Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ο Twmmy είχε κυκλοφορήσει το τραγούδι “Someday I ’ll Be Happy”, μία πολύ όμορφη συναισθηματική μπαλάντα που κατάφερε να σημειώσει ανάλογη επιτυχία με τα προηγούμενα singles του ανεβαίνοντας στο #1 του εβδομαδιαίου iTunes Singles Chart της Χώρας μας και μπαίνοντας στο επίσημο Top-50 της IFPI Digital Singles Chart της Ελλάδας.

Τώρα κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες το νέο του τραγούδι με τίτλο «20».

Ο ίδιος δηλώνει για το νέο του single:
Έγραψα το «20» την ημέρα που έκλεισα πραγματικά τα είκοσι. Ένιωθα σαν να ήμουν διαφορετικός. Και για να είμαι ειλικρινής, είμαι πραγματικά. Μερικές φορές, νιώθω ότι το να επιστρέψω, το να ξαναζήσω το τραύμα, είναι τρομακτικό και επώδυνο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι αν δουλεύεις με τον εαυτό σου, ελέγχεις την ψυχική σου υγεία καθημερινά, προσπαθείς να αλλάξεις την ιστορία και να το κάνεις πιο εύκολο, το να αφήσεις πίσω σου το τραύμα είναι ο μόνος τρόπος να θεραπεύσεις τον εαυτό σου για πάντα. Έκλαψα πολλές φορές φέτος. Αλλά έμαθα από αυτό. Μπορείτε πραγματικά να αλλάξετε την ιστορία. Μπορείτε να αφήσετε το παρελθόν στο παρελθόν. Και για τα υπόλοιπα 20 μου, αυτός θα είναι ο δρόμος για να ζήσω τη ζωή μου. Προσπάθησα να γράψω πολλά τραγούδια πριν το «20». Τίποτα δεν μου ακουγόταν σωστό. Έπρεπε να γυρίσω πίσω και να ξαναφανταστώ έναν κόσμο. Να αναδημιουργήσω όλες τις προηγούμενες δημιουργίες μου. Μετά έγραψα τον πρώτο στίχο. Ο πόνος ήταν βαθιά μέσα μου. Όταν τελικά μπήκα στο στούντιο και είχα την ευκαιρία να ηχογραφήσω το τραγούδι, ένιωσα απελευθερωμένος. Αυτό το επόμενο άλμπουμ λοιπόν που γράφω, θα σας το παρουσιάσω πολύ προσεκτικά, κεφάλαιο – κεφάλαιο, σαν ένα πολύτιμο και εύθραυστο τριαντάφυλλο

To νέο single θα περιλαμβάνεται στο E.P. “Bittersweet” που θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου. Το E.P. θα περιλαμβάνει 4 τραγούδια και ήδη έχει ανεβεί στις ψηφιακές πλατφόρμες για Pre-Order.

tracklist
Someday I’ll Be Happy
Bittersweet
Favorite Man
20

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here