kala nai poios noiazete........mpa se kalo mou...Nick_Man έγραψε:Τι cd να βγάλει ο Πετρέλης ρε παιδιά; Θα μας τρελάνετε...;;;;
Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Πρώτο όνομα η Έλλη.Πάνω από την Στανίση. 

I like people too much or not at all.
Αυτό έλειπε πια...stelios έγραψε:Πρώτο όνομα η Έλλη.Πάνω από την Στανίση.

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Οι αφίσες δεν μου λένε κάτι.Η αξία του καλλιτέχνη αποδεικνύεται στη σκηνή.
Και πριν από 7 χρόνια η Στανίση ήταν guest στο σχήμα Πετρέλη-Ζώη στο Απόλλων(δεν την είχαν
βάλει καν στην αφίσα)αλλά για εκείνη μιλούσαν όσοι πήγαιναν στο μαγαζί.
Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να συγκρίνω τις καριέρες Στανίση-Κοκκίνου.Είναι αστείο.
Και πριν από 7 χρόνια η Στανίση ήταν guest στο σχήμα Πετρέλη-Ζώη στο Απόλλων(δεν την είχαν
Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να συγκρίνω τις καριέρες Στανίση-Κοκκίνου.Είναι αστείο.
den exo dei pote th stanish live,de xerw pos einai...alla mou fainetai paraxeno pos tragoudaei epeidh se synenteuxeis ths mou fainetai pos me to zori milaei.....isos nanai k idea mou,ti na pw..
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Πιστεύω πως είναι άξιο αναφοράς όταν βλέπεις την Στανίση δεύτερο όνομα δίπλα στην Έλλη ακριβώς λόγω της ιστορίας της.
Την είχα δει και εγώ με τον Πετρέλη και ήταν εξαιρετική.Εντάξει στην φωνή Μάνο λογικό είναι μετά από τόσα χρόνια να υπάρχει κάποια φθορά.
Τέλος πάντων μια mini περιοδεία είναι.
Την είχα δει και εγώ με τον Πετρέλη και ήταν εξαιρετική.Εντάξει στην φωνή Μάνο λογικό είναι μετά από τόσα χρόνια να υπάρχει κάποια φθορά.
Τέλος πάντων μια mini περιοδεία είναι.

βλεποντας την αφισα εγω παντως αντιλαμβανομαι πρωτο ονομα τη ΘΕΑΡΑ ΣΤΑΝΙΣΗ και απο διπλα της τους αλλους 2..
και οπως και να εχει και παλι η θεα θα κλεψει την παρασταση..
ακομα παντως και αν η τραβ-ελλη θεωρειτε πρωτο ονομα ζαμανφου κι απανω τουρλα
η ΘΕΑΡΑ εχει ιστορια πισω της ενω η αλλη απλα προσπαθει να υπαρχει κανα δυο χρονια ακομα σαν support στον Οικονομοπουλο κλπ μεχρι να τραγουδα με τον Χρηστο Παζη και τη Σαμπρινα στο εμπατη
η ΘΕΑΡΑ εχει ιστορια πισω της ενω η αλλη απλα προσπαθει να υπαρχει κανα δυο χρονια ακομα σαν support στον Οικονομοπουλο κλπ μεχρι να τραγουδα με τον Χρηστο Παζη και τη Σαμπρινα στο εμπατη
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
πάει το χαμηλό σύννεφο στον παιδικό φυσικά
έχει φάση το κοντούλι! είναι γλυκιά έτσι

έχει φάση το κοντούλι! είναι γλυκιά έτσι

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Nα ζήσουμε να το θυμόμαστε.Το ανατίναξαν χθες βράδυ.markella έγραψε:βλεποντας την αφισα εγω παντως αντιλαμβανομαι πρωτο ονομα τη ΘΕΑΡΑ ΣΤΑΝΙΣΗ και απο διπλα της τους αλλους 2..
??panosif έγραψε:Nα ζήσουμε να το θυμόμαστε.Το ανατίναξαν χθες βράδυ.markella έγραψε:βλεποντας την αφισα εγω παντως αντιλαμβανομαι πρωτο ονομα τη ΘΕΑΡΑ ΣΤΑΝΙΣΗ και απο διπλα της τους αλλους 2..

Ανατίναξαν το νυχτερινό κέντρο «Εμπατή»afn έγραψε:??panosif έγραψε:Nα ζήσουμε να το θυμόμαστε.Το ανατίναξαν χθες βράδυ.markella έγραψε:βλεποντας την αφισα εγω παντως αντιλαμβανομαι πρωτο ονομα τη ΘΕΑΡΑ ΣΤΑΝΙΣΗ και απο διπλα της τους αλλους 2..
η ΘΕΑΡΑ εχει ιστορια πισω της ενω η αλλη απλα προσπαθει να υπαρχει κανα δυο χρονια ακομα σαν support στον Οικονομοπουλο κλπ μεχρι να τραγουδα με τον Χρηστο Παζη και τη Σαμπρινα στο εμπατη![]()
![]()
![]()
Ισχυρή έκρηξη που έγινε αισθητή στα Βόρεια Προάστια, σημειώθηκε λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα στο νυχτερινό κέντρο «Έμπατη North», στον Κόμβο της Βαρυπόμπης στη Ν. Κηφισιά.
Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Αστυνομίας, δυνάμεις της Αντιτρομοκρατικής και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για έρευνες. Ομάδα πυροτεχνουργών βρίσκεται στο σημείο για ενδεχόμενο ύπαρξης και δεύτερου εκρηκτικού μηχανισμού.
Από την έκρηξη δεν υπάρχουν τραυματίες ενώ το νυχτερινό κέντρο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, καθώς κομμάτια μετάλλου εκσφενδονίστηκαν σε απόσταση αρκετών μέτρων. Η ταμπέλα του μαγαζιού καταστράφηκε.
Την ώρα της έκρηξης ο ιδιοκτήτης βρισκόταν μέσα στους χώρους της επιχείρησης και υπέστη σοκ.
Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή, που έγινε αισθητή σε κατοίκους αρκετών περιοχών στα Βόρεια Προάστια, ειδικότερα στη Κηφισιά, τη Ν. Ερυθραία, τη Ν. Κηφισιά, την Πολιτεία, την Εκάλη και τον Άγ. Στέφανο.
Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. ήταν άμεση, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς δεν προκλήθηκε κάποια εστία πυρκαγιάς.
http://www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos. ... tro_empati
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Τετ Απρ 03, 2013 1:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η συγκεκριμένη αφίσα, δεν είναι αφίσα νυχτερινού κέντρου όπου το πρώτο όνομα είναι αριστερά!panosif έγραψε:Οι αφίσες δεν μου λένε κάτι.Η αξία του καλλιτέχνη αποδεικνύεται στη σκηνή.
Διαφιμήζει απλά τους καλλιτέχνες, καταρχήν είναι από φωτογραφίσεις τους!
Εννοείται πως πρώτο όνομα είναι η Στανίση, υπήρχε περίπτωση να βγει τελευταία η Κοκκίνου, στο πρόγραμμα...???
panosif έγραψε:Ανατίναξαν το νυχτερινό κέντρο «Εμπατή»afn έγραψε:??panosif έγραψε:Nα ζήσουμε να το θυμόμαστε.Το ανατίναξαν χθες βράδυ.markella έγραψε:βλεποντας την αφισα εγω παντως αντιλαμβανομαι πρωτο ονομα τη ΘΕΑΡΑ ΣΤΑΝΙΣΗ και απο διπλα της τους αλλους 2..
η ΘΕΑΡΑ εχει ιστορια πισω της ενω η αλλη απλα προσπαθει να υπαρχει κανα δυο χρονια ακομα σαν support στον Οικονομοπουλο κλπ μεχρι να τραγουδα με τον Χρηστο Παζη και τη Σαμπρινα στο εμπατη![]()
![]()
![]()
Ισχυρή έκρηξη που έγινε αισθητή στα Βόρεια Προάστια, σημειώθηκε λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα στο νυχτερινό κέντρο «Έμπατη North», στον Κόμβο της Βαρυπόμπης στη Ν. Κηφισιά.
Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Αστυνομίας, δυνάμεις της Αντιτρομοκρατικής και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για έρευνες. Ομάδα πυροτεχνουργών βρίσκεται στο σημείο για ενδεχόμενο ύπαρξης και δεύτερου εκρηκτικού μηχανισμού.
Από την έκρηξη δεν υπάρχουν τραυματίες ενώ το νυχτερινό κέντρο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, καθώς κομμάτια μετάλλου εκσφενδονίστηκαν σε απόσταση αρκετών μέτρων. Η ταμπέλα του μαγαζιού καταστράφηκε.
Την ώρα της έκρηξης ο ιδιοκτήτης βρισκόταν μέσα στους χώρους της επιχείρησης και υπέστη σοκ.
Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή, που έγινε αισθητή σε κατοίκους αρκετών περιοχών στα Βόρεια Προάστια, ειδικότερα στη Κηφισιά, τη Ν. Ερυθραία, τη Ν. Κηφισιά, την Πολιτεία, την Εκάλη και τον Άγ. Στέφανο.
Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. ήταν άμεση, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς δεν προκλήθηκε κάποια εστία πυρκαγιάς.
http://www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos. ... tro_empati

lete na pane stin spicy i stanisi kai o karafotis ? 

Krouela agapes mou, Krouela

Κοκκίνου-Μπόγρης: Ταιριάζουν ακόμα και στο… γούστο στα γυαλιά ηλίου
Αχώριστοι και πολύ αγαπημένοι είναι η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης.
Το ζευγάρι είναι πολύ ταιριαστό και αυτό μπορεί να φανεί εύκολα και από τις μικρές και ασήμαντες λεπτομέρειες. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό Hello, το ζευγάρι έχει επιλέξει να φορά μέχρι και τα ίδια γυαλιά ηλίου! Τα μικρά πράγματα στην ζωή είναι αυτά που μετράνε και αυτά που δείχνουν πολλά. Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν από την έξοδο του ζευγαριού για ένα χαλαρό καφέ στο στέκι τους στην Γλυφάδα. Συνηθίζουν να χαλαρώνουν και να ηρεμούν με έναν καφέ στο αγαπημένο τους μέρος.
Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/2 ... z2PTX8DqU0
Μη το λες! Η Μπεμπε Λιλί θα έκαιγε τα μπειμπιλίνο της για ενα ντουέτο μαζί του!Nick_Man έγραψε:Τι cd να βγάλει ο Πετρέλης ρε παιδιά; Θα μας τρελάνετε...;;;;