Πόση αλήθεια να αντέχει ένα τραγούδι;
Πόση ερωτική απόγνωση να κουβαλάει μια γυναικεία ερμηνεία;
Πόση φόρτιση να συμπυκνώνει μία θύμηση;

Οι Zante Dilemma, μετρούν 1.000 βραδιές ατέρμονης εξομολόγησης, 1.000 σιωπές εκκωφαντικής έντασης, 1.000 αποστάσεις χωρίς προορισμό και τις ισορροπούν αφοπλιστικά πάνω στο τεντωμένο σχοινί της μουσικής αντίστιξης.

Χωρίς υπερβολές και βερμπαλισμούς, αλλά με μια ατόφια, αψιμυθίωτη και ρεαλιστική διασκευή, που κόβει την ανάσα. Γυρίζουν τις πλάτες τους στην φθορά του χρόνου και φορούν γυμνή τη ψυχή τους, για να απλώσουν τα δώρα τους, στην αέναη παιδικότητα που τους στοιχειώνει.

Διασκευάζουν ένα τραγούδι – ορόσημο: «Χίλιες βραδιές» των Μίμη Πλέσσα και Ηλία Λυμπερόπουλου. Με τη συμμετοχή της αισθαντικής ερμηνεύτριας Ναταλίας Τζελεπάκη, ο Κώστας Εφέπουλος και οι Zante Dilemma, δημιουργούν ένα απογευματινό περίπατο στα φιδωτά μονοπάτια του χρόνου.

Με τα μύχια τσακίσματα και τους λυγμούς των φωνών τους, πλάθουν τις εικόνες τους μέσα από τους στίχους. Προσθέτουν κίνηση στο εκκρεμές της μουσικής αντίστιξης και ξετυλίγουν χειροποίητα όνειρα σε έναν κόσμο που τόσο έχει ανάγκη, να κλείσει τα μάτια και να ονειροπολήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here