Γιάννης Πλούταρχος
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
ΑΧ!ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ!ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΩΝ 2 ΓΙΑΝΝΗΔΩΝ!Ο ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ 2 ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕ "ΤΟ ΒΕΛΟΣ" ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΙ ΕΞΑΙΡΕΤΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ!
Θα τρελαθώ.Έδωσαν 2 πλατινένιο και σε μια τυχερή ακροάτρια του Ρυθμού.

I like people too much or not at all.
μα περισσότερο αξίζει να το παίρνουν οι ακροατές - αγοραστές του δίσκου, αυτοί τον κάνανε πλατινένιο. Κι εγώ δηλαδή, μιας κι εγώ τον πήρα...

τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Τι άλλο θα δω...

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
- SFAKattack10
Θα τον δωσουν και με περιοδικο? 

- PENELOPE
- Επικοινωνία:
Ε ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΠΛΑΤΙΝΙΕΝΟ!ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΗΡΑ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΝΟΜΗ;
Eμείς θα πάρουμε στην 3 πλατίνα.PENELOPE έγραψε:Ε ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΠΛΑΤΙΝΙΕΝΟ!ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΗΡΑ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΝΟΜΗ;

O Γιάννης με τον Αντώνη Γούναρη για φαγητό στην Άνω Γλυφάδα.

Πρόβες για το "Ένα παιδί μετράει τ' άστρα" - ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

Εγω δεν θέλω πλατινένιο....εγω θέλω τον ίδιο τον Γιάννη στο κρεβάτι μου φορώντας αυστηρά και μόνο ενα μποξεράκι!!!!!stelios έγραψε:Θα τρελαθώ.Έδωσαν 2 πλατινένιο και σε μια τυχερή ακροάτρια του Ρυθμού.![]()
Στο ΘΕΑ και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.Στα παιδιά που θα ανοίγουν το πρόγραμμα και η κόρη του Σταμάτη Γονίδη.
Σε ζωντανή σύνδεση τώρα στην εκπομπή της Μενεγάκη. 

ΤΙΜΕΣ ΘΕΑ.
Απλή φιάλη 160 ευρώ,για την special 180 ευρώ ενώ η είσοδος με ποτό στο μπαρ θα είναι 15 ευρώ κάθε Παρασκευή και 20 ευρώ κάθε Σάββατο.
Οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2109813950 και 2109813633.
Απλή φιάλη 160 ευρώ,για την special 180 ευρώ ενώ η είσοδος με ποτό στο μπαρ θα είναι 15 ευρώ κάθε Παρασκευή και 20 ευρώ κάθε Σάββατο.
Οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2109813950 και 2109813633.