26/9/2011
www.musiccorner.gr

Η ξεχωριστή performer Ζωή Τηγανούρια που μονοπώλησε τα καλοκαιρινά μας ακούσματα με τις επιτυχίες της τελευταίας της δισκογραφικής δουλειάς , συνεχίζει τις εκπλήξεις με ένα ανατρεπτικό video clip για το τραγούδι Avec Toi”, σε στίχους Ρεβέκκας Ρούσση, με τη συμμετοχή της παγκοσμίου φήμης Ιταλίδας ποπ σταρ InGrid.

Για ακόμη μια φορά η In-Grid, την οποία έχει αγαπήσει το Ελληνικό κοινό, θα βρεθεί στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στο πλευρό της Ζωής Τηγανούρια, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του video clip “Avec Toi”, που θα λάβουν χώρα στο Grand Resort Lagonissi 26-28 Σεπτεμβρίου. Σκοπός του Video Clip είναι να συνοδεύσει την επιτυχία του “Avec Toi” παγκοσμίως, καθώς ήδη το τραγούδι φιγουράρει στις  μεγαλύτερες μουσικές συλλογές του καλοκαιριού.

Το “Avec Toi” βρίσκεται στο προσωπικό δίσκο της Ζωής στο Zoes Code και αποτελεί μια από τις δύο επιτυχίες στις οποίες η ελληνίδα μουσικοσυνθέτης είχε την χαρά να συνεργαστεί με την διεθνούς αναγνώρισης performer InGrid (Tu Es Foutu,in Tango,Viva le swing e.t.c)

Το video clip σκηνοθετεί ο Μίλτος Πιλαλητός με διευθύντρια παραγωγής την Ηλέκτρα Αποστολάκη. H μετάδοση του θα αποτελέσει σίγουρα έκπληξη για τους φίλους των δύο καλλιτεχνών εντός και εκτός συνόρων!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here