Έλλη Κοκκίνου
-
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
na th balei se tpt boudroumia na kopanietai san to agori mou... 

to petyxa shmera sto radio. Gia filler track kalo einai, gia lead single me tipota. Eprepe na vgei me mpalanta h me girismata-erwteuthka style.
Μου άρεσε πολύ το καινούργιο της Έλλης. 

το έλιωσα το νέο κομμάτι της σήμερα απλά
κόλλημα

κόλλημα

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
εγω προσωπικα ετσι οπως το ακουσα 2-3 φορες ετσι και το αφησα!!!deba έγραψε:το έλιωσα το νέο κομμάτι της σήμερα απλά![]()
![]()
![]()
![]()
κόλλημα
εντελως αδιαφορο!!!!
den m polyarese to kainourgio tis , to ''den yparxeis pia'' to latreyw
-
Λογικό, αφού είσαι τσιφτετελάς και trashιάρης!john-546 έγραψε:den m polyarese to kainourgio tis , to ''den yparxeis pia'' to latreyw

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
και σήμερα πάω για δεύτερο γύρο και το ακούω συνέχειαnikospaok έγραψε:εγω προσωπικα ετσι οπως το ακουσα 2-3 φορες ετσι και το αφησα!!!deba έγραψε:το έλιωσα το νέο κομμάτι της σήμερα απλά![]()
![]()
![]()
![]()
κόλλημα
εντελως αδιαφορο!!!!

Να πούμε πως αρχικά δεν σου άρεσε ιδιαίτερα.deba έγραψε:και σήμερα πάω για δεύτερο γύρο και το ακούω συνέχειαnikospaok έγραψε:εγω προσωπικα ετσι οπως το ακουσα 2-3 φορες ετσι και το αφησα!!!deba έγραψε:το έλιωσα το νέο κομμάτι της σήμερα απλά![]()
![]()
![]()
![]()
κόλλημα
εντελως αδιαφορο!!!!

I like people too much or not at all.
ή του ύψους ή του βάθους....
Nothing lasts forever but the earth and sky
καταρχην δεν καταλαβαινω τι λεει...deba έγραψε:και σήμερα πάω για δεύτερο γύρο και το ακούω συνέχειαnikospaok έγραψε:εγω προσωπικα ετσι οπως το ακουσα 2-3 φορες ετσι και το αφησα!!!deba έγραψε:το έλιωσα το νέο κομμάτι της σήμερα απλά![]()
![]()
![]()
![]()
κόλλημα
εντελως αδιαφορο!!!!
αν δε προσεχεις δεν βγαζεις ακρη...
στην αρχή δεν ενθουσιάστηκα γιατί ήθελα κάτι δυνατό πολύ αφού θα ήταν ένα μόνο single!!stelios έγραψε:Να πούμε πως αρχικά δεν σου άρεσε ιδιαίτερα.deba έγραψε:και σήμερα πάω για δεύτερο γύρο και το ακούω συνέχειαnikospaok έγραψε:εγω προσωπικα ετσι οπως το ακουσα 2-3 φορες ετσι και το αφησα!!!deba έγραψε:το έλιωσα το νέο κομμάτι της σήμερα απλά![]()
![]()
![]()
![]()
κόλλημα
εντελως αδιαφορο!!!!
αλλά θετική σκέψη είχα από την πρώτη στιγμή
το απότομο τελείωμα ήταν που με χάλαγε ξανά
σιγά τον shakespeare βρεnikospaok έγραψε:καταρχην δεν καταλαβαινω τι λεει...deba έγραψε:και σήμερα πάω για δεύτερο γύρο και το ακούω συνέχειαnikospaok έγραψε:εγω προσωπικα ετσι οπως το ακουσα 2-3 φορες ετσι και το αφησα!!!deba έγραψε:το έλιωσα το νέο κομμάτι της σήμερα απλά![]()
![]()
![]()
![]()
κόλλημα
εντελως αδιαφορο!!!!
αν δε προσεχεις δεν βγαζεις ακρη...

MusicLover έγραψε:Λογικό, αφού είσαι τσιφτετελάς και trashιάρης!john-546 έγραψε:den m polyarese to kainourgio tis , to ''den yparxeis pia'' to latreyw

mporei na to synithisw argotera

Η Έλλη Κοκκίνου στο Ράδιο Energy 96.6.
Η Έλλη Κοκκίνου, ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της ελληνικής δισκογραφίας, και ένα από τα πιο πολύτιμα διαμάντια του Φοίβου και της Spicy, θα βρεθεί στον Ραδιοφωνικό "αέρα" του Ράδιο Energy 96.6 για μια απολαυστική και αποκαλυπτική συνέντευξη μαζί με την Κική Βασιλειάδου.
Μια τραγουδίστρια που σίγουρα έχει να μας χαρίσει πολλές όμορφες μουσικές στιγμές στο μέλλον, αλλά το παρόν της... είναι ήδη εκπληκτικό με τραγούδια που σίγουρα θα μείνουν ανεξίτηλα στο χρόνο, όπως η πρόσφατη Ραδιοφωνική της επιτυχία "Καρδιά από γυαλί" που σε χρόνο ρεκόρ ανέβηκε στις πρώτες θέσεις των Ραδιοφωνικών Chart.
Την Τρίτη 30 Οκτωβρίου στις 12:ΟΟ, η Έλλη Κοκκίνου θα μιλήσει για όλα όσα την κάνουν ευτυχισμένη, γεμάτη και χαμογελαστή, αλλά και για όσα ίσως την πλήγωσαν όλα αυτά τα χρόνια.
Μια αποκλειστική συνέντευξη στο Ράδιο Energy 96.6 που δεν πρέπει να χάσεις!
http://www.energy966.com/2010/mousikane ... ou25102012
Η Έλλη Κοκκίνου, ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της ελληνικής δισκογραφίας, και ένα από τα πιο πολύτιμα διαμάντια του Φοίβου και της Spicy, θα βρεθεί στον Ραδιοφωνικό "αέρα" του Ράδιο Energy 96.6 για μια απολαυστική και αποκαλυπτική συνέντευξη μαζί με την Κική Βασιλειάδου.
Μια τραγουδίστρια που σίγουρα έχει να μας χαρίσει πολλές όμορφες μουσικές στιγμές στο μέλλον, αλλά το παρόν της... είναι ήδη εκπληκτικό με τραγούδια που σίγουρα θα μείνουν ανεξίτηλα στο χρόνο, όπως η πρόσφατη Ραδιοφωνική της επιτυχία "Καρδιά από γυαλί" που σε χρόνο ρεκόρ ανέβηκε στις πρώτες θέσεις των Ραδιοφωνικών Chart.
Την Τρίτη 30 Οκτωβρίου στις 12:ΟΟ, η Έλλη Κοκκίνου θα μιλήσει για όλα όσα την κάνουν ευτυχισμένη, γεμάτη και χαμογελαστή, αλλά και για όσα ίσως την πλήγωσαν όλα αυτά τα χρόνια.
ωραίαstelios έγραψε:Η Έλλη Κοκκίνου στο Ράδιο Energy 96.6.

θέλω να ακούσω λίγο έλλη

Στην συνέντευξη είπε πως είναι νωρίς ακόμα για νέο άλμπουμ.Θα βγάλει αργότερα ένα ακόμα digital single αλλά όχι σύντομα.
Θέλει να δώσει χρόνο στο Καρδιά από γυαλί γιατί θεωρεί πως δεν είναι εύκολο κομμάτι σαν το Ερωτεύτηκα ή το Τι της έχεις βρει.
Επίσης έχει 2 συναυλίες στην Αμερική τον επόμενο μήνα.
Θέλει να δώσει χρόνο στο Καρδιά από γυαλί γιατί θεωρεί πως δεν είναι εύκολο κομμάτι σαν το Ερωτεύτηκα ή το Τι της έχεις βρει.
stelios έγραψε: Επίσης έχει 2 συναυλίες στην Αμερική τον επόμενο μήνα.

είπε χαρακτηριστικά πως είναι εύκολο το κομμάτι;stelios έγραψε:Στην συνέντευξη είπε πως είναι νωρίς ακόμα για νέο άλμπουμ.Θα βγάλει αργότερα ένα ακόμα digital single αλλά όχι σύντομα.