Ο νεαρός Έλληνας μουσικός Twmmy (Θωμάς Αλμπανίδης) κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες το νέο του digital τραγούδι με τίτλο “Heartache

Το νέο τραγούδι γράφτηκε από τον ίδιο σε συνεργασία με τον Themis Saikas και τον Armen. Όσο για την παραγωγή επιμελήθηκαν πάλι ο ίδιος μαζί με τους Armen, Themis Saikas, John Varelidis και Dimos Stathoulis.

Όπως αναφέρει και ο Twmmy «Το τραγούδι πραγματεύεται την διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσει κάποιος αλλά και τα στάδια του πόνου, ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει έναν χωρισμό και να προχωρήσει παρακάτω. Πολλές φορές ο εσωτερικός πόνος που μας δημιουργείται από μια τοξική σχέση, είναι υπερβολικά περίπλοκος και μας δυσκολεύει στην μετέπειτα ζωή μας. Συνήθως  μας διακατέχει άρνηση και θυμός αλλά με τα σωστά εργαλεία μπορούμε να τον μετατρέψουμε σε κίνητρο. Κίνητρο για να ζήσουμε μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή».

Όσο για τον Armen (πλήρες όνομα Armen Armian Khanjyan) που κάνει τα ελληνικά ραπ φωνητικά, είναι 23 ετών και γεννήθηκε στην Ξάνθη από Αρμένιους γονείς.  Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να γράφει στίχους με μελλοντικό όνειρο να γίνει τραγουδιστής και στιχουργός. Έχει κάνει σπουδές πάνω στην επεξεργασία ήχου για τον τίτλο του μουσικοτεχνολόγου και είναι ιδρυτής της Dream Rich Records.

Ο Twmmy έχει ήδη στο ενεργητικό του τέσσερα άλμπουμ, το Personal (2021), το Illusions (2022),  το Stay (2022) και το «Beautiful Mess» (2023) που ανέβηκαν και τα τέσσερα στην 1η θέση του iTunes Greek Album Chart. Πολλά από τα τραγούδια του έχουν βρεθεί στην 1η θέση του iTunes Greek Singles Chart όπως επίσης και στις πρώτες θέσεις του επίσημου chart της IFPI  Greece μετρώντας αρκετές χιλιάδες streams στο Spotify.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here