31/10/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Η Βικτώρια Ταγκούλη και ο Στέλιος Δάβαρης συναντιούνται στην σκηνή του Koo-Koo και υπόσχονται να μας ζεστάνουν με τραγούδια τις πιο κρύες νύχτες του χειμώνα μας. Για πέντε Κυριακές, στις 6 και 13 Νοεμβρίου και στις 4, 11 και 18 Δεκεμβρίου, μας υποδέχονται στο Γκάζι, με ένα πρόγραμμα μελωδικό αλλά και κεφάτο, που περιλαμβάνει τραγούδια από τους δίσκους τους, διασκευές σε αγαπημένα τους κομμάτια και πολλές εκπλήξεις.

Η Βικτωρία Ταγκούλη είναι μία ερμηνεύτρια με μοναδική φωνή και σημαντική παρουσία τόσο στη μουσική σκηνή όσο και στο θέατρο. Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην ομάδα Σπείρα- Σπείρα και την παράσταση «Φουρκέτα» της Ελένης Γκασούκα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε την προσωπική της καλλιτεχνική διαδρομή, η οποία περιλαμβάνει δύο δίσκους, το «α» και τη «φωτοβόλτα», σε μουσική του Χρίστου Θεοδώρου, αλλά και πολλές εμφανίσεις εντός αλλά και εκτός συνόρων.

Ο Στέλιος Δάβαρης, τον οποίο γνωρίσαμε από τον δίσκο «Όλα είναι νερό», είναι ένας πολύπλευρος καλλιτέχνης ο οποίος ερμηνεύει μοναδικά, γράφει στίχους αλλά και μουσική που μας ταξιδεύουν. Με πολλές live εμφανίσεις στο ενεργητικό του, αλλά πλέον πιο ώριμος και πιο έτοιμος από ποτέ, ακολουθεί την καρδιά του και συνεχίζει την μουσική του διαδρομή με εφόδια την κιθάρα και το πιάνο του.

Οι δύο τους θα μας μαγέψουν με τις μελωδίες και τις φωνές τους και θα μας εκπλήξουν με το ταίριασμα τους. Ανάλογα με την ατμόσφαιρα και την διάθεση του κοινού της κάθε βραδιάς, η Βικτώρια και ο Στέλιος θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να χαρίσουν σε όσους βρεθούν εκεί μια αξέχαστη απολαυστική βραδιά.

Κυριακή 6 & 13 Νοεμβρίου 2011

Κυριακή 4, 11 & 18 Δεκεμβρίου 2011Κοο-Κοο Live Music Bar
Ιάκχου 17, Γκάζι.

Ώρα έναρξης : 22.30

Γενική Είσοδος 12,00€ με ποτό

Τηλέφωνο πληροφοριών/κρατήσεων: 210 3450930

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here