26/4/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Στις 9 και 16 Μαΐου οι Usurum μας παρουσιάζουν τον πρώτο τους δίσκο από τη Yafka Records, στο Ρυθμό stage στην Ηλιούπολη και υποδέχονται στη σκηνή τη Μαρία Παπαγεωργίου και τη Δανάη Παναγιωτοπούλου αντίστοιχα, σε μία σύμπραξη πρωτότυπων διασκευών!

Τη μουσική αυτή παράσταση θα πλαισιώσουν η Μαρίτα Νιάκαρου στα εικαστικά, η Ελευθερία Άνθη στα video art και ο Γιώργος Σταυρίδης στα ηχητικά περιβάλλοντα.

usurum_afisa_2013_04_01

Λίγα λόγια για τους Usurum

Γιουσουρούμ: Μια ανοικτή αγορά που πουλάει φθηνά και συχνά μεταχειρισμένα αγαθά. Η ίδια η πράξη ενός πλειστηριασμού, ή η επίσκεψη σε ένα μη-οργανωμένο πολύχρωμο παζάρι.

Ως εκ τούτου, 5 νέοι που συναντήθηκαν πρώτη φορά στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου, έστησαν ένα μουσικό παζάρι συνδυάζοντας το διαφορετικό μουσικό στίγμα του κάθε μέλους, δημιουργώντας ως πρώτο τους αποτύπωμα έναν ομώνυμο δίσκο που κινείται σε ένα ροκ πλαίσιο με επιρροές από τον Θανάση Παπακωνσταντίνου ως τους Radiohead και από τις Τρύπες μέχρι τον Χατζιδάκι. Βασικός συνθέτης και στιχουργός είναι ο Σταύρος Ρουμελιώτης. Στίχους έχει γράψει και ο Κοσμάς Λαμπίδης καθώς επίσης έχουν μελοποιηθεί και ποιήματα των Καβάφη, Ελύτη και Ομάρ Καγιάμ.

usurum_2013_04_01

Οι Usurum είναι:
Γιώργος Σταυρίδης: τύμπανα
Λάμπρος Λαπίνας: φαγκότο
Σοφία Γιαννίτσιου: πιάνο, φωνή
Σταύρος Ρουμελιώτης: ηλεκτρική κιθάρα
Κοσμάς Λαμπίδης: φωνή, νέι
Κώστας Πατσιώτης: κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο
και στον ήχο ο Γιάννης Ταβουλάρης

usurum_2013_04_02

Πέμπτη 9 και 16 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 22.30

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here