Πριν δύο χρόνια ράγισε τον κόσμο και τις καρδιές μας με τον πρώτο της προσωπικό δίσκο “Έλα και ράγισε τον κόσμο μου”, με το ομώνυμο τραγούδι να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και να μας συστήνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο αυτή τη νέα συγκινητική φωνή.

Έκτοτε, η Βιολέτα Ίκαρη συνεργάστηκε με πλήθoς σπουδαίων μουσικών και ερμηνευτών, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Ελένη Βιτάλη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μίλτος Πασχαλίδης και αρκετοί ακόμα, που αναγνώρισαν στο πρόσωπο της μια σπουδαία ερμηνεύτρια.

Η Βιολέτα Ίκαρη μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο “Φωτογραφία” που κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment! Ένα λαϊκό τραγούδι με λιτή, συμπαγή ενορχήστρωση, γεμάτο από το ισχυρό συναίσθημα της αγάπης που διαπερνά τον χρόνο, ερμηνευμένο με πάθος και αλήθεια από την Βιολέτα Ίκαρη.

H “Φωτογραφία’’ προλογίζει το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της Βιολέτας Ίκαρη, που θα κυκλοφορήσει από την Walnut Entertainment μέσα στο 2020 με τραγούδια που έγραψε γι αυτήν ο Νίκος Ξύδης, ο οποίος ξεδιπλώνει το πηγαίο συνθετικό ταλέντο του.

Σκηνοθεσία/μοντάζ: Φώτης Φωτόπουλος
Gaffer: Δημήτρης Μαντζαφός

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Ρήγας Βοργιάς: Ηλεκτρικό Μπάσο
Θάνος Τσελεμπής: Τύμπανα, beindir
Νίκος Ξύδης: Τζουράς, λαούτο, ακουστική & ηλεκτρική κιθάρα, στάμνα, ιδιόφωνα κρουστά, Ινδικός ταμπουράς, μπαγλαμάς

Ενορχήστρωση-παραγωγή: Νίκος Ξύδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here