Γράφει η Χρύσα Λύκου
Φωτογραφίες: Ερασιτεχνικές λήψεις αναγνώστη MC

Είναι Σάββατο μεσημέρι και όλοι ανασαίνουν για το Σάββατο βράδυ. Το ρολόι δείχνει πέντε νωρίς το απόγευμα και όλοι θέλουν να σπρώξουν τους δείχτες, να τρέξουν, να φτάσουν, να σταματήσουν κάπου στις δέκα και μισή, εκεί που ο Robbie Williams ένωσε τις στιγμές μας σημαδεύοντας τις αναμνήσεις μας!

Φτάνοντας στο TerraVibe, μπορούσες να νιώσεις το καλοκαίρι να έρχεται, μπορούσες να δεις έναν κόσμο που δεν ξέχνα να διασκεδάζει, σε πείσμα όσων επιμένουν να τον μελαγχολούν. Κεράσια, ψάθες, ροδάκινα, μοδάτα γυαλιά ηλίου και φυσικά μπύρες να τσουγκρίζουν την ευτυχία, την προσμονή, την ανάγκη για μια κραυγή ενθουσιασμού.

Οι Inconsistencies, μας καλωσορίζουν στο πάρτυ αποδεικνύοντας πως πρόκειται για μια καλοδουλεμένη μπάντα, που ο χρόνος μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος σύμμαχος της, απασχολώντας μας στο μέλλον. Για τη συνέχεια, Ex-Girlfriend’s Perfume, μια πρωτότυπη εξαμελής μπάντα που κέρδισε μάλλον ένα χλιαρό χειροκρότημα, μιας και έμοιαζε να ψάχνει ακόμη τα «πατήματα» της. Τέλος, λίγο πριν τη μεγάλη στιγμή, στην σκηνή ανέβηκε η Kovacs, αποδεικνύοντας δυστυχώς για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες, ότι δυσκολεύεται να υποστηρίξει ζωντανά τη δισκογραφία της. Εμφανώς καλύτερη απ’ την πρώτη φορά στη χώρα μας, επιβεβαίωσε την πεποίθηση μου ότι ταιριάζει περισσότερο σε μικρούς, μυσταγωγικούς χώρους. Η σκηνή την κατάπιε, μαζί με τον …γούνινο λύκο της.

 

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα και το τώρα είναι δέκα και μισή! Το TerraVibe σείεται και όλο αυτό είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Μας ρωτάει αν είμαστε εκεί, μας συστήνεται, μεγαλώνει την αγωνία μας με τη φιγούρα του να λικνίζεται στην κόκκινη οθόνη! Οι πρώτοι ήχοι φέρνουν το «Let me Entertain you» και ο Robbie Williams είναι ο απόλυτος βασιλιάς και είναι μπροστά μας. Χωρίς εκπτώσεις, μακριά από συντηρητισμούς, μοιάζει ανεπιτήδευτα προκλητικός και του αρέσει και μας αρέσει!

robbie_williams_rockwave_2015_06_ 028

Κόντρα σε κάθε καχυποψία μου, εκείνος και η ενδεκαμελής μπάντα του, δεν άφησαν ούτε ένα ψεγάδι πίσω τους, πλημμύρισαν τη σκηνή με τις φωνές τους οι οποίες ήταν εξωπραγματικά άρτιες  παρασύροντας μέχρι και την τελευταία παρέα που τους έβλεπε από μακριά, μέσα απ’ τη γιγαντοοθόνη.

«Jesus! Why the fuck we’ ve never been here before? These motherfuckers know everything» είναι η απορία του και η απορία μας που χορεύει σε ρυθμούς «Candy». Φλερτάρει ασταμάτητα με τις κάμερες, γελάει σαρδόνια, μοιάζει σέξυ και το ευχαριστιέται. Φορά ό,τι θέλει γιατί μπορεί, σηκώνει τη φούστα του, κατεβάζει το παντελόνι του και παραμένει εκνευριστικά πιστός σε στίχους και  νότες.


Διασκευές του «I Love Rock’n’Roll», «We Will Rock You», και «Whole Lotta Love» μας κάνουν να πιστέψουμε ότι αυτή η συναυλία γράφει ιστορία στις καρδιές μας, ελπίζοντας και στη δική του. Μας γνωρίζει το πρώτο τραγούδι που έμαθε να παίζει απ’ τον πατέρα του, λίγο πριν ανέβει και εκείνος στη σκηνή μαζί του, για ένα ντουέτο στο «Better Man».


Τραγουδά άρτια Queen και ο τύπος είναι από άλλο πλανήτη! Πρέπει να φύγει αφού ζητήσει συγγνώμη για την αργοπορία, για τα είκοσι χρόνια που τον κράτησαν μακριά απ’ την Ελλάδα, απ’ την Ελλάδα που της φωνάζει ΒΑΣΤΑ! Υπόσχεται να ξανάρθει, έχει ανοίξει πλέον λογαριασμούς. Πυροτεχνήματα, κομφετί και «Angels» για ένα σόου που η Ελλάδα θα αργήσει να ξαναζήσει  και που θα θυμάται για χρόνια πολλά. Δυο μέρες μετά, τον θυμάμαι στη σκηνή και συνειδητοποιώ πόσο ασεβές είναι να χρησιμοποιείται ο όρος «σταρ» σε εγχώριους τραγουδιστές που δεν μπορούν να διαχειριστούν το σουξέ του μήνα…

Καλή αντάμωση Robbie Williams… Τα σέβη μας!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη συναυλία
(οι φωτο αποτελούν ερασιτεχνικές λήψεις που μας παραχώρησε αναγνώστης μας)

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του Music Corner…
*** Οι φωτογραφίες αποτελούν ερασιτεχνικές λήψεις που μας παραχώρησε αναγνώστης μας, τον οποίο ευχαριστούμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here