O Aντώνης Ρέμος μιλάει στο Newspistol για τα μελλοντικά του σχέδια και την συνεργασία εκπληξη που ετοιμάζει.

Τον συνάντησα στην συναυλία που έκανε στην Θεσσαλονίκη με τον Στέλιο Ροκκο και την Ελένη Φουρέιρα και βρήκαμε χρόνο να τα πούμε και να μου μιλήσει για τα σχέδια του αλλά και όλα αυτά που έγιναν στην πορεία του μέχρι σήμερα. ...
- Είσαι στην πόλη σου και σε συναντώ σε μια συναυλία με πολλές χιλιάδες κόσμου. Όμορφο συναίσθημα;
Είναι πολύ όμορφα αλλά η αγάπη δε μετριέται σε αριθμούς. Μπορεί να τραγουδάς σε μια παρέα με τέσσερα άτομα και να νιώθεις το ίδιο. Το δύσκολο να το κατακτήσεις είναι εκεί. Το εύκολο είναι να τραγουδάς στο κοινό. Αυτό όλο μου δίνει δύναμη, ενέργεια και καλλιτεχνικό ερέθισμα.
- Ξέρω γενικά Αντώνη οτι είσαι η ψυχή της παρέας. Αυτό σε κάνει να έχεις κίνητρο παραπάνω όταν τραγουδάς μπροστά απο φίλους-κολλητούς ή την Υβόννη να τα δίνεις όλα;
Όταν ανεβαίνω στην πίστα ή στην σκηνή δε κάνω διαχωρισμούς. Όλοι είναι φιλαράκια και μια παρέα που δημιουργεί ένα κλίμα για να περάσουμε όμορφα. Είμαι ένας τραγουδιστήςπου οφείλω να ακουμπήσω και να αγγίξω αν μπορώ τις ψυχές όλων και όχι μονο των δικών μου ανθρώπων.
- Κυκλοφόρησε νέο cd και νομίζω η συνεργασία με τον Μάνο Πυροβολάκη εξέπληξε και ξάφνιασε πολλούς.
Προέκυψε αυτό το πάντρεμα γιατί απλά μας άρεσε το τραγούδι. Έχω μάθει Χάρη να μοιράζομαι στην ζωή μου και τα άσχημα να τα κρατάω για τον εαυτό μου. Αυτός είναι ο Αντώνης. Έτσι επειδή αισθανθήκαμε καλά και με τον παραγωγό μου τον Γιώργο Κυβέλο οτι ο κόσμος θα το αγκαλιάσει και θα γίνει επιτυχία αυτό το κομμάτι , είπαμε να συνεργαστούμε με τον Μάνο γιατί του αξίζει και είναι ένας πολύ καλός μουσικός και τραγουδιστής.
- Ο φετινός χειμώνας σε αγχώνει Αντώνη; Ρισκάρεις να πάς σε άλλα μονοπάτια μαζί με την Άννα Βίσση. Γνωρίζετε ακριβώς τι θελετε να κάνετε;
Με την Άννα το σκεφτήκαμε πολύ καλά πριν το ανακοινώσουμε. Το ήθελα πολύ. Ήταν κρυφός πόθος μου να τραγουδήσουμε μαζί και όλο κάτι χάλαγε. Τελικά ήρθε φέτος αυτό το πάντρεμα για να συναντηθούμε και να κάνουμε μια όμορφη μουσική παράσταση. Περίπου έχουμε στο μυαλό μας αυτό που θέλουμε να γίνει και το στήσιμο θα γίνει μέσα στον Ιούλιο.
- Το καλλιτεχνικό σου μέλλον πως το φαντάζεσαι;
Το μόνο που θα ήθελα είναι να βρω λίγο χρόνο να ξεκουραστώ. Το έχω ανάγκη. Όλα αυτά τα χρόνια που δουλέυω - και αυτό το οφείλω στον κόσμο που μου δίνει κουράγιο και ψυχική υγεία να το κάνω- δεν εχω καταφέρει να κάνω διακοπές. Θα είναι δώρο για μένα και κάποια στιγμή πρέπει και θα γίνει. Τώρα τα κεφάλια κάτω και δουλειά. Δεν έχω την πολυτέλεια να το κάνω τώρα για να στο πω πιο απλα.
- Είσαι στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής σου και προσωπικά στο πλάκι της Υβόννης;
Ναι και στο λέω πολύ έντιμα αυτό. Και επαγγελματικά και προσωπικά είμαι γεμάτος.
- Θέλω να σου πω οτι οι Έλληνες της Αμερικής, της Αυστραλίας σε στηρίζουν ποπλύ και τα κομμάτια σου είναι στις πρώτες θέσεις στα ραδιόφωνα. Τι μήνυμα θέλεις να τους στείλεις;
Σαν Έλληνας καλλιτέχνης μ αρέσει να αγγίζω την Ελληνική χορδή τους μιας και έχουν μια ιδιαιτερότητα. Έχουν ελληνική ψυχή και ξένη πατρίδα και αυτό μετράει πολύ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να τους πω και πάντα είμαι δίπλα τους με συναυλίες που κάνουμε. Κρατάνε όλα αυτά τα στοιχεία που εδώ έχουμε χάσει και η κουλτούρα τους μου αρέσει πολύ. Δε πάω εκεί ( Γερμανία, Αφρική, Αμερική) να δειξω την καριέρα μου και τα νέα μου τραγούδια αλλά να τραγουδήσω αυτά που τους κάνουν να θυμούνται την πατρίδα τους.
- Θέλω να κλείσω με όλο αυτό που έχει προκύψει με τον Νότη Σφακιανάκη και την κόντρα που δημιουργήθηκε. Το σύνολο των συναδέλφων σου έχει πάρει το μέρος σου και το ξέρεις καλά αυτό....
Για μένα δεν υπάρχει καμία κόντρα.Εγώ χαμογελάω και ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει. Εγώ σαν Αντώνης μιλάω με τις πράξεις μου και οχι με τα λόγια μου. Οι πάντες έχουν το δικαιωμα να κρίνουν και να συγκρίνουν. Καλό καλοκαίρι να έχουμε και να χαμογελάμε....
http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=74