Αντώνης Ρέμος
- fylakas_aggelos
-
Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD
apo deytera to neo tragoudi @ dromosfm
Της Lacta ή άλλο;Chronisgreek έγραψε:apo deytera to neo tragoudi @ dromosfm
89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm: ΝΕΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ «Η ΑΓΑΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ» ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!!
Η νέα χρονιά ξεκινά με τις μεγαλύτερες και τις πιο δυνατές αποκλειστικότητες στο Νο1 σταθμό για τις επιτυχίες! Ακόμα μία νέα μεγάλη αποκλειστικότητα έρχεται στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, στο καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της πόλης και σίγουρα θα γίνει μεγάλη επιτυχία!
Από τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου που όλοι περιμένατε, το ακούτε αποκλειστικά στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm!!!!!! Μετά τις τεράστιες επιτυχίες «ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ», και «ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΟΛΑ», ο μεγάλος ερμηνευτής υπόσχεται να μας χαρίσει μια νέα δυναμική μπαλάντα με τίτλο «Η ΑΓΑΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ» σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.
Ο Αντώνης Ρέμος, ανανεωμένος και πιο ερωτικός από ποτέ, συνεργάζεται με το καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της Αθήνας και παρουσιάζει αποκλειστικά τη νέα του επιτυχία τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου!
Μείνετε συντονισμένοι στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και ακούστε ακούσετε πρώτοι από όλους το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου, στο ραδιόφωνο που κάνει τα τραγούδια επιτυχίες!
89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!
www.dromosfm.gr
Η νέα χρονιά ξεκινά με τις μεγαλύτερες και τις πιο δυνατές αποκλειστικότητες στο Νο1 σταθμό για τις επιτυχίες! Ακόμα μία νέα μεγάλη αποκλειστικότητα έρχεται στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, στο καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της πόλης και σίγουρα θα γίνει μεγάλη επιτυχία!
Από τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου που όλοι περιμένατε, το ακούτε αποκλειστικά στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm!!!!!! Μετά τις τεράστιες επιτυχίες «ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ», και «ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΟΛΑ», ο μεγάλος ερμηνευτής υπόσχεται να μας χαρίσει μια νέα δυναμική μπαλάντα με τίτλο «Η ΑΓΑΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ» σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.
Ο Αντώνης Ρέμος, ανανεωμένος και πιο ερωτικός από ποτέ, συνεργάζεται με το καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της Αθήνας και παρουσιάζει αποκλειστικά τη νέα του επιτυχία τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου!
Μείνετε συντονισμένοι στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και ακούστε ακούσετε πρώτοι από όλους το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου, στο ραδιόφωνο που κάνει τα τραγούδια επιτυχίες!
89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!
www.dromosfm.gr
το οτι ο κυριος ρεμος βγαζει τραγουδια καθε 2-3 μηνες τωρα τελευταια για να ειναι στην επικαιροτητα δεν το σχολιαζετε καθολου. οταν αλλοι βγαζουν με μικροτερη κιολας συχνοτητα κραζετε μα γιατι δεν κανει ενα διαλειμμα κτλ. και μην πειτε οτι ο ρεμος βγαζει τραγουδαρες και τετοια γιατι ουτε τα χιλιομετρα ολα να να να να να να ουτε το ενταξει μανα αν σε πληγωσα συγνωμη ηταν τιποτα ιδαιτερα τραγουδια καλυτερα απο αλλα που κυκλοφορουν, αλλο αν στηριχθηκαν απο τα ραδιοφωνα. αλλα κι αυτος θα καει οπως εχει αρχισει να ψιλοκαιγεται και ο ρουβας το ξαναλεω. θα κουρασει κι αυτος. κυκλους κανουν ολα.
xamogela...kanei tous filous sou na xairontai kai tous ex8rous sou na anisixoun
- fylakas_aggelos
Της Lacta,το "Η αγάπη έρχεται στο τέλος".Και τελικά θα είναι στο δίσκο,όπως και το "Τα χιλιόμετρα όλα".Δηλαδή ξέρουμε ήδη 3 από τα 11-12 κομμάτια του δίσκου!paidaki έγραψε:Της Lacta ή άλλο;Chronisgreek έγραψε:apo deytera to neo tragoudi @ dromosfm
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Το "χιλιόμετρα όλα" βγήκε Απρίλιο και το "Σάββατα" βγήκε Οκτώβριο. Αυτό είναι 6 μήνες και όχι 3.mad4music έγραψε:το οτι ο κυριος ρεμος βγαζει τραγουδια καθε 2-3 μηνες τωρα τελευταια για να ειναι στην επικαιροτητα δεν το σχολιαζετε καθολου. οταν αλλοι βγαζουν με μικροτερη κιολας συχνοτητα κραζετε μα γιατι δεν κανει ενα διαλειμμα κτλ. και μην πειτε οτι ο ρεμος βγαζει τραγουδαρες και τετοια γιατι ουτε τα χιλιομετρα ολα να να να να να να ουτε το ενταξει μανα αν σε πληγωσα συγνωμη ηταν τιποτα ιδαιτερα τραγουδια καλυτερα απο αλλα που κυκλοφορουν, αλλο αν στηριχθηκαν απο τα ραδιοφωνα. αλλα κι αυτος θα καει οπως εχει αρχισει να ψιλοκαιγεται και ο ρουβας το ξαναλεω. θα κουρασει κι αυτος. κυκλους κανουν ολα.
Το "Σάββατα" έγινε πολύ γρήγορα, πολύ μεγάλη επιτυχία και αποφάσισε να πάει σε επόμενο single δεν το βρίσκω παράλογο.
Και επίσης κανείς δεν έκραξε "άλλους καλλιτέχνες" επειδή βγάζουν συνέχεια single,για τις επιλογές των τραγουδιών τους,τους κράζουμε.
Πάντως είναι τελείως κουλό να βγάζει νέο single ενώ μόλις βγήκε το video clip για το προηγούμενο τραγούδι του.
Η Heaven έχει θέμα στον προγραμματισμό.
I like people too much or not at all.
Το κλιπ άργησε να βγει. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι θέμα της Heaven αλλά του ίδιου του Ρέμου. Εδώ το "είναι στιγμές" το έκανε κλιπ 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του.stelios έγραψε:Πάντως είναι τελείως κουλό να βγάζει νέο single ενώ μόλις βγήκε το video clip για το προηγούμενο τραγούδι του.
Τα clips κυκλοφορούν για να συμβαλλούν στην προώθηση ενός τραγουδιού. Το να βγαίνουν τόσους μήνες μετά είναι παντελώς ανούσιο!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Nikos Moraitis
Εύκολη η διαπόμπευση στις μέρες μας. Τα "Σάββατα" είναι εμπνευσμένα από σύνθημα που υπήρχε ήδη τη δεκαετία του '90 στα έδρανα.
Το λέω σε ΚΑΘΕ μου συν/ξη, θα αναφέρεται και στο cd. Πώς το διεκδικεί -μέσω δημοσιευμάτων φίλων της δημοσιογράφων μία
δημοσιογράφος - ποιήτρια που συμπεριέλαβε το σύνθημα σε βιβλίο της το 2003;
Εύκολη η διαπόμπευση στις μέρες μας. Τα "Σάββατα" είναι εμπνευσμένα από σύνθημα που υπήρχε ήδη τη δεκαετία του '90 στα έδρανα.
Το λέω σε ΚΑΘΕ μου συν/ξη, θα αναφέρεται και στο cd. Πώς το διεκδικεί -μέσω δημοσιευμάτων φίλων της δημοσιογράφων μία
δημοσιογράφος - ποιήτρια που συμπεριέλαβε το σύνθημα σε βιβλίο της το 2003;
- fylakas_aggelos
Υπέροχοι στίχοι,ενορχήστρωση και φυσικά εκπληκτικός ο Αντώνης όπως πάντα!!!!!!!!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- fylakas_aggelos
Από εδώ κατεβάζετε δωρεάν σε τέλεια ποιότητα (και φυσικά χωρίς spot) το νέο κομμάτι
https://www.facebook.com/Lacta/app_2053 ... 7?app_data
Το έχω ήδη κατεβάσει,και κόλλησα και με αυτό!!!!!!!!!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Δεν έχω καταλάβει πως το έχουν δώσει "αποκλειστικά" στον δρόμο ενώ ταυτόχρονα μπορείς να το κατεβάσεις χωρίς ραδιοφωνικό σποτ.fylakas_aggelos έγραψε:Από εδώ κατεβάζετε δωρεάν σε τέλεια ποιότητα (και φυσικά χωρίς spot) το νέο κομμάτι
Η έννοια του "αποκλειστικού" δεν είναι ότι μπορείς να το ακούσεις μόνο εκεί;
Κατά τα άλλα και εγώ το κατέβασα. ΠΟΛΥ ωραίο τραγούδι. Πίο ραδιοφωνικό από τα "Σάββατα" νομίζω ότι θα γίνει και αυτό ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία.
htsopelas έγραψε:αντώνης για παντα

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ το νέο τραγούδι του Αντώνη.Το θεωρώ καλύτερο από τα Σάββατα.Πιστεύω πως θα έχει μια καλή πορεία.
Αυτό δεν ήταν και πολύ δύσκολο... 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Να είναι καλύτερο από τα Σάββατα;afn έγραψε:Αυτό δεν ήταν και πολύ δύσκολο...