Οι στίχοι του Metaman (Θωμάς Γουναρόπουλος), η σύνθεση του κομματιού μαζί με τον Κωνσταντίνο Νησίδη και την φωνή της Vassilina, ενέπνευσαν τη σκηνοθέτη Ελένη Μολφέτα, να χτίσει ένα βίντεο για την ευαισθησία και την ομορφιά της αδυναμίας, μετά από μια ματαίωση.

Ένα προσωπικό κομμάτι του Metaman και ένα προσωπικό βίντεο της Μολφέτα, συναντήθηκαν. Το βίντεο κυκλοφόρησε από τη Won Ton Records και ήδη μέσα σε μία μέρα, το προσωπικό του ύφος στον ήχο και στην εικόνα, έκανε το κλικ και άγγιξε.

Όταν κάτι ξαφνικό εισβάλλει στις ζωές μας, ένα πάγωμα διαπερνά το σώμα μας. Ξεχνάμε πως περπατούσαμε, πως αναπνέαμε και πως υπήρχαμε πριν και παραδινόμαστε στην αποσύνδεση. Εγώ για πολλά χρόνια, ήμουν θύμα της αποσύνδεσης. Μετά, έρχεται ο χρόνος και σιγά σιγά, σκαλίζει τον πάγο. Σαν ένα κορίτσι, μέσα σε ένα φαινομενικά εγκαταλελλειμένο λούνα παρκ, που προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει ροή, ξανά στο σώμα του.
Όλοι μας για κάτι πονάμε, κάτι έχουμε χάσει και πάντα, κάτι θα ψάχνουμε. Η αποσύνδεση είναι μια επιλογή, που μειώνει τον πόνο, είναι όμως εφήμερη κι αν κάτι έμαθα μέσα από αυτό το κλιπ, βρίσκεται στη σύνδεση. Συνδέθηκα με την Κατερίνα, συνδέθηκα με το τραγούδι του Θωμά, συνδέθηκα με το λούνα παρκ και μαζί φτιάξαμε κάτι.
Αυτό είναι για μένα τα «4 Χρόνια», μια ανάγκη για ροή.
Φοβόμαστε πολύ να είμαστε, όπως είμαστε. Μπορεί να έχουμε κάτι ατσούμπαλο, κάτι αδύναμο, κάτι εύθραυστο, κάτι, κάτι, κάτι… κι ίσως αυτό το κάτι, να θέλει μια επαφή ή απλά μια αγκαλιά.
Ελένη Μολφέτα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here