Ο Νίκος Ζιώγαλας παρουσιάζει την ενδιαφέρουσα επανεκτέλεση του γνωστού του τραγουδιού «Θα σου φανερωθώ» σε ερμηνεία της Τζώρτζια Κεφαλά.

Το τραγούδι «Θα σου φανερωθώ» αποτελεί προπομπό του ολoκληρωμένου album του τραγουδοποιού με τίτλο «Άλλες φωνές», που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε CD από το Ogdoo Music Group.

Στον δίσκο «Άλλες φωνές» που περιέχει παλαιότερα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα τα οποία δεν έχουν «φωτιστεί» όπως τους άξιζε, συμμετέχουν οι αξιόλογοι ερμηνευτές και τραγουδοποιοί:
On the Road, Λάκης Παπαδόπουλος, Τζώρτζια Κεφαλά, Διονύσης Σαββόπουλος, Ορφέας Περίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Τσινιδέλος, Σαββέρια Μαργιολά και Κατερίνα Ντίνου.

Ο Νίκος Ζιώγαλας είναι ένας ξεχωριστός τραγουδοποιός που έχει αφήσει το στίγμα του στη μουσική σκηνή των τελευταίων δεκαετιών γράφοντας και ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες, που έχουν συνδεθεί με τη χαρακτηριστική αναγνωρίσιμη φωνή του και την εξαιρετική σκηνική του παρουσία.

Τώρα αποφασίζει να εμπιστευθεί τα τραγούδια του album «Άλλες φωνές» σε αγαπημένους καλλιτέχνες και φίλους του, που τους δίνουν εκ νέου πνοή και τα παρουσιάζουν στην κυριολεξία ως νέα, μια και αρκετά από αυτά δεν είχαν, όταν κυκλοφόρησαν, πορεία ανάλογη με την αξία τους.

Στο τραγούδι «Θα σου φανερωθώ» που έχει ενορχηστρώσει ο Οδυσσέας Τσάκαλος, η Τζώρτζια μας χαρίζει μία ακόμα μοναδική ερμηνεία με την εκφραστικότητα και τον δυναμισμό που τη χαρακτηρίζουν και την έχουν καθιερώσει. Ο Οδυσσέας Τσάκαλος έχει αναλάβει και τη διεύθυνση της παραγωγής του album «Άλλες φωνές».

Το τραγούδι «Θα σου φανερωθώ» συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video σε σκηνοθεσία της Ήρας Δράκου.

Οδυσσέας Τσάκαλος: Τύμπανα
Βαγγέλης Χάνος: Μπάσο
Κώστας Μιχαλός: Ακουστικές και Ηλεκτρικές Κιθάρες
Άκης Κατσουπάκης: Πλήκτρα

Φιλική Συμμετοχή: Βασίλης Αθανασάκης: Αθηναϊκές Μαριονέτες

Κάτι μας έφερε κοντά
πάνω που τέλειωνε η βραδιά
πάνω που έλεγα να φύγω
το βλέμμα σου με κράτησε ξανά

Το κατάλαβα μόλις σε είδα
ότι μάντεψες σωστά
πως ήθελα μωρό μου να ξεχάσω
τις αναμνήσεις μου και ήρθαμε κοντά

Μη μου κάνεις ερωτήσεις
ψέματα να μη σου πω
την αλήθεια αν θες να δεις
κλείσε τα μάτια σου

Θα σου φανερωθώ
θα σου φανερωθώ

Δεν ξέρω αν θα ‘μαστε μαζί για πάντα
τι πάει να πει παντοτινά
μα νομίζω πως μαζί σου υπάρχει μια ελπίδα
τα αδύνατα να γίνουν δυνατά

Μη μου κάνεις ερωτήσεις
ψέματα να μη σου πω
την αλήθεια αν θες να δεις
κλείσε τα μάτια σου

Θα σου φανερωθώ
θα σου φανερωθώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here