Η InSideOut Music Web Promotion με χαρά παρουσιάζει την Ξένια Γαργάλη και τον Περικλή Μπισκίνη, δύο ανερχόμενους καλλιτέχνες, όπου μέσα σε δύσκολες εποχές για την δισκογραφία και τους νέους καλλιτέχνες, βρίσκουν το ύφος και τον τρόπο να εκφραστούν και να καταθέσουν τη δική τους μουσική πρόταση.

Έχοντας στις αποσκευές τους μουσικές σπουδές, προσωπικές επίσημες κυκλοφορίες, πετυχημένες ζωντανές εμφανίσεις και συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες, έρχονται σήμερα και μας παρουσιάζουν το νέο τους 5 Track Digital EP με τίτλο «Ρετρόφωνο Πλαστελίνη» και το 1ο τους Promo Single «Ο χορός μας» (Sway).

«Ο χορός μας» είναι μια φωτεινή σύγχρονη διασκευή του πασίγνωστου και πολυαγαπημένου τραγουδιού (Sway), από τον Έλληνα συνθέτη Περικλή Μπισκίνη, σε ερμηνεία της Ξένιας Γαργάλη και σε στίχους της Μεταξίας Δρογώση. Σε ύφος χορευτικό λάτιν, με ζωντανά ηχογραφημένα μουσικά όργανα, που φλερτάρουν από vintage σε modern αισθητική, τζαζ αποχρώσεις, σόλο πνευστών και βιμπράφωνου, δίνουν το απόλυτο αληθινό ύφος σε μια χορευτική διασκευή.

Του χορού τα βήματα απλά περπατας ρυθμικά
ένα πίσω και άλλα δυο μπροστά με κρατάς απαλά

Το τραγούδι νιώσε σ΄ οδηγεί κλασική συνταγή
Στο ρυθμό τυφλή υποταγή κάνε εσύ την αρχή

Ο χορός μας δεσμός μυστικός, χάδι και ένας θαμπός φωτισμός
Του κορμιού σου με καίει ο σφυγμός μια φωτιά πειρασμός

Την καρδιά μου άκου πως χτυπά τον ρυθμό μας κρατά
Στον λαιμό μου σκύψε και κρυφά φίλα με τρυφερά

Το ταξίδι τώρα ξεκινά κοιτά με τρυφερά
Απ τη μέση κρατά με σφιχτά πιο κοντά σαν φωτιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here