).

Michael Jackson, Madonna, Whitney Houston, Duran Duran, Bon Jovi, Alice Cooper και όλη η παρέα από τα παιδικάτα μας, θα “ανέβει” στην σκηνή της αρχιτεκτονικής μέσα από τους Andy’S Family.

andys_family_afisa_2015_03_001

Βιογραφικό
Oι THE ANDY’S FAMILY είναι η παρέα επτά καταξιωμένων μουσικών, που η τύχη και οι συγκυρίες της ζωής τους έφεραν κοντά για να δημιουργήσουν μια «Μαγική ατμόσφαιρα επί της σκηνής»! Με τους The Αndy’s Family δεν είναι μόνο η φοβερή εκτέλεση των τραγουδιών από τους μουσικούς και τους ερμηνευτές, η αποκάλυψη βρίσκεται στο πως μπλέκονται αρμονικά τα πρόσωπα και τα λόγια, προσδίδοντας μια φοβερή ενέργεια μεταξύ των μελών της μπάντας, η οποία μοιραία ενσωματώνεται με το κοινό, κάνοντας τις βραδιές όλων ξεχωριστές!

Οι The Andy’s Family ήρθαν να ταράξουν τα νερά στη νυχτερινή διασκέδαση, με τραγούδια από την ελληνική και ξένη poprock μουσική σκηνή και όχι μόνο! Θα τραγουδήσουμε παρέα μελωδίες και ρυθμούς που όλοι έχουμε αγαπήσει από την αξέχαστη δεκαετία των 80’s

Οι “Τhe Andy’s Family ” είναι:
Χριστιάννα Χατζημιχάλη – τραγούδι
Μπάμπης Καβαλιέρος – τραγούδι
Μαρία Κουταβά – τραγούδι
Γιώργος Κονής – πλήκτρα
Αδριανός Παπαμάρκου – κιθάρες
Μαρίννα Ματσίγγου – Μπάσο
Κώστας Κούλης – τύμπανα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here