18/5/2010
Γράφει η Γεωργία Τσάκωνα
Φωτογράφηση: Βάσω Αλεξανδρή
Χορηγός επικοινωνίας: www.musiccorner.gr

Σε μια  «ζεστή» μουσική σκηνή η Δόμνα Κουντούρη με την μουσική της παρέα μας ετοιμάζουν μια δυνατή μουσική βραδιά με αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια που όλοι ξεχωρίζουμε.

Λίγες μέρες πριν τις εμφανίσεις της στο “Ρυθμός Stage”, το Music Corner “τρύπωσε” στις πρόβες και σας μεταφέρουμε όσα είδαμε! Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε ήταν απόλυτα φιλική και παιχνιδιάρικη καθώς τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν πάνω στη σκηνή. Αγαπημένοι ήχοι, καλοδουλεμένες διασκευές και ροκ τραγούδια, ντυμένα με την υπέροχη φωνή της Δόμνας και την ξεχωριστή όρεξη των μουσικών, σε κάνουν να αφήνεσαι και σε συνεπαίρνουν σε μια όμορφη απόδραση…

Η ίδια, έχοντας μαζί της τους «Εραστές της Τέχνης» και τον πολλά υποσχόμενο τραγουδοποιό Δημήτρη Φάκο, μας περιμένουν – σε ένα πρόγραμμα που από τις πρόβες κι όλας δείχνει πολύ ενδιαφέρον – αυτή τη Τετάρτη στις 19 του μήνα.

Η Δόμνα Κουντούρη μάλιστα, μίλησε αποκλειστικά στο Music Corner για την εμφάνιση που ετοιμάζει:

– Τι ετοιμάζετε να μας παρουσιάσετε στο Ρυθμός stage ;;
Δόμνα: Έχουμε ετοιμάσει ένα μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στη νέα ελληνική και ξένη μουσική σκηνή. Κάπου εκεί μπλέκουν τραγούδια και από το προσωπικό μου ρεπερτόριο αλλά και ένα μικρό δείγμα της νέας μου δουλειάς.

– Πως προέκυψε η συνεργασία σου με τους “Εραστές της Τέχνης;”
Δόμνα: Αυτό που μας έφερε μαζί είναι η ανάγκη μας να εκφραζόμαστε μέσα από τη μουσική. Αυτό που μας έδεσε είναι η καλή παρέα!!

– Θα ακολουθήσουν κι άλλα live, ποια τα σχέδια για μετά;
Δόμνα: Τα σχέδια μας είναι τα live. Έχουμε σκοπό να παίξουμε …όσο αντέχουμε! Θέλουμε να ενώνουμε τις δυνάμεις μας μέσω της μουσικής που μας ενώνει με όλον τον κόσμο. Άλλοτε ζούμε σε δύσκολους καιρούς και σε ανάλογες περιστάσεις πρώτη η παγκόσμια μουσική σκηνή αντιδρούσε και έδινε κατεύθυνση αντίστασης. Θέλουμε να συμμετέχουμε ενεργά σ’ αυτήν την διαδικασία. Να αντισταθούμε και να αφυπνίσουμε το κοινό μας απέναντι σε αυτήν την μυστική συνουσία της διαφθοράς.

Ραντεβού την Τετάρτη 19 Μαΐου στη πολύ όμορφη μουσική σκηνή “Ρυθμός Stage” για ένα live που διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι πως διαθέτει άριστες προδιαγραφές!

Ρυθμός stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλ: 210.9750060

Δείτε φωτογραφίες από το event

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here