Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
Πετρέλης και Νίνο ήταν απαράδεκτοι φωνητικά. Από αλλού το περίμενα ( Άντζελα ) και από αλλού μου ήρθε το φάλτσο. Βέβαια ο Νίνο το έσωσε γιατί τα ρεφραίν ήταν playback και γιατί άφηνε τον κόσμο να τραγουδά σε πολλά σημεία. Αλλά ο Θάνος έχει χάσει τη φωνάρα που είχε στα ξεκινήματά του. Θλιβερό.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
happy_end έγραψε:Πετρέλης και Νίνο ήταν απαράδεκτοι φωνητικά. Από αλλού το περίμενα ( Άντζελα ) και από αλλού μου ήρθε το φάλτσο. Βέβαια ο Νίνο το έσωσε γιατί τα ρεφραίν ήταν playback και γιατί άφηνε τον κόσμο να τραγουδά σε πολλά σημεία. Αλλά ο Θάνος έχει χάσει τη φωνάρα που είχε στα ξεκινήματά του. Θλιβερό.
xmmm...o petrelis den htan h fonara k toxase kapou sto kouple tou den exo matia gia allh an thymamai kala...alla nomizo pos sxetika kala ta yposthrixe...faltso de tha ton elega..gia to nino pragmatika de xerw ti na pw....autos anoigokleine to stoma k den akougotan tpt...standar eixe provlima to mikrofono tou...
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
+10000000000000000000000000happy_end έγραψε:Πετρέλης και Νίνο ήταν απαράδεκτοι φωνητικά. Από αλλού το περίμενα ( Άντζελα ) και από αλλού μου ήρθε το φάλτσο. Βέβαια ο Νίνο το έσωσε γιατί τα ρεφραίν ήταν playback και γιατί άφηνε τον κόσμο να τραγουδά σε πολλά σημεία. Αλλά ο Θάνος έχει χάσει τη φωνάρα που είχε στα ξεκινήματά του. Θλιβερό.
Καλα φωναρα τον πετρελη ουτε στις καλες εποχες δεν τον θεωρουσα αλλα ηταν αξιοπρεπης σιγουρα.Αυτο που ακουμε πια ειναι μια κατσικα χωρις καμια δοση υπερβολης να προσπαθει να τραγουδησει.Στην συναυλια ειχαν κατεβασει τοσο πολυ τονικα τα κομματια του(ειδικα το δεν εχω ματια για αλλη)που σχεδον ειχαν αλλαξει υφος και ο κοσμος τραγουδαγε πιο ψηλα απο τον ιδιο!!

To Σάββατο τελευταία βραδιά για το ΘΕΑ.
I like people too much or not at all.
Σάββατο απόγευμα στο metro mall στον Αγιο Δημήτριο.
Νωρίς δεν κλείνει;stelios έγραψε:To Σάββατο τελευταία βραδιά για το ΘΕΑ.
Έτσι ήταν προγραμματισμένο από την αρχή.Stavros έγραψε:Νωρίς δεν κλείνει;stelios έγραψε:To Σάββατο τελευταία βραδιά για το ΘΕΑ.

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ???
"Θέε μου γιατί μου έδωσε γιατί μία καρδιά από γυαλί..." αναρωτιέται η Έλλη Κοκκίνου ! Η συνέχεια την Παρασκευή 12/10...
by Spicy
by Spicy
Ωραίο φαίνεται....manos έγραψε:"Θέε μου γιατί μου έδωσε γιατί μία καρδιά από γυαλί..." αναρωτιέται η Έλλη Κοκκίνου ! Η συνέχεια την Παρασκευή 12/10...
by Spicy

τσιφτετελι...χαλαρα!!!!!
-
mhpws kanena 6ari?

πάλι τσιφτετέλι λέτε βρε παιδιά;

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
laikoura......6ari?tsifteteli?mpalanta?a na doume...alla gia poio logo vgainei twra pou teleionoun oi emfaniseis ths?
-
E δε θα εμφανιστεί κάπου για χειμώνα;manos έγραψε:laikoura......6ari?tsifteteli?mpalanta?a na doume...alla gia poio logo vgainei twra pou teleionoun oi emfaniseis ths?
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Στην εκπομπή της Μελέτη η Κοκκίνου είχε πει πως το νέο κομμάτι της θα είναι ερωτικό.Δεν νομίζω να είναι τσιφτετέλι. 

Συναυλίες προς το παρόν.MusicLover έγραψε:E δε θα εμφανιστεί κάπου για χειμώνα;manos έγραψε:laikoura......6ari?tsifteteli?mpalanta?a na doume...alla gia poio logo vgainei twra pou teleionoun oi emfaniseis ths?
Συναυλίες προς το παρόν.MusicLover έγραψε:E δε θα εμφανιστεί κάπου για χειμώνα;manos έγραψε:laikoura......6ari?tsifteteli?mpalanta?a na doume...alla gia poio logo vgainei twra pou teleionoun oi emfaniseis ths?
Elli Kokkinou @ElliKokkinou
Ανυπομονώ για την Παρασκευή..."Θεέ μου,γιατί μου έδωσες γιατί,μία καρδιά από γυαλί..."Πόσο το αγαπώ!!
Ανυπομονώ για την Παρασκευή..."Θεέ μου,γιατί μου έδωσες γιατί,μία καρδιά από γυαλί..."Πόσο το αγαπώ!!