6/6/2014
www.musiccorner.gr

Το δυναμικό beatbox δίδυμο των WORD OF MOUTH μας έχει συνηθίσει σε τρελαμένες εμφανίσεις  on stage αφήνοντας μας εδώ και χρόνια άφωνους, με τις ικανότητες τους στην παραγωγή μουσικής, μόνο με το στόμα τους!

Ξαφνιάζοντας μας άλλη μια φορά, μας ξανα-συστήνονται, δείχνοντας ξεκάθαρα πως το beatbox τους ήρθε για να μείνει, καλώντας για συνεργασία στο στούντιο αυτή τη φορά, τον πολυτάλαντο Έλληνα mc ΕΙΣΒΟΛΕΑ, την φλογερή persona ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ και τον νεαρό beatboxer Rhythmaniac, που δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις. Tο σκέφτηκαν, το αποφάσισαν και έγινε.

word_of_mouth_2014_06_01

Μια μουσική συνάντηση – πρόταση που δεν έχει ξαναγίνει, ένα μουσικό κομμάτι βασισμένο 100% σε μουσική του στόματος, κουβέντες που έχουν πολλά να πουν και πάνω από όλα να μας θυμίσουν πως…

«Δεν παν’ είσαι από όπου θες
…εδώ μετράει η καρδιά και η ψυχή»

Στα πλαίσια του επερχόμενου LP που θα κυκλοφορήσει το 2014, οι WORD OF MOUTH δημιούργησαν μέσω του BEATBOX ένα δικό τους μουσικό περιβάλλον, μια μουσική καταγωγή, που ενώνει διαφορετικά μουσικά στερεώματα, αφήνει αισιόδοξα μηνύματα και μια πρώτη γεύση «AΠ’ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ» στο τι θέλουν να μας πουν στο άμεσο μέλλον οι δύο beatboxers από την Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here