Πάολα
Re: Πάολα
Πάολα: «Με έχουν φλερτάρει γυναίκες και κολακεύομαι»
Η Πάολα μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκαλύπτει πως την φλερτάρουν γυναίκες και κολακεύεται!
Η τραγουδίστρια λέει στο περιοδικό Εγώ: «Με έχουν φλερτάρει γυναίκες και κολακεύομαι. Η αλήθεια είναι επειδή είμαι straight, δεν με ενδιαφέρει αλλά από εκεί κει πέρα δεν με ενοχλεί. Αν τύχει δηλαδή, ενώ τραγουδάω, να αρέσω σε μια κοπέλα και με κοιτάξει, δεν θα της πω «μη με κοιτάς», αλλά θα της πω: «Κοίτα με, αγάπη μου». Όσες κοπέλες ήταν λεσβίες και γνωριστήκαμε, έγιναν φιλαράκια μου. Καμιά φορά με πειράζουν, αλλά είναι στο πλαίσιο του χιούμορ».
Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/2 ... z2QvPGhZf3
Η Πάολα μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκαλύπτει πως την φλερτάρουν γυναίκες και κολακεύεται!
Η τραγουδίστρια λέει στο περιοδικό Εγώ: «Με έχουν φλερτάρει γυναίκες και κολακεύομαι. Η αλήθεια είναι επειδή είμαι straight, δεν με ενδιαφέρει αλλά από εκεί κει πέρα δεν με ενοχλεί. Αν τύχει δηλαδή, ενώ τραγουδάω, να αρέσω σε μια κοπέλα και με κοιτάξει, δεν θα της πω «μη με κοιτάς», αλλά θα της πω: «Κοίτα με, αγάπη μου». Όσες κοπέλες ήταν λεσβίες και γνωριστήκαμε, έγιναν φιλαράκια μου. Καμιά φορά με πειράζουν, αλλά είναι στο πλαίσιο του χιούμορ».
Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/2 ... z2QvPGhZf3
I like people too much or not at all.
ego perimeno akoma tin mera pou kapios tragoudistis tha paradexti pos ine gay 

Krouela agapes mou, Krouela
exeis ena dikio s'afto magda mou ...
ala oli mas kseroume oti yparxoun

Φυσικά. Και είναι και κάποιοι που δε θα πήγαινε το μυαλό...Krouela έγραψε:exeis ena dikio s'afto magda mou ...ala oli mas kseroume oti yparxoun
Έχουν κάνει και παιδιά...
Και σου λέει η αδαής κοπελλίτσα: "Μα πώς; Αφού έχουν κάνει και παιδιά"...

Μην παρεξηγηθώ πάλι...
Μιλώ για τραγουδιστές αποκλειστικά.
Life is a RollerCoaster...
Δεν είναι υποχρεωτικό να βγει κάποιος δημόσια και να μιλήσει για τις σεξουαλικές του επιλογές.Είναι κάτι προσωπικό.
Ούτε είναι εύκολο να το κάνει κάποιος και να υποστεί και τις συνέπειες.Από το χάσιμο των θαυμαστριών που λέτε μέχρι τις κακιούλες και το κράξιμο από haters.Βέβαια υπάρχουν στο τραγούδι και λεσβίες,μεγάλα γυναικεία ονόματα που δεν το παραδέχτηκαν ποτέ.
Οπότε δεν έχει σχέση μόνο με τις θαυμάστριες αλλά με το πίσω είμαστε ως κοινωνία ακόμα και σήμερα σε αυτό το θέμα.
Eδώ είναι δύσκολο να το παραδεχτούν άνθρωποι που δεν είναι διάσημοι και ο κύκλος τους είναι πιο μικρός.
Οπότε καταλαβαίνω γιατί πολλοί εγκλωβίζονται σε ψεύτικες σχέσεις και δεν κατηγορώ.
Ούτε είναι εύκολο να το κάνει κάποιος και να υποστεί και τις συνέπειες.Από το χάσιμο των θαυμαστριών που λέτε μέχρι τις κακιούλες και το κράξιμο από haters.Βέβαια υπάρχουν στο τραγούδι και λεσβίες,μεγάλα γυναικεία ονόματα που δεν το παραδέχτηκαν ποτέ.
Οπότε δεν έχει σχέση μόνο με τις θαυμάστριες αλλά με το πίσω είμαστε ως κοινωνία ακόμα και σήμερα σε αυτό το θέμα.
Eδώ είναι δύσκολο να το παραδεχτούν άνθρωποι που δεν είναι διάσημοι και ο κύκλος τους είναι πιο μικρός.
Οπότε καταλαβαίνω γιατί πολλοί εγκλωβίζονται σε ψεύτικες σχέσεις και δεν κατηγορώ.
I like people too much or not at all.
ma den katigoroume kanenan Stelio mou. Profanos ine diskolo pragma stin Ellada, ala kai gi'afto tha itan kalo kapios na pari to "tharros" kai na to paradexti bas kai tha'allaksi kati, giati kseroume ti dinami exoun i kalitexnes isos na'allaksi kati ...