Πάολα

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
stelios

Re: Πάολα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Krouela έγραψε:ma den katigoroume kanenan Stelio mou. Profanos ine diskolo pragma stin Ellada, ala kai gi'afto tha itan kalo kapios na pari to "tharros" kai na to paradexti bas kai tha'allaksi kati, giati kseroume ti dinami exoun i kalitexnes isos na'allaksi kati ...
Θέλει μεγάλο θάρρος.Λειτουργούν ανεξάρτητα όμως οι καλλιτέχνες;Δεν νομίζω.
Εδώ πριν μερικά χρόνια φοβόντουσαν μήπως καταστραφεί η καριέρα τους αν παντρευτούν ή δηλώσουν δημόσια πως έχουν σχέση.
Έχουμε προχωρήσει αλλά δεν νομίζω να συμβεί σύντομα αυτό που λες.Να βγει για παράδειγμα μεγάλο λαικό όνομα και να το πει;Δεν νομίζω.
Μακάρι να γινόταν αν κάποιος δηλαδή αισθανόταν έτοιμος να το κάνει αλλά βλέπεις πως κάποιοι όχι μόνο δεν το παραδέχονται αλλά προβάλλουν έντονα σχέσεις τους που ξέρουμε πως δεν ισχύουν.
I like people too much or not at all.
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Krouela έγραψε:ma den katigoroume kanenan Stelio mou. Profanos ine diskolo pragma stin Ellada, ala kai gi'afto tha itan kalo kapios na pari to "tharros" kai na to paradexti bas kai tha'allaksi kati, giati kseroume ti dinami exoun i kalitexnes isos na'allaksi kati ...
Έχει δίκιο ο Στέλιος.
Είμαστε πολύ πίσω ακόμη σε θέματα σεξουαλικότητας, και όποιος ή όποια και να βγει και να το δηλώσει μάλλον χαμένοι και στιγματισμένοι θα βγουν.
Αν ποτέ κάνει ο Έλληνας βήματα μπροστά (γενικότερα), εγώ προσωπικά θα έχω αφήσει στη Γη μόνο τα κοκκαλάκια μου.
Life is a RollerCoaster...
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

To ksero oti exi dikio o Stelios, ala esto enas na to paradexti ...
Krouela agapes mou, Krouela
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Ας αρκεστούμε τώρα στο Ricky Martin και στη Jessie J και σε άλλους ξένους, και βλέπουμε...
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

Δεν νομίζω ότι ο Σεργουλόπουλος που το παραδέχτηκε είναι χαμένος.
Και δεν άκουσα και ποτέ κανέναν να μιλάει άσχημα για αυτόν. Χειρότερα μιλάνε για όσους το κρύβουν με γελοίο τρόπο.
Ο Σεργουλόπουλος δε κορόιδεε τον κόσμο με ψεύτικες σχέσεις.

Ξέρω μόνο τον έναν παντρεμένο, ας στείλει κάποιος και τον δεύτερο :fan:
stelios

Nick_Man έγραψε:Δεν νομίζω ότι ο Σεργουλόπουλος που το παραδέχτηκε είναι χαμένος.
Και δεν άκουσα και ποτέ κανέναν να μιλάει άσχημα για αυτόν. Χειρότερα μιλάνε για όσους το κρύβουν με γελοίο τρόπο.

Δεν είναι το ίδιο.Αναφέρεις έναν παρουσιαστή ψυχαγωγικών εκπομπών που πάντα τσαλακωνόταν.
Επίσης εννοείται πως δεν θα βγει κάποιος στην τηλεόραση να μιλήσει άσχημα για τον Σεργουλόπουλο ή όποιον άλλο μιλήσει για την σεξουαλική του επιλογή.
Όλοι δημόσια το παίζουν προχωρημένοι.
Οι τραγουδιστές είναι άλλη περίπτωση όμως.Δουλεύουν στα μπουζούκια που οι συνθήκες είναι διαφορετικές.
Πάει ο άλλος μεθάει δύσκολο είναι να σε κάνει ρεζίλι;Εδώ έχουμε δει να πετάνε αντικείμενα σε τραγουδιστές στα μαγαζιά.
Επιπλέον άλλη η δημόσια εικόνα-παρουσία του Σεργουλόπουλου και άλλη του χ λαικού τραγουδιστή που τραγουδάει για τον έρωτα,την καψούρα.
Ο κόσμος γελάει με την υποκρισία.Όταν κάτι είναι γνωστό και προσπαθούν να το παρουσιάσουν αλλιώς.
Με περιπτώσεις ανθρώπων όμως που κρατούν χαμηλούς τόνους και δεν απασχολούν καθόλου με τα προσωπικά τους δεν γελάει κανείς.
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

Είμαστε πολύ πίσω στο θέμα αποδοχή της ομοφυλοφιλίας. Απόδειξη οτι δεν έχουμε ασχοληθεί με ταινίες με ανάλογο περιεχόμενο. Στην Αμερική έχουν βγάλει πολλές και μάλιστα ουκ λίγες είναι άρτιας ποιότητας.
Προσωπικά δεν θα με χάλαγε να δω ενα ελληνικό Queers As Folk αλλά το Ράδιοτηλεοπτικό συμβούλιο θεωρεί το ομοφυλοφιλικό έρωτα ως κάτι παράδοξο και κατάπτυστο.
Αν θεωρούμε οτι είμαστε ''μπροστά'' μόνο επειδή έχουμε δει ελληνοαλβανικό έρωτα, χριστιανή με μουσουλμάνο,ελληνοτουρκικό ειδύλλειο και τα συναφή τότε εγω θα μας πω απλά ''υποκριτές''.
Ο ρατσισμός δεν περιορίζεται στη καταγωγή. Είναι απλά ενα μικρό κομμάτι του.
Manolis8888

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis8888 »

minerboh έγραψε:Είμαστε πολύ πίσω στο θέμα αποδοχή της ομοφυλοφιλίας. Απόδειξη οτι δεν έχουμε ασχοληθεί με ταινίες με ανάλογο περιεχόμενο.
Είδα προχθές στον Κωστόπουλο τον Στάνκογλου να λέει ότι συζητάει γκέι ρόλο ασέξουαλ κτλ για ταινία. :fan:
minerboh

Manolis8888 έγραψε:
minerboh έγραψε:Είμαστε πολύ πίσω στο θέμα αποδοχή της ομοφυλοφιλίας. Απόδειξη οτι δεν έχουμε ασχοληθεί με ταινίες με ανάλογο περιεχόμενο.
Είδα προχθές στον Κωστόπουλο τον Στάνκογλου να λέει ότι συζητάει γκέι ρόλο ασέξουαλ κτλ για ταινία. :fan:
Δε κατάλαβες φίλε Μανώλη. Αν είμαι υποχρεωμένος να βλέπω στα ελληνικά σήριαλ στρέητ να φιλιούνται συνέχεια (και κάνουν και ενα εκνευριστικό ήχο οι γλώσσες τους) τότε γιατί να μην υπάρχει μια τηλεοπτική σειρά με γκέι ζευγάρια και να δείχνουν κάποιες ερωτικές σκηνές? Εδω ο Παπακαλιάτης παρολίγο να πληρώσει τα μαλλια της κεφαλής του επειδή έδειξε δύο άντρες να φιλιούνται. Δηλαδή θα διεφθαρθεί η ελληνική κοινωνία αν δείξουν οι ερωτευμένους άντρες να φιλιούνται?
Ο Στανκ συζητάει να πάιξει το γκεή. Ωραία, και λοιπόν? Σάμπως θα δείξουν και τίποτα?
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Ξαναλέω πως η κοινωνία ποτέ δεν αλλάζει μονάχη της... Ας κάνει κάποιος την αρχή και δε θα βγει χαμένος σίγουρα... :give_rose:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Manolis8888

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis8888 »

minerboh έγραψε:
Manolis8888 έγραψε:
Δε κατάλαβες φίλε Μανώλη. Αν είμαι υποχρεωμένος να βλέπω στα ελληνικά σήριαλ στρέητ να φιλιούνται συνέχεια (και κάνουν και ενα εκνευριστικό ήχο οι γλώσσες τους) τότε γιατί να μην υπάρχει μια τηλεοπτική σειρά με γκέι ζευγάρια και να δείχνουν κάποιες ερωτικές σκηνές? Εδω ο Παπακαλιάτης παρολίγο να πληρώσει τα μαλλια της κεφαλής του επειδή έδειξε δύο άντρες να φιλιούνται. Δηλαδή θα διεφθαρθεί η ελληνική κοινωνία αν δείξουν οι ερωτευμένους άντρες να φιλιούνται?
Ο Στανκ συζητάει να πάιξει το γκεή. Ωραία, και λοιπόν? Σάμπως θα δείξουν και τίποτα?
Ε πες ότι θέλεις να πάρεις και μάτι :lol:

Στη Στρέλλα δεν είχαν δείξει; Εικόνα
afn

Ωραίο το χιούμορ, αλλά όχι για όλα τα πράγματα... :give_rose: :give_rose:
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Nick_Man έγραψε:Δεν νομίζω ότι ο Σεργουλόπουλος που το παραδέχτηκε είναι χαμένος.

Η περίπτωση Σεργουλόπουλου είναι κάπως διαφορετική.
Ό,τι και να έκανε πριν την παραδοχή του, φαινόταν ότι είναι gay.
Και απλά αποφάσισε να μην το κρύβει άλλο...
Και το είπε τόσο γλυκά και όμορφα στον Κωστόπουλο.
Τον χάρηκα πολύ.

Οι οικογενειάρχες για τους οποίους μιλάμε έχουν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να τους βλέπουν τα κοριτσάκια και να παθαίνουν παροξυσμό.
Κι αυτό είναι κάτι για το οποίο αν έχεις κάνει τόσο κόπο, πολύ δύσκολα δίνεις μία και το χαλάς.

Ποιόν ξέρεις; Τον πολύτεκνο ή αυτόν με το ένα παιδί; (σου τον φωτογράφησα).
afn

Όλοι φαίνονται αν τους δεις από κοντά... Απλά έχουν μάθει να το παίζουν άριστα!
stelios

afn έγραψε:Όλοι φαίνονται αν τους δεις από κοντά... Απλά έχουν μάθει να το παίζουν άριστα!
Χμ δεν ξέρω ποιους έχεις στο μυαλό σου αλλά δεν νομίζω πως φαίνονται όλοι.
afn

stelios έγραψε:
afn έγραψε:Όλοι φαίνονται αν τους δεις από κοντά... Απλά έχουν μάθει να το παίζουν άριστα!
Χμ δεν ξέρω ποιους έχεις στο μυαλό σου αλλά δεν νομίζω πως φαίνονται όλοι.
Όταν είναι με φίλους εννοώ... :give_rose: :give_rose:
minerboh

Manolis8888 έγραψε:
minerboh έγραψε:
Manolis8888 έγραψε:
Ε πες ότι θέλεις να πάρεις και μάτι :lol:

Στη Στρέλλα δεν είχαν δείξει; Εικόνα
Βασικά, ο Στανκ δεν με ελκύει ερωτικά αν αυτό νομίζεις :fan: Για να πάρω μάτι, φίλε Μανώλη...μπορώ να καταφύγω σε... ειδικές ιστοσελίδες (με πίανεις φαντάζομαι). Απλά θα ήθελα και εμείς να κάνουμε κάτι
Η Στρέλλα ηταν όντως καλή παραγωγή αλλά ενας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Μετά τι έκαναν? Μου εβγάλαν τη Παπουτσάκενα ως Πίπα Ακριβή στο Λάρισα Εμπιστευτικόν.
stelios

Η Πάολα στον Δρόμο 89,8 fm
Εικόνα
Σε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης αλλά και παρουσίαση των νέων της τραγουδιών θα προβεί η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια, της νεότερης γενιάς λαϊκών τραγουδιστών, Πάολα.
Θα είναι καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη, την Πέμπτη 25 Απριλίου στον Δρόμο 89.8 fm , στις έξι το απόγευμα.
Συντονιστείτε για να την απολαύσετε!

http://www.tralala.gr/i-paola-ston-dromo-898-fm/
afn

Η Πάολα στο δρόμο... Τέλος τα πάρκα? :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

afn έγραψε:Η Πάολα στο δρόμο... Τέλος τα πάρκα? :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
χαχα :hysterical: :hysterical:
Nothing lasts forever but the earth and sky
Απάντηση