Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
Στο ρεφρέν ήθελε μια κορύφωση όντως. Επίσης θα μου άρεσε στη μπανιέρα στο νερό να έριχναν κόκκινη χρωστική και να φαίνεται ότι ξεχειλίζει με αίμα. 

Τώρα το βλέπω καθαρά ...
ναι αλλά μέσα στην μπανιέρα να ήταν και η Έλλη.Dexter.happy_end έγραψε:Στο ρεφρέν ήθελε μια κορύφωση όντως. Επίσης θα μου άρεσε στη μπανιέρα στο νερό να έριχναν κόκκινη χρωστική και να φαίνεται ότι ξεχειλίζει με αίμα.

I like people too much or not at all.
Θα ήταν και μια όμορφη αναφορά στο "Κόκκινο"stelios έγραψε:ναι αλλά μέσα στην μπανιέρα να ήταν και η Έλλη.Dexter.happy_end έγραψε:Στο ρεφρέν ήθελε μια κορύφωση όντως. Επίσης θα μου άρεσε στη μπανιέρα στο νερό να έριχναν κόκκινη χρωστική και να φαίνεται ότι ξεχειλίζει με αίμα.

Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Μα τι ωραίες ιδέες που έχουμε εμείς οι δυο.happy_end έγραψε:Θα ήταν και μια όμορφη αναφορά στο "Κόκκινο"stelios έγραψε:ναι αλλά μέσα στην μπανιέρα να ήταν και η Έλλη.Dexter.happy_end έγραψε:Στο ρεφρέν ήθελε μια κορύφωση όντως. Επίσης θα μου άρεσε στη μπανιέρα στο νερό να έριχναν κόκκινη χρωστική και να φαίνεται ότι ξεχειλίζει με αίμα.

Να κάνουμε σκηνοθετικό δίδυμο σαν τον Πλατανιά Παπαδάκοstelios έγραψε:Μα τι ωραίες ιδέες που έχουμε εμείς οι δυο.happy_end έγραψε:Θα ήταν και μια όμορφη αναφορά στο "Κόκκινο"stelios έγραψε:ναι αλλά μέσα στην μπανιέρα να ήταν και η Έλλη.Dexter.happy_end έγραψε:Στο ρεφρέν ήθελε μια κορύφωση όντως. Επίσης θα μου άρεσε στη μπανιέρα στο νερό να έριχναν κόκκινη χρωστική και να φαίνεται ότι ξεχειλίζει με αίμα.![]()

Τώρα το βλέπω καθαρά ...
happy_end έγραψε:Να κάνουμε σκηνοθετικό δίδυμο σαν τον Πλατανιά Παπαδάκοstelios έγραψε:Μα τι ωραίες ιδέες που έχουμε εμείς οι δυο.happy_end έγραψε:Θα ήταν και μια όμορφη αναφορά στο "Κόκκινο"stelios έγραψε:ναι αλλά μέσα στην μπανιέρα να ήταν και η Έλλη.Dexter.happy_end έγραψε:Στο ρεφρέν ήθελε μια κορύφωση όντως. Επίσης θα μου άρεσε στη μπανιέρα στο νερό να έριχναν κόκκινη χρωστική και να φαίνεται ότι ξεχειλίζει με αίμα.![]()
![]()
Να γίνουμε και κουμπάροι της Δέσποινας
:ogiorgakisineavaftistosakomi:

opws to videoclip kokkino tou petrelh pou estaze kokkino h vrysh.happy_end έγραψε:Θα ήταν και μια όμορφη αναφορά στο "Κόκκινο"stelios έγραψε:ναι αλλά μέσα στην μπανιέρα να ήταν και η Έλλη.Dexter.happy_end έγραψε:Στο ρεφρέν ήθελε μια κορύφωση όντως. Επίσης θα μου άρεσε στη μπανιέρα στο νερό να έριχναν κόκκινη χρωστική και να φαίνεται ότι ξεχειλίζει με αίμα.
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
happy_end έγραψε:Στο ρεφρέν ήθελε μια κορύφωση όντως. Επίσης θα μου άρεσε στη μπανιέρα στο νερό να έριχναν κόκκινη χρωστική και να φαίνεται ότι ξεχειλίζει με αίμα.
xairomai pou symfonoume..!

Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Η Έλλη Κοκκίνου στο ΟΚ@NIGHT: Αυτή την Τετάρτη στις 00.00.

Για να δούμε τι θα πει... 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Η Έλλη δεν ήξερε πως παίζει αύριο η εκπομπή. 

Τώρα θα την γράψει... 

που;afn έγραψε:Τώρα θα την γράψει...

Έχε χάρη που είμαι σε κυρία mood και δεν απαντάω καταλλήλως! 

Eίδα την συνέντευξη της χθες στο mad.Eίπε πως θεωρεί το Καρδιά από γυαλί το καλύτερο κομμάτι που έχει βγάλει από την Spicy.
Το βάζει στην ίδια κατηγορία με τα κλασικά της Ήταν ψέμα,Θα περιμένω.Πριν κυκλοφορήσει αυτό το κομμάτι έκατσε και μίλησε με τον Φοίβο.
Του εξήγησε πως μεγαλώνει και δεν μπορεί να λέει τα τραγούδια που έλεγε πριν 10 χρόνια.Κάτι μου θυμίζει αυτό.
Είναι απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα του νέου της video clip και θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Γιάννη Παπαδάκο.
Έχει συζητήσει με τον Φοίβο και γνωρίζει πως το επόμενο διάστημα θα βγάλουν άλλο ένα single.
Δεν έχουν συζητήσει καθόλου για νέο άλμπουμ αλλά πιστεύει πως μέσα στο 2013 θα βγάλει.
Ο Θέμης της είπε να το περιμένουμε το φθινόπωρο του 2013 και εκείνη του είπε πως μάλλον θα βγει νωρίτερα.
Καλά υποθέσεις της Έλλης αυτές,στον αέρα είναι όλα.Τέλος είπε πως δεν γινόταν να μην ακολουθήσει τον Φοίβο στην Spicy,του έπλεξε το εγκώμιο και δήλωσε πως νιώθεις ασφάλεια μαζί του και δεν θέλεις να τον εγκαταλείψεις.Την αποχώρηση από την Heaven μάλλον την έχει ξεχάσει.
Το βάζει στην ίδια κατηγορία με τα κλασικά της Ήταν ψέμα,Θα περιμένω.Πριν κυκλοφορήσει αυτό το κομμάτι έκατσε και μίλησε με τον Φοίβο.
Του εξήγησε πως μεγαλώνει και δεν μπορεί να λέει τα τραγούδια που έλεγε πριν 10 χρόνια.Κάτι μου θυμίζει αυτό.

Είναι απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα του νέου της video clip και θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Γιάννη Παπαδάκο.
Έχει συζητήσει με τον Φοίβο και γνωρίζει πως το επόμενο διάστημα θα βγάλουν άλλο ένα single.
Δεν έχουν συζητήσει καθόλου για νέο άλμπουμ αλλά πιστεύει πως μέσα στο 2013 θα βγάλει.
Ο Θέμης της είπε να το περιμένουμε το φθινόπωρο του 2013 και εκείνη του είπε πως μάλλον θα βγει νωρίτερα.
Καλά υποθέσεις της Έλλης αυτές,στον αέρα είναι όλα.Τέλος είπε πως δεν γινόταν να μην ακολουθήσει τον Φοίβο στην Spicy,του έπλεξε το εγκώμιο και δήλωσε πως νιώθεις ασφάλεια μαζί του και δεν θέλεις να τον εγκαταλείψεις.Την αποχώρηση από την Heaven μάλλον την έχει ξεχάσει.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα 14.45 το μεσημέρι στο Mega.Η Έλλη Κοκκίνου δίνει συνέντευξη στον Χρήστο Νέζο.

Δώσε promo Έλλη! 

Δηλαδή η Έλλη μας αντέγραψε ;stelios έγραψε:Eίδα την συνέντευξη της χθες στο mad.Eίπε πως θεωρεί το Καρδιά από γυαλί το καλύτερο κομμάτι που έχει βγάλει από την Spicy.
Του εξήγησε πως μεγαλώνει και δεν μπορεί να λέει τα τραγούδια που έλεγε πριν 10 χρόνια.Κάτι μου θυμίζει αυτό.![]()

Τώρα το βλέπω καθαρά ...