ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2013!
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2013!
το έχω τόσο ταυτίσει με τη φωνή της Βιτάλη που μου είναι αδύνατο να το αποδεχτώ.Anemos2006 έγραψε:
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Πραγματικά, έχει μεγάλο θράσος αυτό το κρασοβάρελο με περούκα για να τολμήσει να πιάσει στο βοθρόστομά του τραγούδια της μεγάλης Βιτάλη!yakinthos έγραψε:το έχω τόσο ταυτίσει με τη φωνή της Βιτάλη που μου είναι αδύνατο να το αποδεχτώ.Anemos2006 έγραψε:
απορώ πως του δώθηκαν τα δικαιώματα για να κατακρεουργήσει την λατρεμένη μου "αρκούδα" και αν η Ελένη Βιτάλη είναι ενήμερη
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
το τραγούδι η Βιτάλη το λέει ως ένα "λαϊκό ροκ" με τα λόγια να σε βάζουν σε σκέψεις κι εδώ έχει γίνει ένα σκυλάδικο.
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Πέμ Φεβ 14, 2013 4:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Poly Kalo!!!! C:Real is backAnemos2006 έγραψε:

- fylakas_aggelos
H φωνή της Salina ταιριάζει απόλυτα με τους C Real!!!!!!!!!Θυμίζει παλιές καλές εποχές,τότε που ήταν η Ειρήνη Δούκα!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Γιατί γαμώτη μου δε βγάζει ενα παρόμοιο κλιπ και ο Πλου? Να απολάυσουμε ενα αυθεντικό αντρικό κορμί!!!!panosif έγραψε:
Μου βγήκε το βλαχαδερό η Πετρέλω να μας δείξει τους κοιλιακούς του, το έκανε ο Ηλίας, γιατί να μην το κάνει και το μανάρι?!
ΘΕΛΩ ΤΟΠΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΑΡΙΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!

η ELLE πιο wild & seny απο ποτε!!!panosif έγραψε:

i live for the A-P-P-L-A-U-S-E
-
H καλύτερη στιγμή του βίντεοκλιπ είναι οταν περπατάει τοπλες ο Στέφανος Οικονόμου! μιαμ μιαμ!!!Anemos2006 έγραψε: