Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
panosif

Re: ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Σταμάτης Κραουνάκης
Τα σχόλια για τον Κωστόπουλο, την Πάολα και τον Μανώλη Καψή

Σε μία χειμαρρώδη συνέντευξη για τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα, την οικονομία, τη σημερινή εικόνα της μουσικής αλλά και την προσωπικότητά του, ο κορυφαίος Έλληνας συνθέτης μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος της Κύπρου, μεταξύ άλλων και για την Πάολα, τον Πέτρο Κωστόπουλο, αλλά και τον σάλο που είχε δημιουργηθεί με τα tweets του Μανώλη Καψή για την Χαρούλα Αλεξίου και τη Δήμητρα Γαλάνη.

Για την Πάολα και το «life style του Κωστόπουλου»: «Εννοείται πως θα έδινα τραγούδια στην Πάολα! Είναι η συγκλονιστικότερη λαϊκή τραγουδίστρια των ημερών μας. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ή ποιος της κάνει τα video clip -καθόλου δεν με αφορά αυτό-, με αφορά ότι αυτή η φωνή είναι μια σημαντική φωνή. Τέλος. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα του τι κιλότα φοράει ο καθένας. Αν την πήρες την κιλότα από το Αιγάλεω ή αν την πήρες απ το Κολωνάκι δεν με αφορά, γιατί εγώ δεν θα τη δω την κιλότα. Εμένα αυτό που με αφορά είναι τι θα πάρει η ψυχή μου. Γιατί όλο αυτό το σύστημα που πάει στα Μέγαρα, στις Λυρικές, όλοι αυτοί οι τζαμπατζήδες των media, όλο αυτό το ημιεγγράματο, όλο αυτό το ανακυκλωμένο δεν έχει να προσφέρει τίποτα. Ένα έχω να σας πω: Στο δρόμο θα γραφτούν τα καινούργια έργα. Και στο δρόμο θα παιχτούν. Στα υπόγεια θα ξαναγεννηθούν τα καινούργια. Αυτό που ονόμασε όλο το καταραμένο life style του Κωστόπουλου -που, δόξα τω Θεώ κατέρρευσε για πάντα και μην το ξαναδούμε μπροστά μας- αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να ξαναμαζευτεί. Τέλος. Καταρρέει ο καπιταλισμός. Πάρτε το χαμπάρι!».

Για τα όσα έγραψε ο Μανώλης Καψής στο twitter για Αλεξίου - Γαλάνη: «Λυπάμαι για ένα πράγμα. Γιατί ο Καψής είναι από μία δημοκρατική οικογένεια -και όλοι μπαίνουν στην ευκολία με αυτά τα σκατοtwitter και τα facebook, όπως ξυπνήσει, ό,τι του φανεί του μουρλοστεφανή να το γράψει- αλλά, από την άλλη, αφήστε τους πυλώνες ήσυχους! Δεν έχουμε και πολλά “ακριβά” πράγματα. Τώρα τι να συζητήσουμε; Πόσοι έπαιρναν 50 συναυλίες κάθε Καλοκαίρι απ' τα υπουργεία και αυτά τα λεφτά δεν ήρθανε ποτέ πουθενά; Το πού φεύγαν τα λεφτά και τι ξενοδοχεία και σπίτια έχουν αγοραστεί στα εξωτερικά από τα λεφτά των Ελλήνων πολιτών; Θα τρελαθούμε τώρα; Μια φορά που μου στέλναν το Σ.Δ.Ο.Ε.-γιατί, όποτε έβριζα το ΠΑ.ΣΟ.Κ, μου έστελναν το Σ.Δ.Ο.Ε σπίτι την άλλη μέρα-, ερχόντουσαν τα παιδιά στα 55 τετραγωνικά, βλέπανε που ζω-έχω και μία τρέλα, κρατάω όλες τις αποδείξεις από το 1981 που ξεκίνησα να έχω λογαριασμό σε τράπεζα, τα έχω όλα σε ένα μπαούλο και μπορεί να δει κανείς τα λεφτά όλης μου της ζωής- και τους έλεγα “ρε παιδιά, εδώ μένω, δεν έχω άλλο περιουσιακό στοιχείο”, την τρίτη φορά τους είπα “πηγαίνετε και πιο βόρεια, ανεβείτε πιο πάνω να βρείτε καμιά άκρη, μην έρχεστε εδώ και χάνετε το χρόνο σας” και στο τέλος μου ομολόγησαν ότι ήταν βαλτοί».

http://www.yupiii.gr/gossip/c44721/Stam ... nakhs.html
Anemos2006

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Anemos2006 »

Εικόνα
Η Καίτη Γκρέυ ξεσπά κατά της Αγγελικής Ηλιάδη και της καταλογίζει αδιαφορία και αχαριστία.

«Είναι πιο γουρούνα και από το γουρούνι» δηλώνει η μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια και η κόντρα με την εγγονή της ξαναφουντώνει. Οι σχέσεις τους άλλωστε ποτέ δεν ήταν μόνιμα καλές. Δεν είναι η πρώτη φορά που γιαγιά και εγγονή έχουν διαφορές μεταξύ τους. «Βρισκόμουν έντεκα ολόκληρες μέρες στο νοσοκομείο και η Αγγελική δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο για να ρωτήσει τι κάνω. Μετά από τόσο που της στάθηκα που ήμουν δίπλα της στις κηδείες, στις καταστάσεις που πέρασε με τον Μπάμπη Λαζαρίδη. Εγώ ήμουν η μάνα της, ο πατέρας της, τα πάντα» δήλωσε στο Ciao η Καίτη Γκρέυ και συνέχισε: «Ήρθε πολύς κόσμος όταν το μάθανε, αλλά όχι η εγγονή μου. Αυτός που έρχεται πού τακτικά και με βλέπει από τους καλλιτέχνες είναι ο Γιώργος Μαργαρίτης. Το κορίτσι δεν ξέρει τι θέλει από την ζωή του. Κριμα… Πριν από περίπου ένα χρόνο είχε έρθει με το παιδί (τον γιο της, Μπαμπίνο) και μετά δεν ξαναπάτησε καθόλου. Μόνο εγώ της στάθηκα όταν ήταν στον δρόμο. Να λεφτά, να αυτά, πάντα ήμουν δίπλα της. Και τότε εγώ τα «χάλασα» με τον γιο μου. Αυτή τώρα αγάπησε μαζί τους. Αυτή είναι πιο γουρούνα και από το γουρούνι! Τα έβαλε με την μάνα της, με τον πατέρα της. Με όλο τον κόσμο τα έβαλε για τον Μπάμπη Λαζαρίδη, επειδή έκανε την δουλειά της. Δεν έχει ευαισθησίες , τίποτα δεν έχει αυτή η γυναίκα. Και πόσο της στάθηκα εγώ.» Όσο για τον Μπάμπη Λαζαρίδη, η Καίτη Γκρέυ ανέφερε: «Κρίμα ήταν. Εγώ τον αγαπούσα πολύ. Θεός σχωρέσ’ τον. Και μένα με αγαπούσε πάρα πολύ. Τον θάψαμε στην Καβάλα και από τότε δεν πήγε η Αγγελική ούτε μια φορά να ανάψει ένα κερί στον τάφο του. Πείτε μου, αυτό τι δείχνει;»
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

panosif έγραψε:Το νέο CD του Γιώργου Τσαλίκη κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου με την εφημερίδα ''Παραπολιτικά''. Το CD θα περιλαμβάνει 6 τραγούδια που αγαπήσαμε τα οποία έχουν ξεπεράσει τα 15.000.000 views στο Υoutube, 4 remix απο τον DJ και παραγωγό του SFERA 102.2 Νίκο Σουλιώτη και 3 ολοκαίνουργια Υπέρ-Hits που υπογράφουν οι (Κωνσταντίνος Παντζής, Παναγιώτης Μπρακούλιας, Νίκος Βαξεβανέλης & Κωνσταντίνος Γαλανός).

Ένας δίσκος που σίγουρα θα αγαπηθεί και θα ακουστεί δυνατά σε Ελλάδα και Κύπρο!
Μου αρέσει που προσπαθούν να καλύψουν το γεγονός των λίγων καινούργιων τραγουδιών με το ρήμα ''ολοκαίνουργια''. :whatever:
minerboh

Anemos2006 έγραψε:Εικόνα
Η Καίτη Γκρέυ ξεσπά κατά της Αγγελικής Ηλιάδη και της καταλογίζει αδιαφορία και αχαριστία.

«Είναι πιο γουρούνα και από το γουρούνι» δηλώνει η μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια και η κόντρα με την εγγονή της ξαναφουντώνει. Οι σχέσεις τους άλλωστε ποτέ δεν ήταν μόνιμα καλές. Δεν είναι η πρώτη φορά που γιαγιά και εγγονή έχουν διαφορές μεταξύ τους. «Βρισκόμουν έντεκα ολόκληρες μέρες στο νοσοκομείο και η Αγγελική δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο για να ρωτήσει τι κάνω. Μετά από τόσο που της στάθηκα που ήμουν δίπλα της στις κηδείες, στις καταστάσεις που πέρασε με τον Μπάμπη Λαζαρίδη. Εγώ ήμουν η μάνα της, ο πατέρας της, τα πάντα» δήλωσε στο Ciao η Καίτη Γκρέυ και συνέχισε: «Ήρθε πολύς κόσμος όταν το μάθανε, αλλά όχι η εγγονή μου. Αυτός που έρχεται πού τακτικά και με βλέπει από τους καλλιτέχνες είναι ο Γιώργος Μαργαρίτης. Το κορίτσι δεν ξέρει τι θέλει από την ζωή του. Κριμα… Πριν από περίπου ένα χρόνο είχε έρθει με το παιδί (τον γιο της, Μπαμπίνο) και μετά δεν ξαναπάτησε καθόλου. Μόνο εγώ της στάθηκα όταν ήταν στον δρόμο. Να λεφτά, να αυτά, πάντα ήμουν δίπλα της. Και τότε εγώ τα «χάλασα» με τον γιο μου. Αυτή τώρα αγάπησε μαζί τους. Αυτή είναι πιο γουρούνα και από το γουρούνι! Τα έβαλε με την μάνα της, με τον πατέρα της. Με όλο τον κόσμο τα έβαλε για τον Μπάμπη Λαζαρίδη, επειδή έκανε την δουλειά της. Δεν έχει ευαισθησίες , τίποτα δεν έχει αυτή η γυναίκα. Και πόσο της στάθηκα εγώ.» Όσο για τον Μπάμπη Λαζαρίδη, η Καίτη Γκρέυ ανέφερε: «Κρίμα ήταν. Εγώ τον αγαπούσα πολύ. Θεός σχωρέσ’ τον. Και μένα με αγαπούσε πάρα πολύ. Τον θάψαμε στην Καβάλα και από τότε δεν πήγε η Αγγελική ούτε μια φορά να ανάψει ένα κερί στον τάφο του. Πείτε μου, αυτό τι δείχνει;»
Η Γκρέυ να πάει σε κανα γηροκομείο.
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

«Είναι πιο γουρούνα και από το γουρούνι» δηλώνει η μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια και η κόντρα με την εγγονή της ξαναφουντώνει.

Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφτηκαν και αν όντως τα είπε έτσι η κα Γκρέυ.
Πάντως αυτή την Ηλιάδη και μόνο που την βλέπω ..ξερνάω! Καταρχήν -για μένα- είναι αδιάφορη φωνητικά, ακόμη και την Κοκκίνου την θεωρώ κλάσεις ανώτερη!
Διαθέτη μια "φωνούλα" και θέλει να το παίξει και λαϊκή ερμηνεύτρια! Είναι όμορφη αλλά μου βγάζει τόσο "φτηνή" και πρόστυχη όσο καμία (εντελώς Μπεζεντάκου).
Οκ... κάποτε είχε τον άντρα της manager και την επέβαλε στο σύστημα, τώρα έχει ήδη ημερομηνία λήξεως! Από τραγούδια ...κλασικά μέτρια μπουζουκο-σουξέ και τίποτε περισσότερο!
Αν όντως πάντως φέρεται και έτσι , τι να πω... κρίμα! Τουλάχιστον θα πάει και μια ώρα αρχήτερα σπιτάκι της, εξάλλου δεν θα λείψει και σε πολλούς.
Άβαταρ μέλους
panosif

Breaking News: Τίτλοι τέλους για τους Otherview!

Το αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα σταματάει την επιτυχημένη πορεία του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Otherview αποφάσισαν απο κοινού να διακόψουν τη συνεργασία τους και ο καθένας να ακολουθήσει το δικό του δρόμο.

Μετά από αρκετές επιτυχίες, το συγκρότημα ρίχνει αυλαία και αυτό που περιμένουμε τώρα είναι το επόμενο βήμα των καλλιτεχνών. Θα δούμε την Κρυσταλία σε σόλο εμφάνιση; Θα το μάθουμε σύντομα.

http://www.tralala.gr/breaking-news-tit ... otherview/
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Εικόνα
I like people too much or not at all.
Άβαταρ μέλους
panosif

Από τις 2/12 και κάθε Κυριακή η Ευρυδίκη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με την παράσταση
''Εγώ,η Edith και ο Elvis...το μπλε ταξίδι'' σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου.
Συνέντευξη στο tralala.gr. :smile:
manos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manos »

Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Άβαταρ μέλους
panosif

Η απονομή του Στέλιου Ρόκκου. :smile:
manos

minerboh έγραψε:

Η Γκρέυ να πάει σε κανα γηροκομείο.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

manos έγραψε:
Ωραίο σχήμα,καθαρά λαικό!
Επίσης πάντα ο Καρράς μου ήταν τρομερά συμπαθής !

Και επίσης....Θέλω να ξαναδώ Τερζή,μου έλειψε τόσα χρόνια ρε γαμωτό!
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
minerboh

Slim_Shady έγραψε:
manos έγραψε:
Ωραίο σχήμα,καθαρά λαικό!
Επίσης πάντα ο Καρράς μου ήταν τρομερά συμπαθής !

Και επίσης....Θέλω να ξαναδώ Τερζή,μου έλειψε τόσα χρόνια ρε γαμωτό!
Δυστυχώς έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Είχε πάθει έμφραγμα και οι γιατροί του συνέστησαν να αποχωρήσει απο τις πίστες και πολύ πιθανόν και απο το τραγούδι γενικότερα.
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

ο Τερζής έχει δηλώσει ότι δε θα ξανατραγουδήσει σε πίστες
ίσως να κάνει μόνο κάποιες συναυλίες
ελπίζω να είναι καλά πάντως, δε θέλω να εγκαταλείψει τελειως....
Nothing lasts forever but the earth and sky
minerboh

Και όσο σκέφτομαι τι φιντάνια τον διαδέχονται με πιάνει μια κατάθλιψη, άλλο πράγμα.
manos

den hxera pou na to postarw..to petyxa tyxaia k de mporw na pw gelasa ligo...eidika vandi k dimitriou...xexe...(mias k plisiazoun k oi giortes)

stelios

Εβδομάδα ελληνικής μουσικής στον Sfera fm 102.2 από την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.
Ο Sfera θα εκπέμπει ζωντανά από το ειδικά διαμορφωμένο studio στο The Mall Athens.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelios την Σάβ Δεκ 01, 2012 4:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Μήπως εννοείς Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου; :fan:
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
stelios

MusicLover έγραψε:Μήπως εννοείς Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου; :fan:
Ναι. :fan:
Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

minerboh έγραψε:Και όσο σκέφτομαι τι φιντάνια τον διαδέχονται με πιάνει μια κατάθλιψη, άλλο πράγμα.
Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι...ήξερα για το πρόβλημα υγείας δυστηχώς!
Δεν ξέρω μου λέιπει απο την μουσική ο Πασχάλης ! Εύχομαι όλα να πάνε καλά :give_rose:
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Απάντηση