Η Βίκυ Καρατζόγλου, μια ερμηνεύτρια που μας έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή με τη ζεστή φωνή της, την ξεχωριστή παρουσία της στη δισκογραφία και τη σκηνή, με τραγούδια που έχουν γίνει ραδιοφωνικά hits και δυνατές συνεργασίες αλλά και το λαμπερό χαμόγελό της, παρουσιάζει στην αρχή της άνοιξης ένα νέο τραγούδι με τίτλο Ψίχουλα. Ένα τραγούδι από τη νέα της συνεργασία με δύο από τους μεγαλύτερους δημιουργούς της γενιάς της, τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, με σύγχρονο, φρέσκο ήχο, που σηματοδοτεί την περίοδο ανανέωσης και εξωστρέφειας που διανύει.

Απελευθερωτικό και αισιόδοξο, μας προτρέπει να ζήσουμε τον έρωτα στο απόλυτο, χωρίς ημίμετρα. Η Βίκυ πιο αληθινή και άμεση από ποτέ με την ερμηνεία της μας θυμίζει ότι στη ζωή αρκεί να είμαστε ο εαυτός μας, να ρισκάρουμε για την ευτυχία και να στρεφόμαστε εκεί που αναγνωρίζεται η αξία και η ουσία μας.

«Τα ψίχουλα είναι η ασφαλέστερη μονάδα μέτρησης της αγάπης: αν χορτάσουν τα πουλιά κελαηδούν. Αν χορτάσει άνθρωπος αγαπιέται λάθος και πρέπει να μάθει να αγαπιέται όπως του αξίζει: φιλί, φιλί… σκαλί, σκαλί… (χρόνος υπάρχει)»
Γεράσιμος Ευαγγελάτος

«Η Βίκυ, με τη φυσική ομορφιά της φωνής της και της ψυχής της, μπήκε στο στούντιο, τραγούδησε τα «ψίχουλα» τρείς φορές σαν νεράκι δροσερό, λες και ήθελε να μου εξηγήσει με την ερμηνεία της αυτή, γιατί με είχε γοητεύσει τόσο αυτό το κορίτσι πριν χρόνια, που τραγούδαγε την «περηφάνια» ακουμπισμένο σ’ έναν τοίχο στο Μικρό Παλλάς. Σ’ ευχαριστώ λαμπερό κορίτσι γι’ αυτό το δώρο».
Θέμης Καραμουρατίδης

Mουσική: Θέμης Καραμουρατίδης
Στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Επιμέλεια παραγωγής, Ενορχήστρωση: Θέμης Καραμουρατίδης
Συντονισμός παραγωγής: Αντώνης Θυσιάδης

Πιάνο, πλήκτρα, programming, backing vocals: Θέμης Καραμουρατίδης
Μπάσο: Γιώργος Mπουλντής
Ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα: Γιώργος Καρδιανός

Φωτογράφιση, ιδέα, artwork: Μιχάλης Γκούμας
Ψηφιακή διανομή: Μαρια Δαβίδη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here