Αφού το νέο του cd θα είναι με τον Φοίβο, θα βάλει και κομμάτια άλλων συνθετών;fylakas_aggelos έγραψε:Το "Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε" δεν είναι στο cd του Παντελίδη,θα είναι στο νέο cd του Βασίλη Καρρά,όπως και το ντουέτο με την Πάολα.
Koula έγραψε:Και σε εμένα φαίνεται άπλυτος. Είναι ο ορισμός του ελληνάρα με τη σαπιοκοιλιά, την καψούρα, την πλαστική παντόφλα,την φραπεδιά και τα γένια.
Όσον αφορά το "καλλιτεχνικό" μέρος, με εκνευρίζει που όταν τραγουδάει κόβει τις καταλήξεις, που προθέτει φωνήεντα και τεμαχίζει τις λέξεις για να τις στριμώξει στη "μουσική" (τόσο αντι..κει..με...νι...κά) η οποία είναι στην ουσία δυο επαναλαμβανόμενα ακόρντα. Μετά οι στίχοι... ποιοί στίχοι;
Με δυο λέξεις...τον σιχαίνομαι!
Ειδικά κάτι στίχοι "πες του άλλου να πάει να...." ή "μπορεί να έχει χιούμορ και άλλα τέτοια περιττά" είναι σκέτη καφρίλα. Σιγά βρε άντρα!
Είναι στον στρατό.Λογικά δεν θα έχει ενημερωθεί για την δήλωση του Καρρά.MusicLover έγραψε:Αφού το νέο του cd θα είναι με τον Φοίβο, θα βάλει και κομμάτια άλλων συνθετών;fylakas_aggelos έγραψε:Το "Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε" δεν είναι στο cd του Παντελίδη,θα είναι στο νέο cd του Βασίλη Καρρά,όπως και το ντουέτο με την Πάολα.
billakos24 έγραψε:
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΟΥΛΑ!(ΚΟΥΛΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΤΟΥΛΑ ΜΟΥ - ΑΣΧΕΤΟ)
Ακριβώς Μπιλλάκο!billakos24 έγραψε: ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ
ΣΟΒΑΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΑΓΟΣΜΙΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ
ΜΠΑΜ ΤΟ 2012 ΗΤΑΝ ΤΟ ''GAGNAM STYLE'' ΟΠΟΤΕ ΗΡΕΜΩ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.![]()
VIVA LA KAGOURIAN!![]()
Μακάρι να είναι ωραίο! Άντε περιμένουεμ να το ακούσουμεfylakas_aggelos έγραψε:Έρχεται ντουέτο του Παντελή με Πάολα
οι στίχοι του ρεφρέν:
"Δεδομένη μ' είχες, πάντα παραπονεμένο..
Δεδομένο μ' είχες, κάθομαι και περιμένω..
Δεδομένο μ' είχες, κι όσο και να επιμένω..
Δεδομένο ήταν, πως θα χάναμε το τρένο.."
από facebook!!!!!!
ω! για να δούμεfylakas_aggelos έγραψε:Έρχεται ντουέτο του Παντελή με Πάολα
οι στίχοι του ρεφρέν:
"Δεδομένη μ' είχες, πάντα παραπονεμένο..
Δεδομένο μ' είχες, κάθομαι και περιμένω..
Δεδομένο μ' είχες, κι όσο και να επιμένω..
Δεδομένο ήταν, πως θα χάναμε το τρένο.."
από facebook!!!!!!
αυτό αναρωτιέμαι και εγώ..Ο Φοίβος που κολλάει?deba έγραψε:έχασα κάτι; ποιος Φοίβος;
μάλλον με τον Καρρά μπερδεύτηκαν!Slim_Shady έγραψε:αυτό αναρωτιέμαι και εγώ..Ο Φοίβος που κολλάει?deba έγραψε:έχασα κάτι; ποιος Φοίβος;