Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
stelios

Re: ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Entek έγραψε:
panosif έγραψε:Τι γίνεται ξαφνικά με τον Αργυρό; Από την μία έκλεισε στο Rex και τώρα συνεργασία με
τον Θεοφάνους. Κάποιος βάζει βαθιά το χέρι στη τσέπη. Δεν εξηγείται αλλιώς. :525807:
πάντως κάποιος πρέπει να το βάζει βαθειά! :hysterical: :shifty:
:surprised: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
I like people too much or not at all.
stelios

yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

http://www.e-orfeas.gr/discsection/disc ... CF%82.html
Η Demy αποτελεί αναμφισβήτητα το μουσικό φαινόμενο της χρονιάς!

Η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη καλλιτέχνιδα, κατά κόσμον Δήμητρα Παπαδέα, ξεπερvάει όχι μόνo τον εαυτό της, αλλά και κάθε προηγούμενο ελληνικού τραγουδιού, μένοντας στην κορυφή του επίσημου national airplay chart του Media Inspector εδώ και 10 ολόκληρες εβδομάδες, με το single "Πόσες Χιλιάδες Καλοκαίρια" σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Νίκους Μωραϊτη!

Ένας μαγικός πρώτος χρόνος στη μουσική πραγματικότητα μας, με σημαντικές διακρίσεις και συνεργασίες ορόσημα!
Η κατάκτηση 3 βραβείων στα Mad VMA 2012
και η συνεργασία με το Σάκη Ρουβά ήταν η αρχή μιας λαμπρής πορείας που φέτος την οδηγεί στο πλευρό της Απόλυτης Ελληνίδας Star Άννα Βίσση! Μια συνεργασία που θα μας οδηγήσει σε νέες μουσικές εξερευνήσεις..!

Όλα αυτά ενώ σύντομα αναμένεται ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος της από την Panik Records με ένα σύνολο επιτυχιών και νέων ακυκλοφόρητων τραγουδιών από την αγαπημένη όλων Demy!
Η Panik Records χαίρεται και συνεχίζει να στηρίζει τα νέα ταλέντα και να προτείνει νέες τάσεις στη μουσική!
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
stelios

Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Λευτέρης Πανταζής: Μιλά για τη συνεργασία του με Θεοδωρίδου και Παπαρίζου

Για το πώς προέκυψε η συνεργασία του με την Έλενα Παπαρίζου και την Νατάσα Θεοδωρίδου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Λευτέρης Πανταζής.

«Έχω συνεργαστεί ξανά με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Την εκτιμώ και την αγαπώ, ήταν δική της ιδέα να βρεθούμε ξανά. Έτσι έδεσε αυτή η χημεία με τους τρεις μας και νομίζω ότι αυτό το σχήμα έχει τα πάντα, τραγούδι, σόου, χαρά και διασκέδαση», λέει και καταλήγει στο περιοδικό Εγώ μιλώντας για την Έλενα Παπαρίζου. «Λατρεύω την Έλενα και το ξέρει. Τις γυναίκες πρέπει να τις προσέχουμε. Ειδικά όταν πρόκειται για δυο κυρίες κούκλες και καταπληκτικές φωνές, είναι ευλογία. Είμαι πολύ τυχερός που με παίρνουν στη παρέα τους», καταλήγει.

www.gossip-tv.gr
Άβαταρ μέλους
panosif

Συνέντευξη του στιχουργού Νίκου Μωραίτη στο http://www.e-orfeas.gr.

-Αυτό σε αφορά, κάπως, κι ως δημιουργό. Δηλαδή, ενώ, είσαι αναγνωρισμένος και θεωρείσαι από τους σημαντικότερους των τελευταίων χρόνων, επειδή, υπηρετείς μια ποικιλία ειδών και υφών τραγουδιού(ανήκεις, κατά τη γνώμη μου, στους δεκαθλητές δημιουργούς κι ερμηνευτές, δεν είσαι μονοδιάστατος), κάποιοι σου προσάπτουν ότι τροφοδοτείς με στίχους σου και το “εύπεπτο τραγούδι”. Ποια είναι η θέση σου;
Μ’ αρέσει το δεκαθλητής! Κοίταξε, εμένα μου αρέσουν διαφορετικά πράγματα στη ζωή μου. Και ό,τι μου αρέσει το κάνω, δεν διστάζω. Μου αρέσει βαθιά η έντεχνη μουσική. Και εκτιμώ το λαϊκό τραγούδι. Και είμαι φαν της ποπ κουλτούρας –ιδίως στην εικαστική της εκδοχή. Δεν πρόκειται να λογοκρίνω πτυχές του εαυτού μου για να αρέσω στους κριτικούς. Κακά τα ψέματα, ζούμε το τέλος της διάκρισης «έντεχνο – εμπορικό». Το μεν έντεχνο δεν βγάζει σημαντικούς δίσκους πια (με μόνη εξαίρεση την ομάδα της Μποφίλιου), το δε εμπορικό δεν πουλάει πια. Τι σόι έντεχνο είναι ένα τραγούδι χωρίς τέχνη; Τι σόι εμπορικό είναι ένα τραγούδι που δεν πουλάει; Ιστορικά λοιπόν μπορεί να υπάρχει αυτή η διάκριση και καλώς υπάρχει, στο παρόν όμως δεν έχει θέση. Ατενίζοντας το τέλος των ειδών, έρχομαι και κάνω τη δική μου κατηγοριοποίηση με ένα μόνο κριτήριο: την προσωπική μου αισθητική. Ανήκω, ως καταγωγή, στο έντεχνο αλλά δεν πρόκειται να γράψω για έναν που γρατζουνάει άθλια μία κιθάρα και νομίζει ότι κάνει μουσική. Δεν ανήκω στην πίστα αλλά θα γράψω για τον Ρέμο γιατί η αισθητική της φωνής του –της φωνής του, όχι του μαγαζιού του- μου ταιριάζει. Και αν μου πει κανείς «γιατί γράφεις για τον Ρέμο και όχι π.χ. για τον Σφακιανάκη, που έχει εξίσου καλή φωνή;», η απάντηση είναι πολύ απλή: Γιατί ο πρώτος νιώθω ότι ταιριάζει στον λόγο μου ενώ ο δεύτερος όχι. Έτσι λοιπόν συστήνω τον δικό μου χώρο. Με τα δικά μου «ναι» και τα δικά μου «όχι». Φυσικά γίνονται και λάθη. Δοκίμασα να γράψω για την Πέγκυ Ζήνα. Δεν ένιωσα καλά, δεν θα το ξανακάνω. Είναι «κακή φωνή»; Όχι. Απλώς τελικά εμένα δεν μου ταιριάζει. Το λέω τελείως αυθαίρετα και υποκειμενικά. Αυτός είμαι εγώ και αυτές είναι οι επιλογές μου.

-Βλέποντας τη δισκογραφία σου, πράγματι, παρατηρείται αυτή η πολυπραγμοσύνη σου. Έχεις συνεργαστεί, από συνθέτες, από τον Νικολόπουλο και τον Σούκα, ως τον Θεοφάνους και το Σαμπάνη, κι από τραγουδιστές, από τον αείμνηστο Μητροπάνο ως την Ραλλία. Πως προκύπτει, κάθε φορά μια συνεργασία, και πως προσαρμόζεσαι στα διαφορετικά είδη και φωνές;
Οι συνεργασίες προκύπτουν πολύ απλά: Έρχεται κάποιος και σου προτείνει «γράφουμε για τον τάδε;» και εσύ απαντάς «τέλεια!», ή «ΟΚ» ή «θα το σκεφτώ» ή «όχι» ή «αποκλείεται!». Αφού πεις το «ναι», πρέπει να κάνεις δύο αντίρροπες κινήσεις: να πας προς το μέρος του τραγουδιστή, και να τον φέρεις προς το δικό σου. Δεν μπορείς να γράφεις στον Ρέμο όπως γράφεις στην Μπάμπαλη, ούτε στον Χατζηγιάννη όπως γράφεις στην Αρβανιτάκη. Αλλά ταυτόχρονα πρέπει σε όλους να είσαι εσύ, όχι κάποιος άλλος που τους ταιριάζει. Αυτές οι «μεταμορφώσεις» μου είναι ό,τι αγαπώ. Ο αφαιρετικός Νίκος στην Μπάμπαλη ή στην Πασπαλά, ο λαϊκός Νίκος στον Μητροπάνο ή στον Ρέμο, ο ποπ Νίκος στον Χατζηγιάννη, αλλά πάντα ο Νίκος.

-Με τον Χατζηγιάννη έχεις κάνει τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία σου – με το «7» - με τριψήφια νούμερα, που, πλέον, έχουν εξαφανιστεί από τη δισκογραφία. Υπάρχει όντως ένα τέτοιο ιδιαίτερο δέσιμο, με τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη, όπου λειτουργείτε ως ένα επιτυχημένο δίδυμο;
Με τον Χατζηγιάννη βρεθήκαμε την κατάλληλη στιγμή. Είχε ήδη κάνει ένα πολύ μεγάλο «μπαμ», όλοι πίστευαν ότι δεν μπορεί να φτάσει παραπάνω. Κάποιοι, μάλιστα, μου είπαν «μη συνεργαστείς μαζί του γιατί τώρα θα αρχίσει να πέφτει και θα χρεωθείς την πτώση». Αποδείξαμε με τον Μιχάλη ότι υπήρχε μπροστά μία ακόμη μεγαλύτερη –τουλάχιστον εμπορικά- κορυφή. Ζήσαμε στιγμές που κάθε εξάμηνο βγάζαμε ένα single και πήγαινε κατευθείαν στο Νο1. Το κάναμε και το ξανακάναμε, τρία χρόνια χωρίς διάλειμμα, 2005 - 2008. Έρχεται όμως πάντα μία στιγμή που αυτό τελειώνει. Και για να φτάσεις στην επόμενη κορυφή πρέπει να γίνεις άλλος. Σε μία ενδεχόμενη επόμενη συνάντηση με τον Μιχάλη πρέπει να είμαστε και οι δύο διαφορετικοί, και οι δύο καινούργιοι. Και πιο βαθείς. Είναι πια και ο Μιχάλης σε μία ηλικία που του επιτρέπει να πάει σε μεγαλύτερο βάθος.

-Έχεις συνεργαστεί με τη Ζουγανέλη, της οποίας η φωνητική αξία και δημοφιλία είναι αναμφισβήτητα. Θεωρούνται, μαζί με την Μποφίλιου, οι δυο σημαντικότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς. Με τη Μποφίλιου θα ήθελες να συνεργαστείς; Και γενικότερα – πέρα από τις δουλειές με τον Νταλάρα και την Αρβανιτάκη – υπάρχουν πιο μακροπρόθεσμα σχέδια ή και όνειρα;
Ύστερα από πολλά χρόνια έλλειψης μεγάλων γυναικείων φωνών, η Ζουγανέλη και η Μποφίλιου αποτελούν δύο δυνατές ερμηνεύτριες. Με την πρώτη έχω συνεργαστεί, όχι όμως έτσι όπως θα ήθελα. Ενώ με την Αρβανιτάκη ή τον Ρέμο π.χ. έχω τη δυνατότητα να προτείνω συγκεκριμένη κατεύθυνση, στη Ζουγανέλη δεν συνέβη το ίδιο. Η Μποφίλιου είναι περίπτωση ολοκληρωμένου καλλιτέχνη. Τη θαυμάζω, όμως ο εγωισμός πρέπει κάποιες φορές να πηγαίνει πίσω. Αυτό που νιώθω βλέποντάς τη δεν είναι «αχ, θέλω να πει τραγούδια μου». Αυτό που θέλω είναι να σωπάσω και να συνεχίσω να ακούω τα υπέροχα τραγούδια που γράφουν για αυτήν ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος και ο Θέμης Καραμουρατίδης. Αν πάλι, σε κάποια παράλληλη δραστηριότητά της, πει ένα τραγούδι μου, θα είμαι ευτυχής. Ως εκεί όμως. Την τέχνη που φτιάχνει μια παρέα, όταν τη βρεις μπροστά σου, έχει σημασία να μπορέσεις να την απολαύσεις, όχι να τη διασπάσεις.

Mετάνιωσε για την Πέγκυ; :surprised:
stelios

Πολύ της μόδας έχουν γίνει τα μιούζικαλ που αφορούν τη ζωή μεγάλων καλλιτεχνών, με τους ίδιους να υποδύονται τον εαυτό τους πάνω στη σκηνή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» δύο μιούζικαλ με τη ζωή δυο καλλιτεχνών ακούγεται ότι θα γίνουν. Το ένα θα αφορά τη ζωή της Άντζελας Δημητρίου και το άλλο του Τόλη Βοσκόπουλου.
Το πρώτο επιμελείται ο συγγραφέας των «7 θανάσιμων πεθερών», πιθανόν στο θέατρο REX, ενώ το δεύτερο το έχει εμπνευστεί ο Σταμάτης Φασουλής.

gossip.tv

:fan:
yakinthos

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

Εικόνα

Μαρία και Αργυρώ: Οταν ταλέντο και μεράκι είναι τα μόνα που χρειάζονται...

Βράδυ Τετάρτης, πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, οι πρώτες δροσιστικές ανάσες του φθινοπώρου έχουν κάνει την εμφάνιση τους και η φίλη Αγγελική μου προτείνει να περάσουμε κάπου εναλλακτικά τη βραδιά μας. Λίγους μήνες πριν είχαμε επισκεφτεί τη Μαρία και την Αργυρώ σε ένα όμορφο χώρο στα Άνω Πατήσια όπου εκτόνωναν όμορφα τις δημιουργικές τους ανησυχίες παρέα με τους θαμώνες του bar theater ''Κόμης''(Λασκαράτου 15) και μια θεατρική ομάδα που τις πλαισίωνε. Είχαμε περάσει καταπληκτικά και τώρα η φίλη Αγγελική είχε την ιδέα να τις επισκεφθούμε και στο νέο τους στέκι όπου πρόσφατα είχαν ξεκινήσει εμφανίσεις. Εννοείται ενέδωσα χωρίς σκέψη.

Τι εστι Μαρία και Αργυρώ όμως? Τα δύο κορίτσια συνθέτουν μαζί ενα κεφάτο μουσικό δίδυμο, ενώνοντας όνειρα και τρέλα για τη μουσική και παίζουν σε διάφορους χώρους στην Αθήνα. Η Μαρία με την εκπληκτικά φρέσκια μα μεστή φωνή στο μικρόφωνο και η Αργυρώ να την συνοδεύει με δύναμη και παλμό στην κιθάρα. Το ρεπερτόριο τους ξεκινά απο ροκ ακούσματα, περνάει απο πιο έντεχνες και νοσταλγικές στιγμές της ελληνικής μουσικής για να καταλήξει πάνω στο μεγάλο κέφι σε παλιότερα λαικα ακούσματα που όλοι αγαπάμε. Απο το δικό μου πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα τους Μπλέ - πρέπει να ακούσεις τη Μαρια να ερμηνεύει το ''Νιώθω ενοχές'' - ως τη κορυφαία Χαρούλα και το ατμοσφαιρικό ''Τανγκό'' της ή τον Φίλιππο Πλιάτσικα και το δυναμικό ''Που να πάμε'' τα τραγούδια διαδέχονται το ένα το άλλο με αρμονία και τα δύο κορίτσια σε παρασέρνουν στους ρυθμούς τους δημιουργώντας μια παρείστικη ατμόσφαιρα.

Εικόνα

Πως να αρνιόμουν λοιπόν στην Αγγελική μια βόλτουλα απο το ''Rockwood'' στην Πατησίων? Λίγο πιο κάτω απο την ΑΣΟΕΕ, ανάμεσα σε φοιτητικά στέκια που όλοι έχουμε περάσει κάποτε, στην στροφή της Β.Ηρακλείου κάθετα στην Πατησίων ξεπροβάλλει το μαγαζί. Το ''Rockwood'' σου τραβάει εύκολα την προσοχή καθώς ανηφορίζεις την Πατησίων. Πέφτει το μάτι κατευθείαν. Πρώτη εντύπωση λοιπον θετικότατη. Η δεύτερη εντύπωση ακόμα πιο θετική οταν πλέον περάσεις στο εσωτερικό. Ωραίο μαγαζί, όμορφα χρώματα, καλή ακουστική, ατμόσφαιρα που σε κάνει να θες να μείνεις, wannabe στέκι. Χαιρετήσαμε τη Μαρία και την Αργυρώ που πλέον μας θυμούνται απο την προηγούμενη φορά, ξέρουν οτι είμαστε fans(!) και γι'αυτό ίσως κερδίζουμε και ένα χαμόγελο παραπάνω. Το μαγαζί είναι γεμάτο, ζεστές φάτσες, όλοι συζητούν σε παρέες ανα τραπέζι περιμένωντας να αρχίσει το πρόγραμμα. Καθώς ξεκινούν - με ''Μπλε'' εννοείται - το τζιν τόνικ αρχίζει να κατεβαινει με περισσότερη ευκολία στον λαιμό και τα πόδια συμμετέχουν ''χαλαρά'' και αβίαστα στον ρυθμό. Η Μαρία τραγουδά, η Αργυρώ συνοδεύει. Και οι δυο φαίνεται οτι περνούν πρώτα καλά αυτές με αυτό που κάνουν και το μεταδίδουν και σε εμάς. New entry στο πρόγραμμα - απο την προηγούμενη φορά που θυμάμαι - το καταπληκτικό ''Εν λευκώ'' της Νατάσας Μποφίλιου. Άψογη ερμηνεία. Χειροκρότημα. Έτσι ξεκίνησε σκέφτομαι και η Νατάσα. Με φίλους που έγιναν μια παρέα, με όμορφες ερμηνείες σε τραγούδια άλλων που στην πορεία προστέθηκαν δικά τους πρωτότυπα και στην συνέχεια το ένα έφερε το άλλο και το άλλο χιλιάδες κόσμου που ψάχνουν αυτό το ''νέο'' και ''δροσερό'' εκεί έξω. Σε μικρά στέκια και μουσικές σκηνές. Αρκεί να έχεις μεράκι και ταλέντο. Και μπόλικη υπομονή εννοείται.

Εικόνα

Τελειώνει η βραδιά, έχουμε περάσει υπέροχα έχουμε μετακινηθεί σε αλλα τραπέζια, έχουμε γνωριστεί με άλλους θαμώνες, το παρεϊστικο feeling επιβεβαιώνεται. Μιλάω με την Αργυρώ, η Αγγελική δίπλα μιλάει με τη Μαρία. Ρωτάμε λεπτομέρειες για τα επόμενα lives. Συνεχίζουν τις Τετάρτες στο ''Rockwood'' και αρχίζουν νέο κύκλο εμφανίσεων τις Πέμπτες στον ''Κόμη'' που τις είχαμε πρωτοδει. Παράλληλα συζητούν και για άλλες εμφανίσεις. Το γουστάρουν άλλωστε αυτό που κάνουν. Χαίρομαι. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Χαιρετιόμαστε κι αποχωρούμε. Όχι δεν τελειώνει εδώ. Είπαμε Τετάρτες στο ''Rockwood'' και Πέμπτες στον 'Κόμη''. Τα φθινοπωρινά βράδια χρειάζονται καλή μουσική,ζεστά στέκια και όμορφη παρέα. Η Μαρία και η Αργυρώ έχουν το πακέτο. Κατηφορίζοντας την άδεια μεταμεσονύχτια Πατησίων με την Αγγελική σιγοτραγουδάμε το ''Νιώθω ενοχές''. Και σκέψου οτι δεν νιώσαμε καθόλου...ενοχές για την εναλλακτική επιλογή μας!

Περισσότερα infos για τη δουλειά της Μαρίας Μπόκια και της Αργυρώς Κατρή καθώς και για το που και πως θα περάστε καλά ακούγοντας τες θα βρείτε με ένα κλικ στη σελίδα και το group τους στο facebook:

http://www.facebook.com/MariaBokArgyrwK

http://www.facebook.com/groups/202703443137655

http://billakosinthenight.blogspot.gr/

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΛΗΘΙΝΟ! :party:

ΑΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ''HI5'', ''2LIPS'' Ή ΕΣΤΩ ΟΙ ΝΕΕΣ ''PUSSY RIOT''
ΣΕ ΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ! :fan: :fan: :fan:
All of our endings can be found in our beginnings...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μιχάλης Δέλτα κατά εμπορικών καλλιτεχνών
(απο facebook Mikael Emmanuel Delta)
"Υπαιτιοι της ανεκδιηγητης ηλιθιοτητας του καψουρο-ρεπερτοριου,ταγμενοι στην υπηρεσια του εκμαυλισμου του ελληνικου τραγουδιου,μελοποιημενα ντιλντος, εκτος απο τα προτοφολια του καθε μαλακα που σας ελουζε γαρυφαλα εκμηδενισατε και καθε ιχνος νοηματος του ορου διασκεδαση και πολιτισμος.Ετσι η "ψυχαγωγια" ταυτιστηκε με την αρενα σας, με την απαραδεκτη αμορφωσια σας και με την αυθαδεια σας στο να αποκαλειστε "Καλλιτεχνες". Η σαβουρα που σκορπισατε ολα αυτα τα χρονια,αργα ή γρηγορα θα τρυπωσει στα σπιτια σας τη νυχτα και θα σας επιστρεψει οσα σπειρατε με το μεριδιο που σας αναλογει."
Μηνυμα απο το ολοφωτο αποψινο φεγγαρι. Εληφθη.

:tourta:
yakinthos

Απόψε κλείνει η ψηφοφορία των αγαπημένων μας τραγουδιών για τον Σεπτέμβριο...

viewtopic.php?f=36&t=35713
markella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από markella »

panosif έγραψε:Μιχάλης Δέλτα κατά εμπορικών καλλιτεχνών
(απο facebook Mikael Emmanuel Delta)
"Υπαιτιοι της ανεκδιηγητης ηλιθιοτητας του καψουρο-ρεπερτοριου,ταγμενοι στην υπηρεσια του εκμαυλισμου του ελληνικου τραγουδιου,μελοποιημενα ντιλντος, εκτος απο τα προτοφολια του καθε μαλακα που σας ελουζε γαρυφαλα εκμηδενισατε και καθε ιχνος νοηματος του ορου διασκεδαση και πολιτισμος.Ετσι η "ψυχαγωγια" ταυτιστηκε με την αρενα σας, με την απαραδεκτη αμορφωσια σας και με την αυθαδεια σας στο να αποκαλειστε "Καλλιτεχνες". Η σαβουρα που σκορπισατε ολα αυτα τα χρονια,αργα ή γρηγορα θα τρυπωσει στα σπιτια σας τη νυχτα και θα σας επιστρεψει οσα σπειρατε με το μεριδιο που σας αναλογει."
Μηνυμα απο το ολοφωτο αποψινο φεγγαρι. Εληφθη.

:tourta:
MILISE TORA KAI O ANTHROPOS POU STON KAFE TOU ANTI GIA ZAXARI VAZEI KOKAINI
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
yakinthos

Τα τραγούδια που ψηφίσαμε για το μήνα Σεπτέμβριο...:

1. Βανδή.....................................Καταλαβαίνω (61 ψήφους)
2. Lana del Rey.............................Summertime sadmess (27)
3. Madonna..................................love spent (24)
4. Βανδή.....................................Μου φτιάχνεις τη μέρα (23)
5. David Guetta ft. Sia....................She wolf (Falling to pieces) (21)
6. Γιώργος Παπαδόπουλος...............Με το φθινόπωρο να 'ρθεις (20)
7. Lana Del Rey.............................Born to Die (17)
8. Μποφίλιου...............................Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει (13)
-. Rihanna............................... ...Diamonds (13)
10. Πρώτη άνοιξη - Γιάννης Χαρούλης / Buona Vita - Vanoni & Garbi / Mείνε εδώ μαζι μου-Πέγκυ Ζήνα / Ride - Lana del Rey.........με 12 ψήφους το καθένα.

Περισσότερα εδώ:
viewtopic.php?f=36&t=35713
Άβαταρ μέλους
panosif

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στο studio με τον Γιώργο Θεοφάνους!

Νέα δισκογραφική δουλειά, νέα τραγούδια και μια νέα συνεργασία – έκπληξη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που αυτές τις ημέρες βρίσκεται αρκετές ώρες στο στούντιο ηχογράφησης προετοιμάζοντας το νέο του δίσκο.

Ο δεύτερος προσωπικός δίσκος του τραγουδιστή, που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Νοεμβρίου θα φέρει την υπογραφή του καταξιωμένου δημιουργού, Γιώργου Θεοφάνους.

www.gossip-tv.gr
stelios

Λίτσα Γιαγκούση
H εντυπωσιακή μεταμόρφωση για το νέο της video clip!
Εικόνα
Με ένα ιδιαίτερο video clip για το τραγούδι "Θεός που με ξέχασε" επιστρέφει στη δισκογραφία η Λίτσα Γιαγκούση και το Yupiii βρέθηκε αποκλειστικά στα γυρίσματα.

Η γνωστή τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου της cd single, το οποίο κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες, ενώ παράλληλα ξεκίνησε και τα γυρίσματα για το πολύ ιδιαίτερο video clip του καινούριου τραγουδιού της, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Νεκτάριου Κάρολου Παπαζαχαρία.
Εικόνα
Το styling της Λίτσας Γιαγκούση στο video clip έχει επιμεληθεί η Κίκα Τσερώνη, το μακιγιάζ η Apollonia B. και το χτένισμά της ο Γιώργος Μαράσκας.
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Πόσο μου αρέσει η Λίτσα! Ωραίο το τραγούδι της! :thumbup:
stelios

Μακάρι να επιστρέψει δυναμικά.Πάντα έκανε προχωρημένα κλιπάκια πάντως. :biggrin:
Άβαταρ μέλους
panosif

Δημήτρης Κόκοτας: Τι ετοιμάζει και πότε θα το μάθουμε?

Ο Δημήτρης Κόκοτας στον προσωπικό του λογαριασμό έγραψε ένα μήνυμα- γρίφο για τα επόμενα του σχέδια. Δείτε τι έγραψε.

Ο Δημήτρης Κόκοτας κάτι ετοιμάζει και από ότι καταλάβαμε μέσα από τα λόγια του θα είναι ένα αφιέρωμα των σημαντικών ελληνικών τραγουδιών. Θα είναι ένα αφιέρωμα που θα ταξιδέψει σε όλη την ελληνική ομογένεια!

"Αυτή την εβδομάδα επιτελούς ,θα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω και επίσημα πλέον ,την συνεργασία μου με τρεις υπέροχους καλλιτέχνες άλλα πάνω απ όλα φίλους,με τους οποίους βρισκόμαστε σε παρεμφερή μουσικά άλλα και ιστορικά μονοπάτια...Μια σύμπραξη για την οποία είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος ,η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά ,ένα αφιέρωμα ουσιαστικά,το οποίο καλύπτει ένα πολύ μεγάλο μέρος των σημαντικότερων τραγουδιών της ελληνικής δισκογραφίας και αυτού του τόπου....Μια μουσική παράσταση η οποία θα ταξιδέψει σε όλη την ελληνική ομογένεια,και θα ολοκληρωθεί εδώ στην Ελλάδα μας. Προσωπικά πιστεύω πως τιμώντας το σπουδαίο έργο των 4 πατεράδων μας,μας δίνεται η ευκαιρία να τραγουδήσουμε και να θυμηθούμε τραγούδια που πάντα ήταν είναι και θα είναι βαθιά χαραγμένα στο DNA των απανταχού Ελλήνων,σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη και σκοτεινή, όπου η Ελλάδα μας άλλα και η λεβεντιά μας βάλλονται από παντού..."

Θα περιμένουμε μέχρι την άλλη βδομάδα που θα μας ανακοινώσει το νέο του βήμα!

www.tralala.gr
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Παρ Οκτ 12, 2012 12:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
panosif

Στέλιος Διονυσίου, Δημήτρης Κόκοτας, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Χάρης Βαθακούρης
Γιατί εγκαταλείπουν την Ελλάδα και οι τέσσερις; Τι θα γίνει με τις οικογένειες τους; Αποκλειστικά στο FTHIS.GR. όλη η αλήθεια

Οι γιοι τεσσάρων από τους σπουδαιότερους ερμηνευτές της χώρας μας αποφάσισαν να αλλάξουν τη ζωή πολλών ανθρώπων!

Απο τη Δήμητρα Δάρδα

Τέσσερις αγαπημένοι καλλιτέχνες, παιδιά κορυφαίων ελλήνων λαϊκών τραγουδιστών που βάδισαν επαγγελματικά στα βήματα των πατεράδων τους, ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά!

Ο Στέλιος Διονυσίου, ο Δημήτρης Κόκοτας, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και ο Χάρης Βαρθακούρης, αποφάσισαν να συνεργαστούν σε μια παγκόσμια περιοδεία σε Ευρώπη, Αφρική, Αυστραλία, Αργεντινή και το καλοκαίρι του 2013 να παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους στην Ελλάδα, ακόμα και στις ακριτικές περιοχές.

Η "κορυφαία" αυτή μουσική συνάντηση, θα αποτελεί ένα μεγάλο αφιέρωμα με επιτυχίες των γονιών τους που σημάδεψαν την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Μια παράσταση που θα τελεί υπό την αιγίδα του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο της κα. Μαριάννας Βαρδινογιάννη, αφού τα έσοδα θα δοθούν στην "Ελπίδα".

Το μεγαλεπήβολο αυτό εγχείρημα, όπως αποκλειστικά σας παρουσιάζει σήμερα το FTHIS.GR. ξεκίνησε σαν μια σκέψη το περασμένο καλοκαίρι, στις διακοπές του Χάρη Βαρθακούρη με το Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Όσο περνούσε ο καιρός η σκέψη αυτή τους ενθουσίαζε όλο και περισσότερο, γι αυτό και αποφάσισαν να κάνουν την πρόταση και στον Στέλιο Διονυσίου και τον Δημήτρη Κόκκοτα, που δέχτηκαν αμέσως!

"Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε πρόβες" αποκαλύπτει στο FTHIS.GR. ο Στέλιος Διονυσίου. "Μέσα στον Δεκέμβριο έχει ορισθεί η έναρξη για το παγκόσμιο tour μας στον απόδημο ελληνισμό, ξεκινώντας τις συναυλίες από την Αγγλία, στη συνέχεια Γερμανία και Κύπρο καθώς και Ρουμανία, Αλβανία και τον Μάρτιο για Αμερική, Αυστραλία, Αφρική, Βραζιλία. Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι!".

"Στην πραγματικότητα πρόκειται για συναυλιακές μουσικές παραστάσεις, αφιερωμένες στους πατεράδες μας, αφού κι εμείς τραγούδια τους θα λέμε, με παράλληλη προβολή πλούσιου οπτικού υλικού από την ζωή τους" συνεχίζει ο Στέλιος Διονυσίου". "Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε και τις τρείς ώρες που θα διαρκεί το πρόγραμμα σχεδόν και οι τέσσερις μας, θα βρισκόμαστε on stage"!

Στην περιοδεία θα τους ακολουθήσουν και οι οικογένειες τους;

"Θα γίνει κι αυτό, σε κάποιες εμφανίσεις, γιατί το διάστημα που θα βρισκόμαστε εκτός Ελλάδος θα είναι μεγάλο".

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FTHIS.GR, την επιμέλεια των βίντεο με το οπτικό υλικό που θα προβάλλεται στις συναυλίες, θα αναλάβει ο γνωστός σκηνοθέτης Γιώργος Γκάβαλος.

www.fthis.gr
stelios

Χτύπησαν βάναυσα στο Ντίσελντορφ τον Βασίλη Καρρά!

Χτύπησαν τον Βασίλη Καρρά κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Ντίσελντορφ, σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε.
Την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή ενημερώθηκε ότι ο μάνατζέρ του δεχόταν επίθεση από ανθρώπους της νύχτας έξω από το νυχτερινό μαγαζί.
Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, τότε ο τραγουδιστής άφησε το μικρόφωνο και βγήκε έξω να δει τι γίνεται! Οι άνθρωποι αυτοί όμως επιτέθηκαν και στον τραγουδιστή και τον χτύπησαν άσχημα! Μάλιστα, ο επιχειρηματίας του μαγαζιού φυγάδευσε με το αυτοκίνητό του τον λαϊκό τραγουδιστή, ο οποίος ήταν αιμόφυρτος!

gossip.tv
Απάντηση