stelios έγραψε:Καλά ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία στην τελική.Για πλακίτσα γίνονται φαντάζομαι αυτά τα σχόλια.Δεν πιστεύω ότι τα εννοούν κάποιοι το 2013.
Εντάξει κάποιοι που δεν συμπαθούν την Κοκκίνου ως πρόσωπο.Δεν θέλω να πιστεύω πως ενοχλεί τόσο μια τέτοια σχέση στην εποχή μας.afn έγραψε:Ναι καλά που δεν τα εννοούν...![]()
Δεν είπα κάτι,ο καθένας έχει την αποψή του,απλα είπα πως το βλέπω εγώ.minerboh έγραψε:Δεν αντιλέγω. Απλά το γεγονός οτι έχει ενα μικρό παιδί... εκεί κάπου με χάνει.
Μη με παρεξηγείτε, απλά θεωρώ τη μητρότητα ως ενα πολύ ιερό ιδανικό και θεωρώ οτι θα πρέπει να αφιερωθεί στην ανατροφή του παιδιού της λίγο παραπάνω.
Δεν μπορούμε όμως να ξέρουμε πως είναι ως μητέρα.Επειδή έχει γκόμενο δεν σημαίνει πως δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα το παιδί της.minerboh έγραψε:Δεν αντιλέγω. Απλά το γεγονός οτι έχει ενα μικρό παιδί... εκεί κάπου με χάνει.
Μη με παρεξηγείτε, απλά θεωρώ τη μητρότητα ως ενα πολύ ιερό ιδανικό και θεωρώ οτι θα πρέπει να αφιερωθεί στην ανατροφή του παιδιού της λίγο παραπάνω.
Δεν ήταν γέρος ο πρώην άντρας της.10-11 χρόνια διαφορά είχαν.Μια χαρά.manos έγραψε:mou th spaei pou pantreuonte tous gerous tous xorizoun sto kapaki k meta to rixnoun stous nearous....
Αν υπάρχουν πραγματικά συναισθήματα δεν υπάρχει καν θέμα...happy_end έγραψε:Ένας φίλος μου είναι 23 και τα έχει με μια κοπέλα που είναι 33. Και περνάνε και τέλεια αν με πιάνετε
Καλά πολλά έχω δει για τον πρώην άντρα της πάντως!!stelios έγραψε:Δεν ήταν γέρος ο πρώην άντρας της.10-11 χρόνια διαφορά είχαν.Μια χαρά.manos έγραψε:mou th spaei pou pantreuonte tous gerous tous xorizoun sto kapaki k meta to rixnoun stous nearous....
Συμφωνώ απόλυτα για το ιδανικό της μητρότητας όπως το λες, βέβαια δεν λέω ότι δεν είναι καλή μητέρα (δεν το ξέρω άλλωστε).minerboh έγραψε:Δεν αντιλέγω. Απλά το γεγονός οτι έχει ενα μικρό παιδί... εκεί κάπου με χάνει.