17/5/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Rihanna αποκάλυψε το μυστικό που διατηρεί την σιλουέτα της τόσο καλίγραμμη! Ένα μυστικό που δύσκολα θα μπορέσουν να ακολουθήσουν οι απλές καθημερινές γυναίκες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο ολόκληρο. Διατηρούμαι λεπτή περπατώντας μέσα στους χώρους των αεροδρομίων. Σε τέτοια μέρη καταλήγεις να περπατάς πολλά χιλιόμετρα κάθε φορά”, δήλωσε η τραγουδίστρια, που περνάει πολλές ώρες σε αεροδρόμια όταν έχει ζωντανές εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο.

Η γεννημένη στα Barbados Rihanna, είναι περήφανη για την αγάπη της για τη μαγειρική αλλά και για το γεγονός ότι δεν προσέχει τη διατροφή της καταναλώνοντας πολύ θερμιδοφόρα γεύματα, ακόμα και ζυμαρικά. Λατρεύω να μαγειρεύω, αλλά δεν έχω τον χρόνο να το κάνω όσο συχνά θέλω γιατί ταξιδεύω πάρα πολύ. Με την καλύτερή μου φίλη μαγειρεύουμε πάντα μαζί. Αγαπημένα μας είναι τα λαζάνια και η «πίτα του βοσκού»”, συνέχισε η Rihanna, αναφερόμενη σε μια εκδοχή κρεατόπιτας με πατάτα. Το φαγητό στα Barbados είναι πολύ διαφορετικό από το βρετανικό φαγητό, αλλά υπάρχουν και αρκετά κοινά πιάτα, όπως η «πίτα του βοσκού»”, ολοκλήρωσε η τραγουδίστρια.

Πέρα, όμως, από τις διατροφικές συνήθειες της Rihanna, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι βρέθηκε δίαυλος επικοινωνίας με τον πρώην φίλο της Chris Brown, με τον οποίο είχε χωρίσει όταν εκείνος της είχε επιτεθεί και την είχε τραυματίσει. Η Rihanna, λοιπόν, έκανε ένα βήμα καλής θέλησης προς τον Chris, ακολουθώντας τα «βήματά» του στο Twitter, και αμέσως ο τραγουδιστής ανταπέδωσε. Οι κινήσεις του πρώην ζεύγους πυροδότησαν και φήμες περί επανένωσης, που αμέσως διαψεύστηκαν. Η τραγουδίστρια σε ερώτηση θαυμάστριας αν τα ξαναβρήκε με τον Brown απάντησε με άσχημο τρόπο και στη συνέχεια απολογήθηκε : “Σου ζητώ συγνώμη. Δεν ήθελα να σε πληγώσω ή να σου επιτεθώ. Απλά ήθελα να είμαι απόλυτα ξεκάθαρη σ’ αυτό το θέμα”, εξήγησε η Rihanna.

Δεν θα χρειαστεί να ξαναμιλήσουμε ποτέ. Απλά δεν ήθελα να δημιουργήσω επιπλέον προβλήματα στην καριέρα του”, δήλωσε πριν λίγο καιρό η Rihanna που ζήτησε την άρση της περιοριστικής εντολής που είχε εκδοθεί εναντίον του Brown, σύμφωνα με την οποία ο τραγουδιστής δεν μπορεί να πλησιάσει την Rihanna σε απόσταση μικρότερη των 30 μέτρων. Αυτό που συνέβη ήταν προσωπικό και δεν έχει καμία σχέση με την καριέρα του. Η περιοριστική εντολή σήμαινε ότι δεν θα μπορούσε να βρεθεί σε κάποια εκδήλωση μαζί μου και αυτό βλάπτει την καριέρα του. Αυτό είναι το μόνο που αλλάζει και δεν με απασχολεί”, ολοκλήρωσε η μεγαλόψυχη Rihanna…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here