18/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Gwen Stefani δήλωσε ότι η δουλειά για το νέο άλμπουμ των No Doubt είναι «τα πάντα» αυτήν την περίοδο. Η τραγουδίστρια από τον Μάϊο του 2010 ενώθηκε με τους συνεργάτες της στο συγκρότημα και ξεκίνησαν ηχογραφήσεις. Οι Tony Kanal, Adrian Young και Tom Dumont ετοιμάζουν με τη Gwen το έκτο άλμπουμ τους.

Η Gwen έχει ρίξει όλο της το βάρος στην ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων και είναι απόλυτα προσηλωμένη σ’ αυτή τη δουλειά. “Τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να αφοσιωθώ σε κάτι”, δηλώνει η Gwen. Προσπαθώ να θέσω προτεραιότητες σύμφωνα με το τι πιστεύω ότι είναι σημαντικό για μένα σε κάθε φάση της ζωής μου. Αυτήν την περίοδο, ο νέος δίσκος των No Doubt είναι τα πάντα για μένα”, δήλωσε στο Access Hollywood.

Ωστόσο, οι καθυστερήσεις που παρουσιάστηκαν σε όλη τη διαδικασία της παραγωγής οφείλονται στην τραγουδίστρια, η οποία παράλληλα με τη μουσική της καριέρα διατηρεί τρεις διαφορετικές γραμμές μόδας, αλλά είναι και μητέρα δύο παιδιών. Είμαστε ένα συγκρότημα που δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά για ένα project και στη συνέχεια κάνουμε διάλειμμα γιατί όλοι μας έχουμε πολλές υποχρεώσεις. Γι’ αυτό, άλλωστε, υπάρχουν τέτοιες καθυστερήσεις”.

Πολλοί ρωτάνε γιατί αργούμε τόσο πολύ. Ε, λοιπόν, έχω παιδιά. Είμαι μητέρα. Έχω σχολείο, μελέτη και πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις. Είναι πολλά τα θέματα με τα οποία ασχολούμαι”, ολοκλήρωσε η Gwen Stefani.

Το νέο άλμπουμ των No Doubt έχει επιρροές από τη ρέγκε και σκα μουσική σκηνή. Οι ηχογραφήσεις έγιναν με τον παραγωγό Mark “Spike” Stent, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο “Rock Steady” ενώ συμμετείχαν και οι Diplo και Switch.

Μέχρι τώρα έχουν γίνει γνωστοί οι προσωρινοί τίτλοι εννέα τραγουδιών :  “One More Summer”, “Gravity”, “Settle Down”, “Easy”, “Dreaming the Same Dream”, “Heaven”, “Undercover”, “Push and Shove” και “Sparkle”.

Παρά το γεγονός ότι ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να κυκλοφορήσει ο δίσκος αυτό το φθινόπωρο, το συγκρότημα αποφάσισε να μη βιαστεί και να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ μέσα στο 2012.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here