13/5/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Μετά από μια μεγάλη πορεία στο χώρο της σύνθεσης και του απόλυτου μουσικού ταξιδιού, η Zoe παρουσιάζει το “Zoe’s Code Liveστο “ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ” το Σάββατο 28 Μαΐου 2011.

Μια παράσταση όπου η Zoe εκπλήσσει ευχάριστα το κοινό με το ακορντεόν ως σολιστικό όργανο καθώς παρουσιάζει ορχηστρικές συνθέσεις από το ολοκαίνουριο πέμπτο της Album με τίτλο “Zoe’s code” σε σύνθεση, ενορχήστρωση και παραγωγή δική της, σε ρυθμούς Pop,Dance, Electro Tango, Latin, και δύο τραγούδια μέσα από μια μεγάλη συνεργασία με την Ιταλίδα τραγουδίστρια  In-Grid.

Στη παράσταση “Zoe’s code live” η Zoe συνδυάζει ευχάριστα και με συνοχή τους ‘’δρόμους’’ της Δύσης με τους Λαϊκούς Βαλκανικούς &  Παραδοσιακούς ρυθμούς. Διασκευάζει με τον αισθησιακό δυναμισμό της γνωστούς συνθέτες  όπως Astor Piazzolla, Carlos Gardel, Mariano Mores, Β. Τσιτσάνης, Goran Bregovic, M.Χιώτης, Μ. Βαμβακάρης, Μ. Χατζιδάκις, Μ. Θεοδωράκης, Μ. Λοΐζος και παρουσιάζει επιλεγμένες στιγμές από τις  προηγούμενες δισκογραφικές της δουλειές.

«Έτσι αφομοιώνονται όλα τα διαφορετικά είδη μουσικής που αγαπώ & παντρεύονται μεταξύ τους».

Το τραγουδιστικό και μουσικό  μέρος του προγράμματος έχουν αναλάβει η καταπληκτική τραγουδίστρια Ειρήνη Χαρίδου καθώς και οι εξαίρετοι μουσικοί Ηλίας Αργυρόπουλος στο πιάνο και Στέλιος Γενεράλης στα τύμπανα.

Σταυρός του Νότου
Φραντζή 14 Ν. Κόσμος
Τηλ.210 .9226975

Ώρα έναρξης 9:30

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here