Το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “Κάπου Ανάμεσα“, θα παρουσιάσει στο club του Σταυρού του Νότου, ο Βαγγέλης Λαζόπουλος. Ένα άλμπουμ που συγκέντρωσε εξαιρετικές κριτικές, δημιούργησε αίσθηση για τον φρέσκο ήχο και λόγο του και παρουσιάζεται για πρώτη φορά ζωντανά.

Πρόκειται για ένα σύνολο τραγουδιών και απαγγελιών που ξεχωρίζει από την τρέχουσα παραγωγή, φτιάχνοντας ένα δικό του κόσμο, μέσα από τις αφαιρετικές, μινιμαλιστικές ενορχηστρώσεις που έχουν κάνει από κοινού ο Βαγγέλης Λαζόπουλος με τον Παντελή Νικηφόρο των “λάμδα”.

Ένας ιδανικός καμβάς για τις μελωδικές ερμηνείες του νεαρού τραγουδοποιού, ο οποίος ανυπομονεί να επικοινωνήσει τη μουσική του εμπειρία, για να συναντηθεί με εκείνους που ακόμα ελπίζουν.

Από την ποιητικότητα των στίχων του Γιάννη Αγγελάκα, την ευαισθησία της Δήμητρας Γαλάνη και την αυθεντικότητα νέων ταλαντούχων ερμηνευτών, όπως η Δανάη Μωραΐτη, ο Βαγγέλης Λαζόπουλος μας προσκαλεί να βιώσουμε τη μαγεία της μουσικής μέσα από την δική του καλλιτεχνική ματιά αναδεικνύοντας έναν κόσμο γεμάτο συναισθηματική ενέργεια και δημιουργική  έκφραση.

Παίζουν οι:
Ορέστης Μπενέκας: πλήκτρα, ενορχηστρώσεις
Ιάσονας Οικονόμου: μπάσο
Δημήτρης Φόκεν: ηλεκτρικές κιθάρες
Παντελής Τάκης: τύμπανα
Ειρήνη Ζούτσου: φωνητικά

Επιμέλεια προγράμματος: Βαγγέλης Λαζόπουλος
Ειδικός συνεργάτης: Μένια Κιοσσέ
Επιμέλεια παραγωγής:  Formiggart & Κάλλια Καρυάμη

Τετάρτη 15 Μαΐου
Προσέλευση: 21:30
Έναρξη: 22:00

Σταυρός του Νότου club
Θαρύπου 37, Αθήνα
Kρατήσεις: 2109226975

Είσοδος: 12 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here